- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
son bi aşı kaldı ilk defa böyle oldu sanırım kendini çok kastıgı için gerçi bogmaca aşısı genelde ateş yapar tetenoz agrı ikisi birden çifte kavrulmuşHadi geçmiş olsun bi aşı daha geçmişte kaldı köy serin olur burası bile sıcak gerçi hafta sonu serinlicekmiş :)
ses35 Ev bisikleti değil normal bisiklet kullanıyorum cnm ben. O da ses yapmıyo pek fazla :)
Hahases35 Ev bisikleti değil normal bisiklet kullanıyorum cnm ben. O da ses yapmıyo pek fazla :)
tatlım birini etiketlerken başına @ bu simgeyi koyarsan etiketlenmiş olurses35 Ev bisikleti değil normal bisiklet kullanıyorum cnm ben. O da ses yapmıyo pek fazla :)
YaAaa ben hep pıpıtladım yahu hiç bana diyen olmadıpıtpıtlamak mı ben bildigin davul çalıyordum
ilk gün tam pıtpıt yapcaktım hemsire geldi öyle çıkmaz o gazsaglam vur dedi başladık davul çalmaya o gün
zaten 40 ı çıktıktan sonrada pek calmadık kendi alttan üstten halletti sagolsun
Allah hayırlısını nasip etsin canım
daha vurdurmayacagım derken diğer aşılara zaman var diye mi yoksa diğerlerini vurdurmayacak mısın kafam karıştı
yeter canım bence zamanala sporu artırmak gerek ama sen acaba nasıl artırcan bunun artırılmış hali ne olur
ablan da pes etti demek neyse canım sabır inan bi iki aya herşey daha güzel olacak
eşin gelincede yeeme fırsatın olmuyor mu
aferinnsen biberonun ucunu del ohh lıkır lıkır aksın sonrada beni emmiyor de şuan çok kızdım sana bence ayına uygun yeni bir biberon ucu al ve seni bırakmasına izin verme
güzel menü
maşşalh ikinci enise faciası spor canavarları sizi
sagol canım
afiyet olsun bi bardakta süt iç diyecektim kolik kızın geldi aklıma
haha yaparsın yaparsın oluncada bal gibi bakarsın öpersin koklarsın uykudan uyanır nefes alıyor mu diye yoklarsın
onunla uyur onunla uyanırsın oyun arkadaşın olur ev arkadaşın olur sabır taşın olur sabretneyi ögrenirsin
kimi bebek çkok uysaldır hiç yormaz kimi cok canavar üç bebe gücünde ama hepsi buyuyor işte
sapsik sapsik bakan gözler anlamlı anlamlı bakmaya başlar
sonra bi gün paçana yapışır annnnnemmmmm der ölürsün işte o anneeemmm diyen dillere
rabbim saglıklı sıhatli herkese nasip etsin
süper
geçmiş olsun canım acaba sabah ki portakal suyumu yordu mideni malum asitli
canım sen gir haftalık 140dk ve üzeri spor minmumm 140 dk olacak bi nevi grup içi spor yarışı
Evet karma yapıyor ama sizin bi tık daha fazla olmuşson bi aşı kaldı ilk defa böyle oldu sanırım kendini çok kastıgı için gerçi bogmaca aşısı genelde ateş yapar tetenoz agrı ikisi birden çifte kavrulmuş
İyi geceler canımBen Günlük yaparım onu :) kızlarrr spor yarışında birinci belli ikinci kim olacak acaba :) sevdim ben burayı ya :) neyse dizi m de bitti sabah yürüyüş var yatmalıyım :) bu arada erken kalkıp kahvaltıyı erken yapmak metabolizmayı hızlandırır bilginize :) herkese iyi geceler kızlarrr.
bizim arkadaşta pıtpıtlıyordu çıkmıyo gazdan zırt pırt hastaneye düşüyorlar bi gün bize geldi ben davul çaldım ay cigerleri dökülecek diyo sen pıtpıtlarsan tabi çıkmaz o gaz dedimYaAaa ben hep pıpıtladım yahu hiç bana diyen olmadıne kırkı anam 4 ay gazdan kolik ten canım çıktı
benim çenem yüzünden geçenlerde arkadaşlarla bahsi geçti kuzey hiç bir asıda dişte ateşlenmedi bi 6,hastalıkta ates gördül biz dedimEvet karma yapıyor ama sizin bi tık daha fazla olmuş
benim çalar saat kallkıyor zaten erkendenBen Günlük yaparım onu :) kızlarrr spor yarışında birinci belli ikinci kim olacak acaba :) sevdim ben burayı ya :) neyse dizi m de bitti sabah yürüyüş var yatmalıyım :) bu arada erken kalkıp kahvaltıyı erken yapmak metabolizmayı hızlandırır bilginize :) herkese iyi geceler kızlarrr.
ohh kolay gelsin canım baya yorucu birgundur misafir ve bebek ilk zamanlarda baya yorucu oluyorSelam Kizlar ben geldim. Bu aksam misafirim vardi öncesinde hazirlik sonra misafir derken gittiler. Bende kizi uyuttum evi topladim ve geldim :))
aynen, biz de davul çalıyoruz.emzirdim eşime devrettim o görevi, hala davul çalıyorCanım 2 ayrı grup yapıp yarışıyoruz grup birincisi ve bireysel birinciyi hafta sonunda açıklıyorum spora motive olmak için yani
Evet canım bende almak istiyorumda
Yok menü iyi belki emerken hava alıyordum oda gaz yapar her emdikten sonra sırtını pıtpıtlıyorsun değil mi :)
pıtpıtlamak mı ben bildigin davul çalıyordum
ilk gün tam pıtpıt yapcaktım hemsire geldi öyle çıkmaz o gazsaglam vur dedi başladık davul çalmaya o gün
zaten 40 ı çıktıktan sonrada pek calmadık kendi alttan üstten halletti sagolsun
Deryacım haftada 3 gün 45 dk yürüyüş veya leslie vaktin olmaz mı gerçi küçük bebeğin var senin için zor ama şöyle bakıyorum mesela bu hafta sanırım hiç spor yok biraz daha rutin dönünce alayım seni listeye istersen
De mi yavalla bu emZirmeyi bırakmak içime oturdu ama yeniden nasıl olur bilmiyorum bi 5-6 dinleneyim de başlarım yine çalışmalara
kimyager1508 deryacim listeden çıkınca 3.hafta listede olabiliyoruz ya tekrar onun için yarin giremiyorum listeye.karar defterinde öyle yazıyordu ama takim kararıyla alinabiliyorsa alin beni
Bizede bitane senden lazımmış :)bizim arkadaşta pıtpıtlıyordu çıkmıyo gazdan zırt pırt hastaneye düşüyorlar bi gün bize geldi ben davul çaldım ay cigerleri dökülecek diyo sen pıtpıtlarsan tabi çıkmaz o gaz dedim
bu cigerler sök tak değil birşey olmaz dedim
Ya sorma zaten kendi kendimize nazar ediyoruz Allahım korusunbenim çenem yüzünden geçenlerde arkadaşlarla bahsi geçti kuzey hiç bir asıda dişte ateşlenmedi bi 6,hastalıkta ates gördül biz dedim
dedim ateşlendi işte
Hoşgeldin yorucu bi gün olmuşSelam Kizlar ben geldim. Bu aksam misafirim vardi öncesinde hazirlik sonra misafir derken gittiler. Bende kizi uyuttum evi topladim ve geldim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?