- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
senin kilon da çok iyi boy kactiEvet canım bence kilo ne kadar çoksa o kadar hızlı veriliyor
Yapışan uzun zamandır veremediklerimiz geç veriliyor
Verirsin tabi
Ayy cnm Teşekkürler vallahi 82 ydim bende 3 hafta önce ... bayramdan sonra başladım ilk hafta 700 verdim sonra buraya başladım 1.700 verdim bu hafta bende adetliydim 600 vermisim 3 haftada 3 kilo:)))) hepimiz başarıcaz inşallah cnmEnisecim 8 li rakamlardan kurtulmuşsun tebrik ederim benim de az kaldı birde malum dönemimdeyim siskinligim var yoksa 82 yi görmüştüm hadi hayırlısı bende 7 li rakamlara gelim rakip olalım birbirimize
Canim pek süper değil de hiç yoktan iyi diyelim; )) daha iyileri neden olmasin600 gr Süper tebrik ederim @enise
Cnm benim herkesin bünye farklı benim bu ye alışkın bu tempoya o yüzde o yüzden kilo vermede benden hızlıca kesinlikle olucakEnise07 de bu(maşallah) spor varken yetişmek zor olur
İşte o inanc azim ve kararlılık bizim aradığımız anahtar kelimelerspor noktasına birşey diyemem ama benimde inancım azmin kararlılığım var belki bakarsın ben gelip geçerim
senin kilon da çok iyi boy kacti
İnşallah, ablan ne zamn normal hayata geçti canmsu spor çok güzel ama yemek yeme saatlerin biraz farklı geldi bana
Allah kolaylık versin benimde ablamin ikizleri var kız onlarda bir süre bizde yardımcı olduk sonra kendi başına idare etti ikiz kızlar çok tatlı oluyorlar ilerde ins birbirleriyle oynamaya başladıklarında seni rahat ettirirler
tartıldın mı tatlım kızlardan fırsat bulupŞimdi kızları sallıyorum
İnşallah, ablan ne zamn normal hayata geçti canm
Ah canm inşallah ama bazen o kadar boş boş ağlıyorlar ki benimde oturup ağlayasım geliyor. Kaç aydan sonra normale döneceğiz bilmiyorum gerçi yarın bi gün emeklemeye başlasalar sanki daha zor olacak gibi ikisinin peşinden koşturcam hiçbir yere kıpırdayamam,en azından şimdi zorlada olsa mutfağa girip çıkıyorumablan da pes etti demek neyse canım sabır inan bi iki aya herşey daha güzel olacak
Harikasin cnmKizlar gecen haftadan beri kabizlik problemimvardi. Hatta gecen haftada sabit cicikmistim. Kullanmaya basladigim demir hali dun WC problemi çözdü ve birden 1.4 kg fark etti.
Eşim 6,5 gibi geliyor o saatlerde ikisinin tam ağlama kucakta gezme saatleri zaten gelince birini o alıyor birini ben balkona çıkarıp 1 1,5 saat balkonu karış karış gezdiriyoz sonra mama saatleri geliyor 8 gibi mamalarını yedir gazlarını çıkar falan derken saat 9 A doğru gelirken birini ben ayağıma alıp sallıyorum diğerini ana kucağına koyuyorum elimlede onu sallıyorum e tabi yemek yapamadığım için eşim mutfağa geçiyor yemek yapıyor bende çocukları uyutana kadar saat 9,5 10 oluyor,eşim geliyor hadi çocuklar uyuduysa gel yemek yiyelim diyor e tabi bende bu saatte yemem artık sıkı diyetteyim acil zayıflamam lazım diyorum eşim diyor iki bebek emziriyosun ne diyeti ye ki süt olsun sen fit olacan diye çocuklar sağlıksız mı büyüsün diyor bende ben onlara yetecek kadar yiyorum merak etme sana afiyet olsun diyorum çocukları sallarken bende uykuya dalıyorum her akşam bu olay tekrar ediyor bende böylece akşam yemeği yiyemeden uyumuş oluyorumeşin gelincede yeeme fırsatın olmuyor mu
Maşallah ne güzel vermişsinBenim boyum 1.60 larda
Bende nisanda başladım bu grupta 74 kiloydum
:) evet canım o kadar da olsun artık :) kilo verme yüzdem 0,62tartıldın mı tatlım kızlardan fırsat bulup
İki haftayı birden vermişsinKizlar gecen haftadan beri kabizlik problemimvardi. Hatta gecen haftada sabit cicikmistim. Kullanmaya basladigim demir hali dun WC problemi çözdü ve birden 1.4 kg fark etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?