Çok geçmiş olsun cnmMide Ağrısından öldüm bugün
Midem delinecek sandım
Sabah
Peynirli tost
Yarım bardak portakal suyu
Öğlen
2 bardak süt
Yiyemedim başka bir şey
Daha ağrı sürerse Acile gideceğim
ohh kolay gelsin canım baya yorucu birgundur misafir ve bebek ilk zamanlarda baya yorucu oluyor
kızlar tartı yarın yüzümüzü güldürsün ben 5te kalkmış biri olarak acaba hala neden ayaktayım o ayrı mevzu
Hoşgeldin yorucu bi gün olmuş
Ay nası duruyorsun ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğakızlar tartı yarın yüzümüzü güldürsün ben 5te kalkmış biri olarak acaba hala neden ayaktayım o ayrı mevzu
Sen nezaman yapabilecek duruma geldin söylemen yeter canım benimAynen canim 1-2 hafta daha pek bisey yapamam sanirim. Bu hafta hic bisey yapamadim kizim huysuz diye. Listeyi de kotu etkilemeyeyim. Birkaç hafta sonra alirsin listeye.
Yok canim o 3 hafta ilk başlayanlar için geçerli. Sen izinli olduğun için hemen listedesin. Kaptan aciklamis zaten.
Yat dinlen yarın tartı günü yoğun olcak buralar ben de 2 gün çok yoğunum dışardan başın sağolsuna gelecekler var burası baya kalabalık olcak neyseki kuzen geliyor eşim geliyor gerçi eşim etkisiz eleman ama varlığı yeterAynen canimm çok Yoruldum
Ay ben de bisiklete binmeyi özledim, bir seneyi geçti binmeyeli.kızım oturmaya başlasın da biz de babayla sepete koyar turlarız inşses35 Ev bisikleti değil normal bisiklet kullanıyorum cnm ben. O da ses yapmıyo pek fazla :)
Evet ya, bize de öyle diyorlar. az vurun çocuğa, ciğerlerini sökeceksiniz.alışkın o diyoruz biz de.gazi çıksın diye bacaklarını karnına doğru hareket ettiriyoruz, benim bile içim gidiyor bazen.yavrumun gözleri fal taşı gibi oluyorbizim arkadaşta pıtpıtlıyordu çıkmıyo gazdan zırt pırt hastaneye düşüyorlar bi gün bize geldi ben davul çaldım ay cigerleri dökülecek diyo sen pıtpıtlarsan tabi çıkmaz o gaz dedim
bu cigerler sök tak değil birşey olmaz dedim
Hımmm iddialisin. ..:) birinci Belli evet benBen Günlük yaparım onu :) kızlarrr spor yarışında birinci belli ikinci kim olacak acaba :) sevdim ben burayı ya :) neyse dizi m de bitti sabah yürüyüş var yatmalıyım :) bu arada erken kalkıp kahvaltıyı erken yapmak metabolizmayı hızlandırır bilginize :) herkese iyi geceler kızlarrr.
Oy canım benim ya kolik sabir isi kesiblikleYaAaa ben hep pıpıtladım yahu hiç bana diyen olmadıne kırkı anam 4 ay gazdan kolik ten canım çıktı
Kaptanın açıklamasını görmedim canım ama yarin bakarım inşallah ♡♡♡o zaman sabah bildirimde bulunuyorum yıllık o♡♡★✩iyi geceler kızlar,eve geldim valizleri açtım,oğlumun beşiğini ayarladım ,yataktan ayıracağım bakalım napacak.bol eksili bi yarin dileğimle:-*Aynen canim 1-2 hafta daha pek bisey yapamam sanirim. Bu hafta hic bisey yapamadim kizim huysuz diye. Listeyi de kotu etkilemeyeyim. Birkaç hafta sonra alirsin listeye.
Yok canim o 3 hafta ilk başlayanlar için geçerli. Sen izinli olduğun için hemen listedesin. Kaptan aciklamis zaten.
Hahahay Allah bende kondisyon sandım ya neyse o daha güzel tabi ama ben kış akşamları için eve bitane alayım diyorum
oooo Sportif bi takım olcaz desene :)Hımmm iddialisin. ..:) birinci Belli evet ben)
Günaydın kızlar, eksiniz bol olsun inş
Kolik kızım 6 da uyandı.emzirdim geri yatırdım ama kakası varmış uyumadı.şimdi tekrar yatırdım.az önce acıktım ve bi gün kurusu yedim, önce tartildim tabi.
Geçen hafta 65.9
Bugün 65.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?