gülüm, sadece protein kısmından şeederim demek istemiştim benSende kaçamak yaparsan
Bir hoca duymuştum söylediklerimi yapın yaptıklarımı yapmayın diyen.
O hesaba dönmüş seninki
Tadı çıkmaz
Yav lakabım cımbız olacakgülüm, sadece protein kısmından şeederim demek istemiştim ben
biri cımbız mı demişti
ivit ama yinede özenmeyelim özendirmeyelimmoni bana kizar mi bilmem ama o pide, o tost bana cok ciz gelmiyor
neden? cunku onlari yiyip karnini doyurup ustune cikolata vs yeme ihtiyaci duymuyodur baska bisey yemiyordur diye dusunuyorum. zaten alemin delisi sabah yemis, miyaw da oglen. yakilabilitesi olan seyler geliyor bana yenilenler. ki insaniz biz de arada olur boyle seyler. her gun her gun tekrari olsa sıkıntı da. arada sirada da yesin ya :) kaldiki hepimiz belli bi kilodayiz ki zayiflamak icin burdayiz. eski yediklerimizin yaninda bu ciz dediklerimiz ne ki. ( omer hayyam geldi aklima. sarap icmem diye ovunursun ama yediklerinin yaninda sarap ne ki tarzi biseydi. neyse dagittim yine :) bilen el sallasin)
ozetle abartmadiktan sonra sorun olmayacagini dusunuyorum.
Yav lakabım cımbız olacak
Fizigim olur inşallah
ivit ama yinede özenmeyelim özendirmeyelim
özellikle cuma listesine ramak kala, daha listelere bomba gibim düşciz, depremler yapicizzz, derecelere doyamicizzz
minik demen hic inandirici gelmedi suan :))
benim bilmedigim.nusret diye bi yiyecek mi var noluyoo anlamadim hi :)
nusret şu alttaki kişisi
moni bana kizar mi bilmem ama o pide, o tost bana cok ciz gelmiyor
neden? cunku onlari yiyip karnini doyurup ustune cikolata vs yeme ihtiyaci duymuyodur baska bisey yemiyordur diye dusunuyorum. zaten alemin delisi sabah yemis, miyaw da oglen. yakilabilitesi olan seyler geliyor bana yenilenler. ki insaniz biz de arada olur boyle seyler. her gun her gun tekrari olsa sıkıntı da. arada sirada da yesin ya :) kaldiki hepimiz belli bi kilodayiz ki zayiflamak icin burdayiz. eski yediklerimizin yaninda bu ciz dediklerimiz ne ki. ( omer hayyam geldi aklima. sarap icmem diye ovunursun ama yediklerinin yaninda sarap ne ki tarzi biseydi. neyse dagittim yine :) bilen el sallasin)
ozetle abartmadiktan sonra sorun olmayacagini dusunuyorum.
Afiyet olsun canımDino1isi
Ahanda bu sağdaki.
Eki Görüntüle 2123713
Yarın tüm gün sıvıyla beslenecem o yüzden yarın spor yokAngelicaPickles
Spor 1 saat eliptik bisiklet
5 dakika kol
Bisikletin kulplarina plates lastiği takip hem sürdüm hem lastikle kol çalıştım
Afiyet olsun canım
Cuma asya takımına meydan okuycaz ona göre
Hmmm yok gerçekten dönüşümlü değil ben daha önce de 66 kiloda iken diyetisyene gitmiştim hastalağım için kilo vermem gerekiyordu o da buna benzer liste vermişti o yüzden aslında çok da garip gelmedi ama diyorum ya Pazartesi ye kadar yapacam listemi eğer olunuyorsa kilo verilmiyorsa liste değişecekhellooo
yürüdüm geldim ohh misss
45 dk diye çıktım 1,5 saat yürümelere doyamadım
ah bu diyetisyenler ekmek yemeyene ne diye ekmek tıkıştırırlar ki zorla
kuzum emin olmak adına soruyorum , listen değişimli olabilir mi? mesela: çorba,pilav,makarna,ekmek den biri gibiçünkü bir arada vermesi mantıksız
varsa listeni paylaşır mısın foto olarak
diploması var mı kontrol et
ben çaykurun organik zümrüt demleme olanını kullanıyorum. poşetlerden de yaseminliyle ananaslıyı
içiyorum ben
kuzuna geçmiş olsun canım
kepekliden 3 tost nasıl yedin tıkamadı mı
abovv cezaya bak mune falan
hayalcim daha fazla takıma gelip paylaşımda bulunman gerekiyorSabah: 2 haşlanmış yumurta bi kepek ekmek salatalik domates
Öğle : disardaydim yicek birsey bulamadim yanimda cevizli tam bugday ekmegi vardi 50 gr am ondan yedim
Ara ogun; bi bardak kefir 2 tane ceviz
Aksam : cocuklar makarna istedi onlara yaptim ama ben yemedim 100 gram kadar yağsız kiymadan kofte salata yapip yedim yaninda ayran
1 lite su içmeye devam
2 bardak yeşil cay
Spor da 7000 adim
Disarda diyet cok zor oluyor arkadaslar.hiç saglikli seyler bulamiyorum:)heryer bol kalorli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?