Eki Görüntüle 1816376 akşam yemeği de yendi çay keyfi
Çok güzel bir yemek ellerinize sağlık. Balık çok güzel :)Eki Görüntüle 1816376 akşam yemeği de yendi çay keyfi
Doydum
Çünkü çok büyüktü.
Akşam oldu
Umarım doymuştur karnın :)
Doydum
Çünkü çok büyüktü. Çok hevesliyim kilo vermeye
Yoksa menu affedilecek gibi değildi :))
Akşam oldu
Doydum
Çünkü çok büyüktü. Çok hevesliyim kilo vermeye
Yoksa menu affedilecek gibi değildi :))
Akşam oldu
Bugün şeker orucuma girdim. Meyve dışında şekerli herhangi bir şey yememeye çalışacağım her ne kadar zor olsa da ve oyuncaklar kadar tatlı bir pasta seti almış olsam da (Fırınım bile yok, görüntüsüne heves edip aldım :) dayanmaya çalışacağım mümkün olduğunca.
Tabii gözümün önünden o güzel frambuazlı kurabiyeler geçerken ve ısrarla tatlı tarifi videoları izlerken çok zor oluyor ama. Kendime işkence yapıyorum resmen :)
Evimde un yok. Şeker yok, abur cubur yok. 13 gündür fast food yemiyorum ve çok uzun bir süre daha yemek istemiyorum.
Zor ama, hangi güzel şey kolay ki?
Bir de sabah erken kalkmayı alışkanlık yapmam lazım, öğleden önce boş olduğum zamanlar en geç 9'da kalkabilmem lazım ama, o konuda motivasyonum yok işte
Amaniiin, muthis mercimek kofte olurEvimde kırmızı mercimek var, bulgur var. Neler yapabilirim bu bakliyatlarla? Salçam var.
Evimde kırmızı mercimek var, bulgur var. Neler yapabilirim bu bakliyatlarla? Salçam var.
Evimde kırmızı mercimek var, bulgur var. Neler yapabilirim bu bakliyatlarla? Salçam var.
Doydum doydum, merak etme
Ara 1 hurma 1 ceviz 3 bademsabah : 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim peynir
2 zeytin + 1 dilim çavdarlı ekmek
domates salatalık yeşil çay
ara: süt
öğle : yulaf lapası
öğünlerin güzel canım.. birde yulaf nerden alıyorsun ben market te göz gezdirdim bulamadımsabah : 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim peynir
2 zeytin + 1 dilim çavdarlı ekmek
domates salatalık yeşil çay
ara: süt
öğle : yulaf lapası
Ahh bende sıkılaşmak istiyorum Tebrik ediyorum diyetinin bozmamışsın canım. ne zaman dan beri diyet yapıyorsun?günaydın kızlar :)
yine çok yoğun bi haftasonu geçirdim :)
cumartesi elbise almaya gitti kuzenimin nişanı için, saatlerce dolaştıktan sonra bulabildim gönlüme göre. Havada çok güzeldi mis gibi sahil gezintisi yaptım arkadaşımla :)
pazar günü de full kuafördeydim zaten :) kuzenim geldi askerden süpriz yaptı sonrasında :) en son da akşam nişana gidip haftayı bitirdim :))
diyetimi hiç bozmadım ve spor yaptım görenler hep sıkılaşmışsın diyo :)))
Çok mutsuzum, şu an hüngür hüngür ağlıyorum. Spora bu sabah gittim dersimi ekip, sırf merakımdan tartılabilmek için. Mart başında başladığımda 107 kiloydum, bugün tam 106 kilo çıktım ! Hiçbir şey değişmemiş !
3 hafta boyunca fazlaca yediğim için yaptığım sporla korumuşum sadece. Bunu iyi bildiğim halde yine de bu kadar yüksek çıkacağımı tahmin etmemiştim.
Ağlamaktan başım çatladı, bugün tek bir lokma bile yemedim, su içtim sadece tüm gün bir şey yemedim. Sofraya oturduğum an ağzıma atamadım ağlamaktan, tüm yemekleri alıp çöpe döktüm.
Sade marul yemeyi bile haketmiyorum, bu pazar babam gelecek ve beni böyle görünce tüm günümü zehir edip geri gidecek şimdi 1.5 ayda vermiştir biraz diyordur, açlıktan ölene kadar kendimi koltuğa zincirlemek istiyorum, çok mutsuzum.
Ben bu zindandan nasıl çıkacağım Allahım, kendi vücuduma hapsoldum ağlamaktan gözümü hissetmiyorum.
O hırsla 40 dk hızlı tempo koşu bandı ve 20 dk 3.seviye uzay bisikleti yaptım toplam 1 saat, duş almak bile istemiyorum yok olmak istiyorum.
Çok mutsuzum, şu an hüngür hüngür ağlıyorum. Spora bu sabah gittim dersimi ekip, sırf merakımdan tartılabilmek için. Mart başında başladığımda 107 kiloydum, bugün tam 106 kilo çıktım ! Hiçbir şey değişmemiş !
3 hafta boyunca fazlaca yediğim için yaptığım sporla korumuşum sadece. Bunu iyi bildiğim halde yine de bu kadar yüksek çıkacağımı tahmin etmemiştim.
Ağlamaktan başım çatladı, bugün tek bir lokma bile yemedim, su içtim sadece tüm gün bir şey yemedim. Sofraya oturduğum an ağzıma atamadım ağlamaktan, tüm yemekleri alıp çöpe döktüm.
Sade marul yemeyi bile haketmiyorum, bu pazar babam gelecek ve beni böyle görünce tüm günümü zehir edip geri gidecek şimdi 1.5 ayda vermiştir biraz diyordur, açlıktan ölene kadar kendimi koltuğa zincirlemek istiyorum, çok mutsuzum.
Ben bu zindandan nasıl çıkacağım Allahım, kendi vücuduma hapsoldum ağlamaktan gözümü hissetmiyorum.
O hırsla 40 dk hızlı tempo koşu bandı ve 20 dk 3.seviye uzay bisikleti yaptım toplam 1 saat, duş almak bile istemiyorum yok olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?