Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dünkü menü
sabah
peynir zeytin 1 dilim tb ekmek
öğle
1 tane keçi boynuzu
1 tane max dondurma
akşam
100 gr tavuk ızgara, 2 dilim tb ekmek, domates, salata

2 saat yürüyüş, 3 lt su
Tombis gelin, gunaydin :p:p:KK70::KK70:
Dun ben de keci boynuzu yedim, ama sen insan gibi yemissin, olmaz kiiii :mad::mad::mad::mad: benim gibi 7-8 tane yemen lazimdi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Gunaydinnnnn :KK15:

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-18-08-29-46-1.webp
    Screenshot_2016-04-18-08-29-46-1.webp
    21 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ilk üçe giremddim ama sorun değil haftaya gideriz önemli olan azminiz ve katiliminizdi oda süper gidiyor masalimsii masalimsii Neredesin kız

burdayım canım :))

Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun. Tüplerin alınması bana da çok mantıksız geldi, ilaç tedavisi denenir önce benim bildiğim. Türkiye bu konuda daha ileri gerekirse burda tedavi olursun.

Seninki daha küçükmüş, bi de büyüsün o Zaman gör:)))

Benim büyük kızım da çok cadıydı hiç uyumazdı çok çektim ondan, küçüğüm uslu Allahtan yoksa iki çocukla Nasıl yapardım bilmiyorum:)

Menün güzel bence hatta kalorisi biraz az gibi geldi. Emziriyorsan biraz daha çok yiyebilirsin bence, bebeğin daha küçükmüş sütün azalmasın sonra. 1500-1600 kalori alsan iyi olur.
masalimsii masalimsii naptın, annen Nasıl oldu? Merak ettim

tatlım daha iyi gibi, ama yinede ağrıları ve halsizliği var

günaydın kızlar :)

yine çok yoğun bi haftasonu geçirdim :)

cumartesi elbise almaya gitti kuzenimin nişanı için, saatlerce dolaştıktan sonra bulabildim gönlüme göre. Havada çok güzeldi mis gibi sahil gezintisi yaptım arkadaşımla :)

pazar günü de full kuafördeydim zaten :) kuzenim geldi askerden süpriz yaptı sonrasında :) en son da akşam nişana gidip haftayı bitirdim :))

diyetimi hiç bozmadım ve spor yaptım görenler hep sıkılaşmışsın diyo :)))

sabah : 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim peynir
2 zeytin + 1 dilim çavdarlı ekmek
domates salatalık yeşil çay

ara: süt

öğle : yulaf lapası

kızlar aradaki süt yerine küçük gül tatlısı oldu arkadas kutlu doğum için yapmış illa ısrar etti aldım artık :/

Selam kızlarr, bende kahvaltımı yaptım.

tb ekmeğine süzme peynir, yarım sivri biber, yarım domates, 3 tane zeytin koydum mis gibi sandviç oldum kocaman tok hissediyorum :))

bu arada spor yapmaya başladıktan sonra kendime güvenim daha çok geldi sanki, 10 dakika sürüyor egzersizlerim ama o kadar iyi geliyor ki sizde yapın üşenmeyin kalkın yürüyün sonrada egzersiz yapın ve mutlu olun ;)) çünkü eskiden bacağımdan basenlerime geçmeyen pantalonların şimdi bol gelmesi daracık kotlara sığabilmek çok güzel bi duygu bunun için vazgeçmeyin direnin ve yenin kiloları :)

not : haftasonu ilk defa yırtık dar paça kot giydim , zayıfken sevmezdim ama şimdi sadece dizleri yırtıklar çok hoşuma gidiyordu ve hayallerime kavuştum, pes etmeyin sizde hayallerinize kavuşun :)))

Selam kızlarr, bende kahvaltımı yaptım.

