Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen canim yaaa baya kosturmaca oluyor. Allahtan gelenler yabancı değildi benim taraftandi. Kendi hizmetlerini kendileri yaptılar. Ben Kizla ilgilendim.

Hadi yat tatlimm bende yaticam yoruldum bugun.
ohh kolay gelsin canım baya yorucu birgundur misafir ve bebek ilk zamanlarda baya yorucu oluyor

kızlar tartı yarın yüzümüzü güldürsün ben 5te kalkmış biri olarak acaba hala neden ayaktayım o ayrı mevzu

kızlar tartı yarın yüzümüzü güldürsün ben 5te kalkmış biri olarak acaba hala neden ayaktayım o ayrı mevzu
Ay nası duruyorsun ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğa
Sen nezaman yapabilecek duruma geldin söylemen yeter canım benim

ses35 Ev bisikleti değil normal bisiklet kullanıyorum cnm ben. O da ses yapmıyo pek fazla :)
Ay ben de bisiklete binmeyi özledim, bir seneyi geçti binmeyeli.kızım oturmaya başlasın da biz de babayla sepete koyar turlarız inş

Evet ya, bize de öyle diyorlar. az vurun çocuğa, ciğerlerini sökeceksiniz.alışkın o diyoruz biz de.gazi çıksın diye bacaklarını karnına doğru hareket ettiriyoruz, benim bile içim gidiyor bazen.yavrumun gözleri fal taşı gibi oluyor

Hımmm iddialisin. ..:) birinci Belli evet ben )

YaAaa ben hep pıpıtladım yahu hiç bana diyen olmadıne kırkı anam 4 ay gazdan kolik ten canım çıktı
Oy canım benim ya kolik sabir isi kesiblikle
Kaptanın açıklamasını görmedim canım ama yarin bakarım inşallah ♡♡♡o zaman sabah bildirimde bulunuyorum yıllık o♡♡★✩iyi geceler kızlar,eve geldim valizleri açtım,oğlumun beşiğini ayarladım ,yataktan ayıracağım bakalım napacak.bol eksili bi yarin dileğimle:-*

Günaydın kızlar, eksiniz bol olsun inş
Kolik kızım 6 da uyandı.emzirdim geri yatırdım ama kakası varmış uyumadı.şimdi tekrar yatırdım.az önce acıktım ve bi gün kurusu yedim, önce tartildim tabi.

Geçen hafta 65.9
Bugün 65.5

Haha hay Allah bende kondisyon sandım ya neyse o daha güzel tabi ama ben kış akşamları için eve bitane alayım diyorum

Bi Dönem ablamdaki koşu bandını gatirmiştim çünkü ablam kullanamadı, neyse 6 yılda 20 kez bile kullanamadım bacaklarımda ağrı yapıyodu birde duvara baka baka yürümek pek açmadı beni, film izleyerek yürüyeyim dedim oda dengemi bozuyordu. 6 Yıl süründü ordan oraya. En son verecek bir yer buldum da verdim o günden sonra spor işini dışarda yapmaya başladım :)

Benim kizimda 5'te uyandi emdi sonra 6.30 gibi kakasini yaptı gözler kapali mikir mikir bu sabah. Bende ayagimda salliyorum dalmadi daha. Bende henüz tartilamadim o yüzden :))

Hayırlı sabahlar kızlar gece çok güzel kaynatmissiz oku oku bitti nihayet alıntı yapamadım Erigim bundan sonraki aşılarını yaptırmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…