yok i dont like turkish ( yalniz bastaki yok iyi )
bari temmuz sonuna rezervasyon yapaydiniz ya biraz daha vaktin olurdu zayiflayip toparlanmak icin :) ben de tatili hangi villamda yapsam diye kara kara dusunuyorum cok olunca tercih yapmak cok zor cok
İyi ki Konya ya gelmişiz tanıdık olunca herşey hallaoyurmuş demek ki Kocaeli de doğduğundan beri hastenelerdeydik burda 20 dk danöğrendik Defoşumun gayet sağlıklı olduğunu çok şükür Allaha stresten kurtulduk
geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım menim minnak ejderyalayımm,
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde esmeye devam edelim istiyorum birinç olalım birinç enn enn birinçç bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz o zaman dans
Çok teşekkür ederim. Bugün oldukça 04:30 gibi kalktım. Dün gece salonda uyuyakalınca uykumu aldım sanırım, mutfağı toparladım, kalkıp içeri yatınca da uyku tutmadı. Dedim ki, kalkayım şöyle servise yetişeceğim diye acele etmeden keyifle bir kahvaltı edeyim. Özlemişim çok. Sırf bu kahvaltı faslı için haftasonlarını iple çekiyorum.