Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese çok zaman geçmesine rağmen tünaydın.

Dünkü menüm

Sabah
1 simit ve çay

Öğlen
Disardaydim
1 lahmacun ve ayran

Akşam

Yegenimin doğumgünü
Sebebi ile 1 dilim pasta ve
4-5 tane kurabiye yedim

Gece yatmadan
2 dilim ananas yedim.

Malum İstanbul da bir yerden bir yere gitmek sehirlerarasi yolculuk gibi olduğundan . başka spor yapamadim .

Şimdilik bu kadar gorusmek üzere kızlar

Selamlar herkeseee ben bugun kendimi cok yorgun hissediyorum. Dun esim gorumcem pazara gittik. Gorumcem sag olsun her tezgahta durdu. 3-4 saat pazardaydik cok yoruldum. Aksamda arkadaslar geldi. Bende bugun pert haldeyim.
Canım artık son evreye girdim bence o kadar hor davranma yoruldum de artık iyice aşağı inmiştir duru valla gözünü korkutuyum bizim arkadaş var doğuma 1 ay vardı daha bize oturmaya geldiler kız bi yorgun başını koyacak yer ariyo belim agriyo dedi çok gelmişler misafiride varmış bende yatiyorum riskim var ilk aylarında ablam bana bakmaya gelmişti dediki sen dogurursun yüzünden belli gulduk daha bir ay var filan kız bizden gitti bir saat sonra doğurdu
Yani artık yıpratma kendini
Hepimiz oyleyiz valla 2004-2008 arası ay Yasim çıktı ortaya
günaydın

bende pazar kahvaltısı yaptım biraz tıkındım galiba

selamm bende çok yoruldum dün pert olmuş halde oturuyorum şimdi
Seni seni :) hafta sonu az bartip hafta içi uzulmeyelim yeter
Çok haklısın her şeyden az az yemek lazım.
Yarın işe de başlıyorum biraz hareket etme imkanım olur belki
Ama bu hafta iyi bir kilo kaybı bekliyorum :)
Bakalım
Hadi insallah
ooo naptin sen hadi sınırı görmedim hadi lahmacunuda görmedim ama pasta ve kurabiye olmamış 45dk yuruyus yada 3 mile leslie yada istediğin bir spor cezası kız ben oğlumun doğum gününde yemedim inan hayır demek daha güzel daha mutluluk verici

Bugünkü menümü yazıyorum cezama razıyım

Sabah :
Latte
3 dilim sucuk
Çok az peynir
Açık çay

Ara öğün
1 salatalık

Öğlen
Izgara biftek
Izgara sebze
Salata

Ara öğün
Kırmızı meyve
1 top ev yapımı vanilyalı dondurma
2 ceviz

Akşam
Sadece salata yiyeceğim.

Dondurma Fazla mı olmuş sizce? Sucukta burda çok zor bulunuyor bulunca Canım çok istedi
Ama pişirirken önce suda pişirdim yağını akıttım
Sonra Izgara yaptım.

Doğru diyorsun canim. Bana iyi bi ders oldu vallahi ne yalan söyleyeyim. Biz esinle gittiğimizde yarim saatte işimizi halledip donuyoruz. esimde gorumcem kırılmasin diye teklifte bulundu gelir misin diye ama olan bana oldu. esimde çok yoruldu. Zaten çokta pişman oldu sonradan. Gorsen aksamdan beri etrafimda donup duruyor :))

Afiyet olsun canimm bence gayet iyi. Ben öyle fazlalik gormedim . akşamda salata yersen super olur.

Benim gunumun gidisati;
Sabah kahvaltiya kadar 2 bardak su ve 1 bardak sut

Kahvalti, 1 haslanmis yumurta, domates, salata, biber, 9-10 zeytin, 3 yk kuymak, 2 dilim TB ekmeği

Ara; ( farklı zamanlarda) 1 bardak kefir, 8-10 çilek, yarim muz

Aksam, yarim kase yoğurt, yeşil mercimeklipirasa boreginden 2 ufak dilim, 2 tane ufak ince krep, domates salata, 1 TK bal

Ara, şimdide cay iciyorum

Kesinlikle canım sonra vermeyince üzülüyorum aslında yok yok gençsin daha genciz

sabah : 6 küçük mücver + domates salatalık

ara: 1 hurma + türk kahvesi

şiimdilik böyle başka kaçamak yok artık akşamda hafif bir yemekle geçirmeyi düşünüyorum

Ara. Yarım kivi iki dilim muz 3 çilek 5 erik
Akşam. Kıymalı mantar sote 5 yk
1 dilim çavdarlı ekmek
1 hurma

Ara. Salatalık ayran
1 saat yürüyüş 3 lt su

Şu ana kadar günümün gidişatı:

Bir avuç sütlü yulaf
Bir fincan sade Nescafe.
Yarım kase meyveli yoğurt.

