Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hadi geçmiş olsun bi aşı daha geçmişte kaldı köy serin olur burası bile sıcak gerçi hafta sonu serinlicekmiş :)
son bi aşı kaldı ilk defa böyle oldu sanırım kendini çok kastıgı için gerçi bogmaca aşısı genelde ateş yapar tetenoz agrı ikisi birden çifte kavrulmuş

YaAaa ben hep pıpıtladım yahu hiç bana diyen olmadıne kırkı anam 4 ay gazdan kolik ten canım çıktı

Ben Günlük yaparım onu :) kızlarrr spor yarışında birinci belli ikinci kim olacak acaba :) sevdim ben burayı ya :) neyse dizi m de bitti sabah yürüyüş var yatmalıyım :) bu arada erken kalkıp kahvaltıyı erken yapmak metabolizmayı hızlandırır bilginize :) herkese iyi geceler kızlarrr.

İyi geceler canım

YaAaa ben hep pıpıtladım yahu hiç bana diyen olmadıne kırkı anam 4 ay gazdan kolik ten canım çıktı
bizim arkadaşta pıtpıtlıyordu çıkmıyo gazdan zırt pırt hastaneye düşüyorlar bi gün bize geldi ben davul çaldım ay cigerleri dökülecek diyo sen pıtpıtlarsan tabi çıkmaz o gaz dedim
bu cigerler sök tak değil birşey olmaz dedim

Evet karma yapıyor ama sizin bi tık daha fazla olmuş
benim çenem yüzünden geçenlerde arkadaşlarla bahsi geçti kuzey hiç bir asıda dişte ateşlenmedi bi 6,hastalıkta ates gördül biz dedim
dedim ateşlendi işte

benim çalar saat kallkıyor zaten erkenden

Aman duymadım gormedim bilmiyordum yok
Yarın herkes 13:00a kadar kilo bildirimini hesaplamış ve paylaşmış olacak hatta alintilayip listede adinizin karşısına ekleyiniz çok rica edeceğim citirlarim

Hee unuttum bilmiyordum diyenler gazabından korkun

Selam Kizlar ben geldim. Bu aksam misafirim vardi öncesinde hazirlik sonra misafir derken gittiler. Bende kizi uyuttum evi topladim ve geldim :))

kızlar tartı yarın yüzümüzü güldürsün ben 5te kalkmış biri olarak acaba hala neden ayaktayım o ayrı mevzu

aynen, biz de davul çalıyoruz.emzirdim eşime devrettim o görevi, hala davul çalıyor

Aynen canim 1-2 hafta daha pek bisey yapamam sanirim. Bu hafta hic bisey yapamadim kizim huysuz diye. Listeyi de kotu etkilemeyeyim. Birkaç hafta sonra alirsin listeye.
Yok canim o 3 hafta ilk başlayanlar için geçerli. Sen izinli olduğun için hemen listedesin. Kaptan aciklamis zaten.

Bizede bitane senden lazımmış :)
benim çenem yüzünden geçenlerde arkadaşlarla bahsi geçti kuzey hiç bir asıda dişte ateşlenmedi bi 6,hastalıkta ates gördül biz dedim
dedim ateşlendi işte
Ya sorma zaten kendi kendimize nazar ediyoruz Allahım korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…