Teşekkürler tatlım nasılsın?
dün akşam ki menümü yazayım kızlar
mercimek çorbası bir kase
yeşil salata
cacık
akşam kızım çok geç yattı gece saat bir buçukta meyveli yoğurt yedim.
unutmadan akşam yemeğe eşimi bekliyim ailecek yeme yiyelimde muhabbet olsun dedim demez olaydım açlıktan gittim 2 tane eti puf yedim.
sabah yine ekmek arası peynir ve ş.siz çay ve tuzlu antep fıstığı bir avuç yedim.
ve bir tane kakolu bisküvi yedim.
kimyager1508 haklısın arkadaşım valla tek kötü tarafım bu inan ki adet dönemim yakın diyemidir nedir canım acayip tatlı istiyor
İyiyim canimm sen nasil oldun??
Burdayiiim, kacamak mi, o da neeEeee Kizlar nerelerdesiniz?? Cumaya 2 gün kaldi. Bugün ve yarin kaçamak yokkkkk ona gore. Hala 1 sari kartimiz duruyor ve ilk 3'e girmeden silinmiyor. Onu sildirmemiz laximm.
Herkese selaaaam, nasilsiniz kizlar?
Off hava ruzgarli, basim catliyor resmen. Mesai bitse de eve gitsek
Bu sabahamasalimsii nin taktigi ile, maydanoz kuruyle basladim, limonlu su ile devam ediyorum
ya ben nişanlımla on gündür küsüm düğünede bir buçuk ay kaldı ne gelen var ne arayan ne soran piyyyyyyy
Tatlım ben mi kaçırdım sen tartildim mi giriş kilonu kaç alalimArkadaşlar merhaba, ben Merve.
20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim.
Geçen ay serüvenime 107 kilo ile başladım, yarın tartıda kaç çıkacağım merak ediyorum. Artık baştan aşağı siyah giyinmekten, yaz sıcağında bile uzun kollu ceket veya tişört giymekten, giydiğimi yakıştıramamaktan, aynalardan kaçmaktan çok yoruldum.
Her kızın bayılarak yaptığı alışveriş, benim için işkence. Hiçbir aldığım giysiyi orada denemem, güzel bulduğum kıyafetleri açık renk veya kısa diye alamam, çünkü olduğumdan kilolu gösteriyor. Kilom ayaklarıma biniyor diye topuklu ayakkabı giyemez oldum, hatta kilomdan dolayı dengemi kuramamıştım düşüp ayağımı kırdım. Kan verirken bile bu kilo karşıma çıkıyor.
Kişisel bakımımı ihmal ediyorum, bir sürü makyaj malzemem var ama kiloluyum yakışmıyor diye elimi sürmüyorum. Bir flörtüm, beğenenenim de olmuyor, her türlü özgüvenim yerlerde maalesef. Her kız 17,18 ve 19. yaşlarını güzel güzel tatillerde bikini giyerek geçirdi, ben en son bikiniyi 12 yaşında giymiştim. Yiyerek kendimi bu halde getirdim, vücuduma, psikolojime ve iç organlarıma kötülük ettim.
Sizin de yardımınızla bu kötülüğe bir son vermek istiyorum. Yerlerde sürünen özgüvenime el verip kaldırmama yardım etmenizi, bana bir el uzatmanızı istiyorum.
1.70 boyum, herkes ''Ne güzel boyun posun var, yüzün bebek gibi, bir zayıflasan ne güzel olacaksın her giydiğin yakışır,'' diyor. Ben de kendime giydiğimi yakıştırmak istiyorum, bir yokuş çıkınca ciğerlerim patlar gibi nefes nefese kalmak, su gibi terlemek istemiyorum.
İnşallah tüm denemelerim içinde bu son olur, bu sefer 60 kiloya inebilirim.
Bu sabah 5 yil once giydigim pantolonumu giydim, veee bol geldimaydanoz kürü mükemmel ötesi bişigördün resmi hemen başladın taktikleri uygulamaya demi çakal
10 güne taş olsa çatlar , ikinizde hiç aramadınızmı canım
@The Queen tatlim napiyosun? Nasil gidiyor hazirliklar??
Valla ben ikinci günü aradım beş defa meşgule attı, bi dahada aramadım, kaldırdım fotoları ama o kaldırmamış hala, aramızda da adamakıllı bi tartışma geçmedi üstelikmaydanoz kürü mükemmel ötesi bişigördün resmi hemen başladın taktikleri uygulamaya demi çakal
10 güne taş olsa çatlar , ikinizde hiç aramadınızmı canım
canım başlangıç 106, hedef 60 kgTatlım ben mi kaçırdım sen tartildim mi giriş kilonu kaç alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?