- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Kavrulmuş tuzsuz leblebi yedim :) Bol su içtim :)
Oooooo canım çok hoş olmuşsun değer bunun için..Kızlar 1 senedeki değişim budur . Sizce değmez mi diyet ve spor yapmaya
Evet canım haklısın bazı seyleroralimi bozunca boşluyorum böyleçok sağlıksız ve çok düzensiz bi menü canım, ben bu menüyle bir sürü kalori aldığım halde doyduğumu hissetmezdim.
sabah: 1 yumurta, domates, salata, peynir,5 zeytin, 1 dilim tb ekmeği, çay
öğlen ve akşam: sebze yemeği, yoğurt yada tavuk veya et, yoğurt, salata olarak tüketirsen ara öğünlerde şekersiz türk kahvesi, tarçınlı meyve, az kuruyemiş yerse aç kalmadan, mutlu bi şekilde zayıflarsın
Haklısın canım yarın dan itibaren daha dogru besleneceğimCanim menun pek olmamis
Canim sen emziriyosun boyle bbeslenmemen lazim. Kendine dikkat et. En adindan yumurta hasla, ekmek arasi peynirli domatesli bi sandivic ye. Sut iç.
GuGüzel menü canimm
Supersin canimmm :))
Ne kadar güzel olmuşsunuz. İnşallah ben de böyle olabilirim.
ara: 1 hurma+ 1 avuç leblebi
ara: yarım dilim ananas
akşam: 1 tabak yumurtalı ıspanak + yoğurt+ 1 dilim çavdarlı ekmek
ara: 1 activa yoğurt + 10 kuru üzüm
1 saat yürüyüş+ 3 lt su
Oooooo canım çok hoş olmuşsun değer bunun için..
Evet canım haklısın bazı seyleroralimi bozunca boşluyorum böyle(( önerin için teşekkürler :)
Iyi geceleeer bugun hic aktif olamadm kizlar hepinizden ozur diliyrm yarndn itibaren burdaym ins
Menum
Sabah
2haslnms yumurta
Domates
1 zeytin
1 cavdar
Ara
Activia
1 tane biskrem((
Ara
1 paket diyet kraker
Ogle
Sutlu cirnflakes
Ara
Activia
Ara
3 ceviz
Ara
1 armut
Aksam
3 tavuk baget(firin)
Salata
Su
3 lt civari
Menumun iyi olamadiginib farkindayim
güne çok iyi başladım. tb ekmeğine süzm e peynir, domates, sivri biberle hazırladığım sandviçimi yedim, şimdi çay içiyorum..
gece alerjiden, hapşurma ve öksürmeden ötürü 2 buçuğa doğru uykuya geçtim. şuanda sinüslerimin şiştiğini ve yüzümün ateşlendiğini hissettsemde yinede güzel bigün olcak :)
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği ve 1 kaşık labne peynir
ara öğün: 1 adet yeşil elma
öğle: 1 dilim çavdar ekmeği,1 haşlamış patates ve bir kaç tane çeri domates salatası
ara öğün : 1 adet yeşil elma
akşam: semizotu salatası ve çilek
spor yapamadım, iş çıkışı pazar alışverişine gittiğimden dolayı
gün içinde 1 lt su
daha fazla su içmek isterdim ama , bunu bile zor içiyorum , midemi bulandıryor çok fazlası
görüşürüz arkadaşlar
menün güzel canımm, suyu arttırmak için içine limon katabilirsin. limonlu su daha fresh oluyor ve içilebiliyor.
Teşekkür ederim canımİradeli olursan olursun canım
çok başarılı canım.
kesinlikle değer canım
işte boşlamamak, pes etmemek lazım canım. Boşlarsan kendine kötülük yapmış olursun
biskrem olmamış, diyet bisküvi yarım paket olsaymış daha iyi olurmuş.
Çok geçmiş olsun canimcimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?