tb ekmeğine süzme peynir, yarım sivri biber, yarım domates, 3 tane zeytin koydum mis gibi sandviç oldum kocaman tok hissediyorum :))

bu arada spor yapmaya başladıktan sonra kendime güvenim daha çok geldi sanki, 10 dakika sürüyor egzersizlerim ama o kadar iyi geliyor ki sizde yapın üşenmeyin kalkın yürüyün sonrada egzersiz yapın ve mutlu olun :KK66:) çünkü eskiden bacağımdan basenlerime geçmeyen pantalonların şimdi bol gelmesi daracık kotlara sığabilmek çok güzel bi duygu bunun için vazgeçmeyin direnin ve yenin kiloları :)

not : haftasonu ilk defa yırtık dar paça kot giydim , zayıfken sevmezdim ama şimdi sadece dizleri yırtıklar çok hoşuma gidiyordu ve hayallerime kavuştum, pes etmeyin sizde hayallerinize kavuşun :)))
masalimsıı sen çalışıyor musun

tabi hayır diyebilmek önemli ama dogumgününe gidebilmek için 3 saat yol kateddim, işten izin aldım, v.s. , bir dahaki gün daha az yiyerek aradaki farkı kapattım, bugün sabahta yarım saat spor yaptım, yavaş yavaş olucak, buraya yazmadan evvel , bu yediklerimin 3 katını yiyordum bir günde , başladıgımdan beri yaklaşık 1 kilo verdim,

benim hedefim ayda en fazla 2 yada 3 kilo verebilmek, fazlası bünyeme zarar olur , 3 ayada 4 ayda inşallah hedeflediğim kiloya ulaşacağım, saygılar :KK52:

ooo naptin sen hadi sınırı görmedim hadi lahmacunuda görmedim ama pasta ve kurabiye olmamış 45dk yuruyus yada 3 mile leslie yada istediğin bir spor cezası kız ben oğlumun doğum gününde yemedim inan hayır demek daha güzel daha mutluluk verici[/QUOTE]

Selam gidiş hazırlıklari başladı evde yikanmamis çamaşır bırakmadık galiba heryer küçük küçük çamaşır tepecikler peri bacaları gibi :)
Evi supurdum ( bu konuda çok mantıksız evde bekar adamı bırak bide evi supur:D) gelince yine şupur :D kuzey buyusede ise dinsem bu konu deliliğe doğru gidiyor az sonra bi kahve keyfi yapacağım bu iki gün spor yok tamam tamam şaka bölgesel caliscam plates lastigimle çemberini Twistera da atacağım valize aslında tartimida atacağım da yol uzun kırılır mı cuma günü başka tartı ile tartilacagim tartı farkı gireriz izin sürecinde tel çektiği surece izne ayrılıyorum yeni kararın

Selam gidiş hazırlıklari başladı evde yikanmamis çamaşır bırakmadık galiba heryer küçük küçük çamaşır tepecikler peri bacaları gibi :)
Evi supurdum ( bu konuda çok mantıksız evde bekar adamı bırak bide evi supur:KK70:) gelince yine şupur :KK70: kuzey buyusede ise dinsem bu konu deliliğe doğru gidiyor az sonra bi kahve keyfi yapacağım bu iki gün spor yok tamam tamam şaka bölgesel caliscam plates lastigimle çemberini Twistera da atacağım valize aslında tartimida atacağım da yol uzun kırılır mı cuma günü başka tartı ile tartilacagim tartı farkı gireriz izin sürecinde tel çektiği surece izne ayrılıyorum yeni kararın

Kolay gelsin canım :)) bekarlığın en güzel tarafı böyle sorumluluklarının olmaması sanırım :))

Ara ogun yandakiler yulaf,keçiboynuzu özü, muz ve cevizle yapilmis kurabiye evet icinde sadece bunlar var Eki Görüntüle 1816170 Eki Görüntüle 1816171 kahvaltim tabiki tüm zeytinleri yemedim :)

ooo afiyet olsun :))

Kızlar merhaba ben rejimi falan bıraktığım için dönemiyorum bir de bu aralar başımdan hiç bela eksik olmuyor.Atandığımdan beri her birşeyler geliyor başıma.1.5 aydır yatıyorum ayağımı kırdım alçıda yatıyorum siz neler napıyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_20160412_120832.webp
    IMG_20160412_120832.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 31
Back
X