Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni bana kizar mi bilmem ama o pide, o tost bana cok ciz gelmiyor
neden? cunku onlari yiyip karnini doyurup ustune cikolata vs yeme ihtiyaci duymuyodur baska bisey yemiyordur diye dusunuyorum. zaten alemin delisi sabah yemis, miyaw da oglen. yakilabilitesi olan seyler geliyor bana yenilenler. ki insaniz biz de arada olur boyle seyler. her gun her gun tekrari olsa sıkıntı da. arada sirada da yesin ya :) kaldiki hepimiz belli bi kilodayiz ki zayiflamak icin burdayiz. eski yediklerimizin yaninda bu ciz dediklerimiz ne ki. ( omer hayyam geldi aklima. sarap icmem diye ovunursun ama yediklerinin yaninda sarap ne ki tarzi biseydi. neyse dagittim yine :) bilen el sallasin )

ozetle abartmadiktan sonra sorun olmayacagini dusunuyorum.

ivit ama yinede özenmeyelim özendirmeyelim
özellikle cuma listesine ramak kala, daha listelere bomba gibim düşciz, depremler yapicizzz, derecelere doyamicizzz

minik demen hic inandirici gelmedi suan :))
benim bilmedigim.nusret diye bi yiyecek mi var noluyoo anlamadim hi :)

Bu ne kız bomboş liste
Pide göze batıyor tabii Dino1isi ile aranızda halledersiniz zaten

Pide bomboşluğu dolduruyor

nusret şu alttaki kişisi

Aha nusret bu

Resim atcam pidenin dur

Sabah: 2 haşlanmış yumurta bi kepek ekmek salatalik domates
Öğle : disardaydim yicek birsey bulamadim yanimda cevizli tam bugday ekmegi vardi 50 gr am ondan yedim
Ara ogun; bi bardak kefir 2 tane ceviz
Aksam : cocuklar makarna istedi onlara yaptim ama ben yemedim 100 gram kadar yağsız kiymadan kofte salata yapip yedim yaninda ayran
1 lite su içmeye devam
2 bardak yeşil cay
Spor da 7000 adim
Disarda diyet cok zor oluyor arkadaslar.hiç saglikli seyler bulamiyorum:)heryer bol kalorli :)

kelebek olma yolunda ki tırtıliçelerim
içinde bulunduğumuz,CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? önemini kavrayabilmeniz ve bilgilenmeniz açısından son değişiklikleri kapsayan aşağıdaki yazıyı ve içindeki linkleri okumanızı istiyorum
ilk sayfamızda var gerekli olduğunda oradan da bakabilirsiniz

CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri

Ac karnına ılık su
Turk kahvesı

Menüü G gokce41

Yumurta haşlama
Salatalık
Domates
Ygrt

Ara yok

Oğlen yok uykuu
Bu ara uykuya cok düşkünm ya

Ara muz

Akşam
Tavuk haşlama
Boll salata

Yeşil badem çagla dıyende var ondan yedım

Yeşil çayımıda içerim

Su Zre_ şuana kadar 1.5 oldu yatana kadar 2.5 yaparım yeşil çayda içecegim

Spor AngelicaPickles spor yapamadım hasta olana kadar içime sınerek yapamam evin içinde dolandım kızımn peşinde kucagıma al koy al koy yine baya efor sarfetmışımdır

Hmmm yok gerçekten dönüşümlü değil ben daha önce de 66 kiloda iken diyetisyene gitmiştim hastalağım için kilo vermem gerekiyordu o da buna benzer liste vermişti o yüzden aslında çok da garip gelmedi ama diyorum ya Pazartesi ye kadar yapacam listemi eğer olunuyorsa kilo verilmiyorsa liste değişecek

hayalcim daha fazla takıma gelip paylaşımda bulunman gerekiyor
geçmişi de okumuyorsun büyük ihtimal ki soruları cevaplamadın
tekrar paylaşıyorum,

İsminiz (İsteğe Bağlı ) :
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir(isteğe bağlı) :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…