Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ohhhh ohhhh goturmussunnn Bu hafta + cikarsan bende seni eti puf gibi yerim ona gore :)))
sabah yine ekmek arası peynir ve ş.siz çay ve tuzlu antep fıstığı bir avuç yedim.
ve bir tane kakolu bisküvi yedim.

Eeee Kizlar nerelerdesiniz?? Cumaya 2 gün kaldi. Bugün ve yarin kaçamak yokkkkk ona gore. Hala 1 sari kartimiz duruyor ve ilk 3'e girmeden silinmiyor. Onu sildirmemiz laximm.
Burdayiiim, kacamak mi, o da nee
Aksam 1 lahmacun, ayran ve booool salata planladim. Ama zaten bu kacamak degil

ya ben nişanlımla on gündür küsüm düğünede bir buçuk ay kaldı ne gelen var ne arayan ne soran piyyyyyyy

Herkese selaaaam, nasilsiniz kizlar?
Off hava ruzgarli, basim catliyor resmen. Mesai bitse de eve gitsek
Bu sabaha masalimsii nin taktigi ile, maydanoz kuruyle basladim, limonlu su ile devam ediyorum

maydanoz kürü mükemmel ötesi bişi gördün resmi hemen başladın taktikleri uygulamaya demi çakal

ya ben nişanlımla on gündür küsüm düğünede bir buçuk ay kaldı ne gelen var ne arayan ne soran piyyyyyyy

10 güne taş olsa çatlar , ikinizde hiç aramadınızmı canım

Tatlım ben mi kaçırdım sen tartildim mi giriş kilonu kaç alalim

***10. TAKIM 462.ETAP***

katre-i dem (73///%)tarti farkı
elfkkk(67.4///%)
breeze3547(65.7///%)
Esrasi(64,3///%)

sosyoloji12(64,8/ / /% )
10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üyeler:

aslibo( 64,8// /%) giriş kilosu:65 hedef kilosu:55 giriş tarihi: 13.04.16
bbfean(66,1/ //%)giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:5,4,16

RoseAnge(73.7/ /0 /%)giriş kilosu:74 hedef kilosu:60 giriş tarihi:13,04,16
ikra ece(80,0///%)giriş kilosu:80,3 hedef kilosu:70 giriş tarihi:13,04,16
winchesterr(70.6/ //%)giriş kilosu:71,9 hedef kilosu:63 giriş tarihi:13,04,16

@m

@The Queen tatlim napiyosun? Nasil gidiyor hazirliklar??

Canım benim,
Herşey yoğun. Ev alt üst durumda. İşler yoğun üstüne iş yerinde bir sürü aksilik yaşıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Hastalığım toparlandı azıcık daha iyiyim. Hafta sonu geçsin döneceğim kilo aldıysamda vereceğim. Benden kaçmaz :)
Annem ve babam sıkıntı yaratıyor bana. Annem sürekli baskı yapıyor ve cıldırmama az kaldı. Bugün regl oldum onunda sıkıntısı olabilir tabisii :) sen nasılsın ? Duru bebel nasıl ?

maydanoz kürü mükemmel ötesi bişi gördün resmi hemen başladın taktikleri uygulamaya demi çakal

10 güne taş olsa çatlar , ikinizde hiç aramadınızmı canım
Valla ben ikinci günü aradım beş defa meşgule attı, bi dahada aramadım, kaldırdım fotoları ama o kaldırmamış hala, aramızda da adamakıllı bi tartışma geçmedi üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…