Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amaniin, cok gecmis olsun, hakikaten atanmak yaramamis sana.. Diyet nasil gidiyor, kilo almadin de mi ? Bak ben neredeyse mezun olucam

Hoşgeldin canimm. Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Oooo tatil uzun olacak desene. Ayy bende bi yere giderken temizlerim. Birde gelince temizlerim :)) kolay gelsin

Afiyet olsun canimmm
Ara ogun yandakiler yulaf,keçiboynuzu özü, muz ve cevizle yapilmis kurabiye evet icinde sadece bunlar var Eki Görüntüle 1816170 Eki Görüntüle 1816171 kahvaltim tabiki tüm zeytinleri yemedim :)

Pist herkes nerede masalimsii ve Esrasi sagolun kızlar Yeşilçay vardı yanında tek kişiye çay demlemiyorum
Akşamda balık var somonu sosa yaptırdım az sonra fırına atacağım

Selam kızlar ben geldim:)
Bugünkü menümün gidişatı
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 dilim k.ekmek

Ara yok

Öğle.
1 kase mantar corbası
Salata +1 yk kısır

Ara bir kupa sütlü kahve

Ara 1 soda yanında yoğurt düşünüyorum.
Akşam Allah büyüktür.

geçmiş olsun

Kizlaaaar, herkes nerdeeeee ?
Daha simdiden aksam yemegi hayalleri kurmaya basladim
Zeytinyagli taze fasulye yaptim, yanina da cacik , ohhh miiissd cilginlar gibi yiyceeeem

Oo afiyet olsun. Taze fasulye sezonu açıldı hadi hayırlısı.

Çok geçmiş olsun. Bir an önce atlatırsıb inşallah.
Pist herkes nerede masalimsii ve Esrasi sagolun kızlar Yeşilçay vardı yanında tek kişiye çay demlemiyorum
Akşamda balık var somonu sosa yaptırdım az sonra fırına atacağım

Oo harika. Şimdiden iyi yolculuklar kaptan.
Öğlen yemeği
American menü vardı
Sadece hamburgerin etini yedim.yaklaşık 200 gramdı.
Patatese dokunmadım.
Su
anamm bir köfteyle doyulmaz ki. Aç kalmazsın inşallah sonra gözün dönmesin.

Çook geçmiş olsun canım ya.

Canim cuma günü listeleri yayinlarken adinin yanina not düşer revize ederiz.
Yaa sorma , bugun yiyecek hic birsey yoktu. Ben de evden getirmeyi unutmusum, cay kahveyle idare ediyorum
Vallahi mezun olmayi umit ediyorum
Hedef kilomu degistirmek icin cuma gunumu bildirmeliyim ??

Ayyy ne tatli gelinsin kiz sen git git olsun bi de cagrms kizzz bizde kayinvalide olcazzzz:)

Cok dogru gida muhendisim:)guzel bi bilgi daha kazandim:)

Bence cezalik hicbisey yokki:)

Merhaba canim aramiza hosgeldinnn oncelkle sunu soylemeliyim yazin cumlelerin ne kadar duzgun edebiyat felan okuyor olabilirmisin
Canim kendini hic uzme sen farkindalik kazanmis birisin bence ve bu yola da girmissin artik tek yapman gereken kacsmsklarfan olabildigince uzak durmak bi ogundeki hatanla pes etmemek sporda yapiyormussun ohh misss:)

Amin ins ayy canim krem felan kullniyomsn:)

Barcelonadan herkese Kocaman gunaydın
Ne yazıkki iş günü

Kahvaltıyı evden çıkmadan yaptım
1 küçük muz
1 latte
Afiyet olsunnn

Coom gecmis olsun canim simdi naslsn

Hoşbulduk teşekkür ederim :)
Yok ama yabancı dil öğretmenliği okuyorum, ama çok kitap okurum dilimizi düzgün kullanır yazarım :)

Bir tek kofteyle doydun mu canim? Ben bu ogle yemek yiyemedim, simdi gozumun onunden neler geciyor neler.... Aksami bekliyorum dort gozle

Doydum
Çünkü çok büyüktü. Çok hevesliyim kilo vermeye
Yoksa menu affedilecek gibi değildi :))
Akşam oldu
Umarım doymuştur karnın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…