- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kızlar merhaba ben rejimi falan bıraktığım için dönemiyorum bir de bu aralar başımdan hiç bela eksik olmuyor.Atandığımdan beri her birşeyler geliyor başıma.1.5 aydır yatıyorum ayağımı kırdım alçıda yatıyorum siz neler napıyorsunuz?
Bir tek kofteyle doydun mu canim? Ben bu ogle yemek yiyemedim, simdi gozumun onunden neler geciyor neler.... Aksami bekliyorum dort gozleÖğlen yemeği
American menü vardı
Sadece hamburgerin etini yedim.yaklaşık 200 gramdı.
Patatese dokunmadım.
Su
Kızlar merhaba ben rejimi falan bıraktığım için dönemiyorum bir de bu aralar başımdan hiç bela eksik olmuyor.Atandığımdan beri her birşeyler geliyor başıma.1.5 aydır yatıyorum ayağımı kırdım alçıda yatıyorum siz neler napıyorsunuz?
Selam gidiş hazırlıklari başladı evde yikanmamis çamaşır bırakmadık galiba heryer küçük küçük çamaşır tepecikler peri bacaları gibi :)
Evi supurdum ( bu konuda çok mantıksız evde bekar adamı bırak bide evi supur) gelince yine şupur kuzey buyusede ise dinsem bu konu deliliğe doğru gidiyor az sonra bi kahve keyfi yapacağım bu iki gün spor yok tamam tamam şaka bölgesel caliscam plates lastigimle çemberini Twistera da atacağım valize aslında tartimida atacağım da yol uzun kırılır mı cuma günü başka tartı ile tartilacagim tartı farkı gireriz izin sürecinde tel çektiği surece izne ayrılıyorum yeni kararın
Ara ogun yandakiler yulaf,keçiboynuzu özü, muz ve cevizle yapilmis kurabiye evet icinde sadece bunlar var Eki Görüntüle 1816170 Eki Görüntüle 1816171 kahvaltim tabiki tüm zeytinleri yemedim :)
Pist herkes neredemasalimsii ve Esrasi sagolun kızlar Yeşilçay vardı yanında tek kişiye çay demlemiyorum
Akşamda balık var somonu sosa yaptırdım az sonra fırına atacağım
Kizlaaaar, herkes nerdeeeee ?
Daha simdiden aksam yemegi hayalleri kurmaya basladim
Zeytinyagli taze fasulye yaptim, yanina da cacik , ohhh miiissdcilginlar gibi yiyceeeem
Yaa sorma , bugun yiyecek hic birsey yoktu. Ben de evden getirmeyi unutmusum, cay kahveyle idare ediyorumKizzz sen öğlen yemek yemedin mi??? Bu hhafta mezun musun??
geçmiş olsunKızlar merhaba ben rejimi falan bıraktığım için dönemiyorum bir de bu aralar başımdan hiç bela eksik olmuyor.Atandığımdan beri her birşeyler geliyor başıma.1.5 aydır yatıyorum ayağımı kırdım alçıda yatıyorum siz neler napıyorsunuz?
Kizlaaaar, herkes nerdeeeee ?
Daha simdiden aksam yemegi hayalleri kurmaya basladim
Zeytinyagli taze fasulye yaptim, yanina da cacik , ohhh miiissdcilginlar gibi yiyceeeem
Pist herkes neredemasalimsii ve Esrasi sagolun kızlar Yeşilçay vardı yanında tek kişiye çay demlemiyorum
Akşamda balık var somonu sosa yaptırdım az sonra fırına atacağım
anamm bir köfteyle doyulmaz ki. Aç kalmazsın inşallah sonra gözün dönmesin.Öğlen yemeği
American menü vardı
Sadece hamburgerin etini yedim.yaklaşık 200 gramdı.
Patatese dokunmadım.
Su
Yaa sorma , bugun yiyecek hic birsey yoktu. Ben de evden getirmeyi unutmusum, cay kahveyle idare ediyorum
Vallahi mezun olmayi umit ediyorum
Hedef kilomu degistirmek icin cuma gunumu bildirmeliyim ??
Ayyy ne tatli gelinsin kiz sen git git olsun bi de cagrms kizzz bizde kayinvalide olcazzzz:)Slm kızlar biraz önce KV aradı biraz erken gelir misin dedieşim sen bilirsin ama özledim diyor o sonradan gelecek bende jv kırmak istemiyorum o öyle çok şey istemez kırk yılda birşey rica etti şimdi bilet baktım çarşamba için oy çok katarsizim
Aslinda yardımcı olmak afinada gidiyor çay sezonu 8 tane işçiye tek başına 3 öğün ayrı ayrı yemek yapacak 10 gün suruyor bütün çayımız birde torunu ozluyorlar
Esim in bu sene izni az 15 gün son turda gelir birlikte döneriz
yumurtanın neden sadece beyazi
Birde asitli gıda yok canım zero light fark etmez onlar gizli şeker deposu diğerini belki sekteye ugratmaz ama kötü onlar
Cok dogru gida muhendisim:)guzel bi bilgi daha kazandim:)Nohutu kavurdun mu ay çok severim badem şekeri birde diyet bisküvi çok olmuş bakma diyet olduklarına canım kalorisi yuksek
Afiyet olsun hafta sonu menüleri kahvaltılarda hep bi kaçamak
Valla gebelikte karatay yaptım halada günde iki yumurta yerim totaldede ayrı ayrıca kolesterolün süper beyazindaki proteinin etkili olması için sarışın ihtiyacı var bence birlikte ye doğada ne sekildeyse o şekilde tüketmek gerek diye düşünüyorum bir gıda mühendisi olarak ,
iki kez niyetlendim ikisindede kalenin merdivenlerinden şahıslardan dolayı vazgeçtim afyondamisin sen ne güzel afyonda okudum uniyi ben de
Bence cezalik hicbisey yokki:)Bugünkü menümü yazıyorum cezama razıyım
Sabah :
Latte
3 dilim sucuk
Çok az peynir
Açık çay
Ara öğün
1 salatalık
Öğlen
Izgara biftek
Izgara sebze
Salata
Ara öğün
Kırmızı meyve
1 top ev yapımı vanilyalı dondurma
2 ceviz
Akşam
Sadece salata yiyeceğim.