Bugün çok verimsiz bir günümdü, yemek yapamadım ve güzel bir kahvaltı hazırlayamadım, okunacak koca bir makalem ve yapacak ödevim var, sporuma bugün gidemiyorum, evde mekik çekeceğim.

Hoşgeldin canimm ben kaptan yardimcilarindan Derya. Kaptanimiz @katre-i dem 'dir. İlk sayfada kurallarimiz yaziyor. Okumani tavsiye ederim. Eğer kabul edersen yarin sabah tartilip son kilonu bildirirseniz 2 haftalık deneme suren baslar. Takim arkadaslarimizin seni tanimasi adina kendinden bahsedersen çok iyi olur. Şimdiden basarilar dilerim tatlim :))
Merhaba, buyurdum tanışalım :)

Canim hic bisey yememissin neredeyse, kendini AC birakma. Hem sagligin acisindan hem de vücut savunmaya geçer kilo veremezsin. Hem maksat sadece kilo vermek değil. Saglikli beslenmek ve bunu yasam sekli haline getirmek.

Kilomu sabah değil de akşama doğru yazsam sıkıntı olur mu, okulda oluyorum çünkü :)
Teşekkür ederim...

Canim hic bisey yememissin neredeyse, kendini AC birakma. Hem sagligin acisindan hem de vücut savunmaya geçer kilo veremezsin. Hem maksat sadece kilo vermek değil. Saglikli beslenmek ve bunu yasam sekli haline getirmek.
Dolapta taze fasulye vardı, onu ısıtacağım şimdi :) Bugün dediğim gibi verimli değilim ters kalkmışım, yoksa güzel şeyler hazırlarım aç kalmam hiç :)

Olur tabi canimm. Sabah tartil gün içinde söylersin. Güncel kolonu baslangic kolon olarak alalim. Birde hedef kolonu da söylersin.
Kilomu sabah değil de akşama doğru yazsam sıkıntı olur mu, okulda oluyorum çünkü :)
Teşekkür ederim...

Arkadaşlar merhaba, ben Merve.
20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim.
Geçen ay serüvenime 107 kilo ile başladım, yarın tartıda kaç çıkacağım merak ediyorum. Artık baştan aşağı siyah giyinmekten, yaz sıcağında bile uzun kollu ceket veya tişört giymekten, giydiğimi yakıştıramamaktan, aynalardan kaçmaktan çok yoruldum.
Her kızın bayılarak yaptığı alışveriş, benim için işkence. Hiçbir aldığım giysiyi orada denemem, güzel bulduğum kıyafetleri açık renk veya kısa diye alamam, çünkü olduğumdan kilolu gösteriyor. Kilom ayaklarıma biniyor diye topuklu ayakkabı giyemez oldum, hatta kilomdan dolayı dengemi kuramamıştım düşüp ayağımı kırdım. Kan verirken bile bu kilo karşıma çıkıyor.
Kişisel bakımımı ihmal ediyorum, bir sürü makyaj malzemem var ama kiloluyum yakışmıyor diye elimi sürmüyorum. Bir flörtüm, beğenenenim de olmuyor, her türlü özgüvenim yerlerde maalesef. Her kız 17,18 ve 19. yaşlarını güzel güzel tatillerde bikini giyerek geçirdi, ben en son bikiniyi 12 yaşında giymiştim. Yiyerek kendimi bu halde getirdim, vücuduma, psikolojime ve iç organlarıma kötülük ettim.
Sizin de yardımınızla bu kötülüğe bir son vermek istiyorum. Yerlerde sürünen özgüvenime el verip kaldırmama yardım etmenizi, bana bir el uzatmanızı istiyorum.
1.70 boyum, herkes ''Ne güzel boyun posun var, yüzün bebek gibi, bir zayıflasan ne güzel olacaksın her giydiğin yakışır,'' diyor. Ben de kendime giydiğimi yakıştırmak istiyorum, bir yokuş çıkınca ciğerlerim patlar gibi nefes nefese kalmak, su gibi terlemek istemiyorum.
İnşallah tüm denemelerim içinde bu son olur, bu sefer 60 kiloya inebilirim.

Olur tabi canimm. Sabah tartil gün içinde söylersin. Güncel kolonu baslangic kolon olarak alalim. Birde hedef kolonu da söylersin.
Spor salonundaki boy kilo yağ endeksli tartılar var ya, orada tartılıyorum, evimde yok :) Evdekilere güvenmiyorum moralimi bozuluyorlar diye Spor hocası tartıyor beni, ondan akşam tartılsam olur mu diyorum :)

Başlangıç 107, hedef 60 :)

Canimcim eve sen yinede basit bi Tartu al. En iyisi sabah WC ye gittikten sonra AC karnina tartilmak. Cuma günü bildirumlerimizi de bu şekilde yapiyoruz öğlene kadar. Ayni zamanda sporda da tartilmaya devam edersin. Otokontrol olmuş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…