Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün şeker orucuma girdim. Meyve dışında şekerli herhangi bir şey yememeye çalışacağım her ne kadar zor olsa da ve oyuncaklar kadar tatlı bir pasta seti almış olsam da (Fırınım bile yok, görüntüsüne heves edip aldım :) dayanmaya çalışacağım mümkün olduğunca.
Tabii gözümün önünden o güzel frambuazlı kurabiyeler geçerken ve ısrarla tatlı tarifi videoları izlerken çok zor oluyor ama. Kendime işkence yapıyorum resmen :)
Evimde un yok. Şeker yok, abur cubur yok. 13 gündür fast food yemiyorum ve çok uzun bir süre daha yemek istemiyorum.
Zor ama, hangi güzel şey kolay ki?
Bir de sabah erken kalkmayı alışkanlık yapmam lazım, öğleden önce boş olduğum zamanlar en geç 9'da kalkabilmem lazım ama, o konuda motivasyonum yok işte

Doydum
Çünkü çok büyüktü.
Akşam oldu
Umarım doymuştur karnın :)

Doydum
Çünkü çok büyüktü. Çok hevesliyim kilo vermeye
Yoksa menu affedilecek gibi değildi :))
Akşam oldu

Doydum
Çünkü çok büyüktü. Çok hevesliyim kilo vermeye
Yoksa menu affedilecek gibi değildi :))
Akşam oldu

Doydum doydum, merak etme

Hiiim, her sabah 7:00 de kalkiyorum, istersen sabahlari arayip uyandirabilirim

An itibariyle işten çıktım
Akşam yemeği yemeyeceğim
Çünkü çok tokum
Hamburger köftesi beni çok tok tuttu.
Çok tok hissediyorum.
Yaklaşık 3 lt de su içtim

1 adet yeşil elma
1 bardak ayran planım.

sabah : 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim peynir
2 zeytin + 1 dilim çavdarlı ekmek
domates salatalık yeşil çay

ara: süt

öğle : yulaf lapası
Ara 1 hurma 1 ceviz 3 badem

Ara 20 leblebi

Akşam 4 yk kıymalı mantar sote
1 grissini salata yoğurt 1 hurma

Ara aktivex yoğurt salatalık

1 saat 4,5 km yürüyüş 3 lt su
Sabah arasında süt yerine küçük bir gül tatlısı olmuştu :/

Çok mutsuzum, şu an hüngür hüngür ağlıyorum. Spora bu sabah gittim dersimi ekip, sırf merakımdan tartılabilmek için. Mart başında başladığımda 107 kiloydum, bugün tam 106 kilo çıktım ! Hiçbir şey değişmemiş !
3 hafta boyunca fazlaca yediğim için yaptığım sporla korumuşum sadece. Bunu iyi bildiğim halde yine de bu kadar yüksek çıkacağımı tahmin etmemiştim.
Ağlamaktan başım çatladı, bugün tek bir lokma bile yemedim, su içtim sadece tüm gün bir şey yemedim. Sofraya oturduğum an ağzıma atamadım ağlamaktan, tüm yemekleri alıp çöpe döktüm.
Sade marul yemeyi bile haketmiyorum, bu pazar babam gelecek ve beni böyle görünce tüm günümü zehir edip geri gidecek şimdi 1.5 ayda vermiştir biraz diyordur, açlıktan ölene kadar kendimi koltuğa zincirlemek istiyorum, çok mutsuzum.
Ben bu zindandan nasıl çıkacağım Allahım, kendi vücuduma hapsoldum ağlamaktan gözümü hissetmiyorum.
O hırsla 40 dk hızlı tempo koşu bandı ve 20 dk 3.seviye uzay bisikleti yaptım toplam 1 saat, duş almak bile istemiyorum yok olmak istiyorum.

Merhabaaaa nabersinizzzz
Menum
Sabsh
Gec kadim malasef
CflKes kraker(124kalori)
Ara
Ayran +ayni krakerden
Ara
Bir avuc erik
Ara
Avtivia
Ogle
1kase ispsnak yemegi
1 durum cigkofte
10 badem
Ara
Activia
Aksam.2,lahmacun ayran
Spor
Yaklsk 3 km yuruyus
Su
2.5 lt gibi

Ahh bende sıkılaşmak istiyorum Tebrik ediyorum diyetinin bozmamışsın canım. ne zaman dan beri diyet yapıyorsun?

Canım kilo verme süreci kolay değil.
Hemen baştan pes edip ağlamak falan yok.
Neden ağlıyorsun , seni daha çok gaza getirsin bu.
Babanı falanda duyma boşver
Sen kendin için veriyorsun
Tüm gün aç kalmak çözüm değil hem de
Az az sık sık yemelisin.
Spordan önce kaliteli karbonhidrat al
Spordan sonra protein al mutlaka.
Mutlaka faydası olur.

Bir de spora gidiyorsan hafif ağırlık çalışmaya başlasana
Çok ağır değil
1-2 kilo ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…