Dondurma Fazla mı olmuş sizce? Sucukta burda çok zor bulunuyor bulunca Canım çok istedi
Ama pişirirken önce suda pişirdim yağını akıttım
Sonra Izgara yaptım.
Merhaba canim aramiza hosgeldinnn oncelkle sunu soylemeliyim yazin cumlelerin ne kadar duzgun edebiyat felan okuyor olabilirmisinArkadaşlar merhaba, ben Merve.
20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim.
Geçen ay serüvenime 107 kilo ile başladım, yarın tartıda kaç çıkacağım merak ediyorum. Artık baştan aşağı siyah giyinmekten, yaz sıcağında bile uzun kollu ceket veya tişört giymekten, giydiğimi yakıştıramamaktan, aynalardan kaçmaktan çok yoruldum.
Her kızın bayılarak yaptığı alışveriş, benim için işkence. Hiçbir aldığım giysiyi orada denemem, güzel bulduğum kıyafetleri açık renk veya kısa diye alamam, çünkü olduğumdan kilolu gösteriyor. Kilom ayaklarıma biniyor diye topuklu ayakkabı giyemez oldum, hatta kilomdan dolayı dengemi kuramamıştım düşüp ayağımı kırdım. Kan verirken bile bu kilo karşıma çıkıyor.
Kişisel bakımımı ihmal ediyorum, bir sürü makyaj malzemem var ama kiloluyum yakışmıyor diye elimi sürmüyorum. Bir flörtüm, beğenenenim de olmuyor, her türlü özgüvenim yerlerde maalesef. Her kız 17,18 ve 19. yaşlarını güzel güzel tatillerde bikini giyerek geçirdi, ben en son bikiniyi 12 yaşında giymiştim. Yiyerek kendimi bu halde getirdim, vücuduma, psikolojime ve iç organlarıma kötülük ettim.
Sizin de yardımınızla bu kötülüğe bir son vermek istiyorum. Yerlerde sürünen özgüvenime el verip kaldırmama yardım etmenizi, bana bir el uzatmanızı istiyorum.
1.70 boyum, herkes ''Ne güzel boyun posun var, yüzün bebek gibi, bir zayıflasan ne güzel olacaksın her giydiğin yakışır,'' diyor. Ben de kendime giydiğimi yakıştırmak istiyorum, bir yokuş çıkınca ciğerlerim patlar gibi nefes nefese kalmak, su gibi terlemek istemiyorum.
İnşallah tüm denemelerim içinde bu son olur, bu sefer 60 kiloya inebilirim.
Amin ins ayy canim krem felan kullniyomsn:)Çok ıslak mendil anında pişik yapıyor dışarda olunca artık mecbur kalıyorumiyi yapmışsın canım akşam havası da almışsın güzel olmuş.. inşallah senin doğacak bebeşın huzurlu, sağlıklı sıhhatli bi bebek olur :)
Afiyet olsunnnBarcelonadan herkese Kocaman gunaydın
Ne yazıkki iş günü
Kahvaltıyı evden çıkmadan yaptım
1 küçük muz
1 latte
Coom gecmis olsun canim simdi naslsnKızlar merhaba ben rejimi falan bıraktığım için dönemiyorum bir de bu aralar başımdan hiç bela eksik olmuyor.Atandığımdan beri her birşeyler geliyor başıma.1.5 aydır yatıyorum ayağımı kırdım alçıda yatıyorum siz neler napıyorsunuz?
Hoşbulduk teşekkür ederim :)Ayyy ne tatli gelinsin kiz sen git git olsun bi de cagrms kizzz bizde kayinvalide olcazzzz:)
Cok dogru gida muhendisim:)guzel bi bilgi daha kazandim:)
Bence cezalik hicbisey yokki:)
Merhaba canim aramiza hosgeldinnn oncelkle sunu soylemeliyim yazin cumlelerin ne kadar duzgun edebiyat felan okuyor olabilirmisin
Canim kendini hic uzme sen farkindalik kazanmis birisin bence ve bu yola da girmissin artik tek yapman gereken kacsmsklarfan olabildigince uzak durmak bi ogundeki hatanla pes etmemek sporda yapiyormussun ohh misss:)
Amin ins ayy canim krem felan kullniyomsn:)
Afiyet olsunnn
Coom gecmis olsun canim simdi naslsn
Bir tek kofteyle doydun mu canim? Ben bu ogle yemek yiyemedim, simdi gozumun onunden neler geciyor neler.... Aksami bekliyorum dort gozle
Bir tek kofteyle doydun mu canim? Ben bu ogle yemek yiyemedim, simdi gozumun onunden neler geciyor neler.... Aksami bekliyorum dort gozle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?