beşiktaş basaksehiri yener bence. fener de bizi yenebilir. Allahimm nereye gidiyo bu olay nooo noooo nooooooggg...
en kotu ihtimal berabere kalmaliyiz fenerle. siz de berabeere kalsaniz tadindan yeenmezz
Pazartesi 15 dakika jillian yaptim galiba yanlış bir hareketim oldu.bugün üstüne kontrolsüz basınca kırılacak gibi oluyor
Benim ekside tartı ama bugün adet oldum ne olcak cumaya bilmiyorum.
Gliforu ben 3-4 ay olmuştur kullanalı anca 2 3 aydır adete etkiledi senin daha olur etkilemesi, pko var bi de işte bizde bi de. Vay lele vaay..
Aynen tost vakasıBugün benimde cızım var öğlende gün sonunda gelip sana teslim olacağım aşkoşum.
Bendeee kupayla ve şekersizz bayılıyorumm.Göçmeniz biz,herkes koca koca kupalarla içer Türk kahvesini.
Aaaaaa dizine ne oldu yaa.
Dikkat et kendine kuzum.
Sende bizdensin böyle koca kupayla içiyorum.
Pazartesi 15 dakika jillian yaptim galiba yanlış bir hareketim oldu.bugün üstüne kontrolsüz basınca kırılacak gibi oluyor
Ben yasemnlıde almştım evde var ama bana agır geldı oyuzden yenıden aldrdım suda azmı bekletıosn acaba ben cok mu bekletıorum agır oluyorhellooo
yürüdüm geldim ohh misss
45 dk diye çıktım 1,5 saat yürümelere doyamadım
ah bu diyetisyenler ekmek yemeyene ne diye ekmek tıkıştırırlar ki zorla
kuzum emin olmak adına soruyorum , listen değişimli olabilir mi? mesela: çorba,pilav,makarna,ekmek den biri gibiçünkü bir arada vermesi mantıksız
varsa listeni paylaşır mısın foto olarak
diploması var mı kontrol et
ben çaykurun organik zümrüt demleme olanını kullanıyorum. poşetlerden de yaseminliyle ananaslıyı
içiyorum ben
kuzuna geçmiş olsun canım
kepekliden 3 tost nasıl yedin tıkamadı mı
abovv cezaya bak mune falan
aman dikkat et canım geçmiş olsunPazartesi 15 dakika jillian yaptim galiba yanlış bir hareketim oldu.bugün üstüne kontrolsüz basınca kırılacak gibi oluyor
fazla bekletme madem, 2 3 dk yeterli olur çıkarırsınBen yasemnlıde almştım evde var ama bana agır geldı oyuzden yenıden aldrdım suda azmı bekletıosn acaba ben cok mu bekletıorum agır oluyor
Biz yenelim ❤❤
Aslında ben gsyi de severim işin ucunda şampiyonluk olmasa sizde yenin derdim.Şaka bi yana sizin fenere hiç tutmuyor şansınız evvel ezeldir ya.
Futbol muhabbeti bile yemelibeşiktaş basaksehiri yener bence. fener de bizi yenebilir. Allahimm nereye gidiyo bu olay nooo noooo nooooooggg...
en kotu ihtimal berabere kalmaliyiz fenerle. siz de berabeere kalsaniz tadindan yeenmezz
adamlari yaklasik 20 yildir yenemiyoruz kadikoydehayir, karabugu 7 0 yendik karabuklu oyunculara fener formasi giydir yine sknti yasayabilirz macta
bu yil biz şampiyon olcaz ama kesin bilgi. nedenlerini konusuruz bi ara dino demisti dersin
ben eskiden bjk severdim ama sevmiyorum artik baskaniniz falan itici konusmaya basladi. ligde rakipleri yokmus bilmem ne. sanirsin hep yendin.
Tamam tesekkur ettimaman dikkat et canım geçmiş olsun
fazla bekletme madem, 2 3 dk yeterli olur çıkarırsın
3 dakika yeterli canım fazlası acıtıyor tadınıBen yasemnlıde almştım evde var ama bana agır geldı oyuzden yenıden aldrdım suda azmı bekletıosn acaba ben cok mu bekletıorum agır oluyor
Çok geçmiş olsun,işte spor yaparken böyle bir risk varPazartesi 15 dakika jillian yaptim galiba yanlış bir hareketim oldu.bugün üstüne kontrolsüz basınca kırılacak gibi oluyor
Sağol canım yavaş yavaş bisiklet sürüyorum ama ağrıyı hâlâ hissediyorumaman dikkat et canım geçmiş olsun
fazla bekletme madem, 2 3 dk yeterli olur çıkarırsın
Futbol muhabbeti bile yemeli
Çok pis gaza gelmiştim oysakiÇok geçmiş olsun,işte spor yaparken böyle bir risk var
Bi kişi yüzünden takım karalanmaz aşkoşum sen yine sev bizi
Bu yıl bizim şampiyon olmamız lazım nusretine iddaya girdik
Çok geçmiş olsun,işte spor yaparken böyle bir risk var
Cuk diye oturmuşsesli guldum bayan cimbizz gelmis diidik didik edip bulmus bak :))
ee zayiflama grubu nihayetinde uygun olsun istediysem
Cuk diye oturmuş
Naapiyim bisiklet sürüyorum
Hazırdaki yazılanları okuyum vakit geçsin dedim.
Yarım saat sürecektim 40 dakika olmuş
Bari 5 daha sürüp birakiyim
ama sevmiyorum yaa :) en yetkili adamlar konuşuyor boyle. oyuncularinizi da sevmiyorum. nusretine idda mi anlamadimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?