İyi ki Konya ya gelmişiz tanıdık olunca herşey hallaoyurmuş demek ki Kocaeli de doğduğundan beri hastenelerdeydik burda 20 dk danöğrendik Defoşumun gayet sağlıklı olduğunu çok şükür Allaha stresten kurtulduk
Bu arada önümde tatlılar mı yenmedi gofretler halleyler mi yenmedi neler soktular burnumun dibine ama hepsini yutkunarak reddettim karşımda şaşkın bakışlar vardı yadırgadılar bayağı
Az önce de kv meyve getirdi herkese az önce dediğim de 11 yani neyseŞunu ye cıks bunu ye cıks tuhaf bakışlar karşım da yine ben bir salatalık yiyeyim en iyisi dedim güldüler
Ve gökçe kendi kendine konuşurGünlük gibi oldu burası
Gunaydinnnnnn ayy ne kadar erken kalkmissin :)Günaydın Arkadaşlar
Dün akşam iş çıkışı havuza gidip 2 saat yüzdüm. Çok iyi geldi gerçekten. İş çıkışı iyi geldi.
Eve gelince karnımı doyurdum, salonda dinlenirken tatlı bir rehavet çöktü, salonda uyuyakalmışım.
Odama gidip yatmadan evvel mutfağı toplayayım dedim, sonra yattım; ama uyuyamadım. Uykum açıldı herhalde.
Sizlere 04:30'da günaydın diyorum.
Allahtan erken uyuyakaldığım için bugün uykumu almış uyandım.
Gününüz çok güzel geçsin.
Verimli, sağlık ve mutluluk dolu bir gün olsun bugün hepiniz için. Sevgilerimle.
iyiyim kuzum teşekkür ederim
Ben bildırımlerımı yapıyorum ama. Salı gunu 4 ltre carsamba 2.5Su bildirimlerinizi bekliyorum:
@Nurciloji (dunkinsu bildirimimide)
@EFatmagul (dunku su bildiriminide)
gezegenfeza (dunki sunbildiriminide)
@miyaww__
hayal114
G guziss35
Amannn o nerden cıktı Allah korusun
Allah affetsin ceza evindeyim diye okudum.
Aynen hobilerimiz yemek yemek.
İnşallah canım.
Ben hayatta çıtır olamam bence.
Lim dünya çapında bir dizi yaa ön yargılı olmaaa.
İşler sebebiyle kuzu anca haziran oldu.
Çok lezzetli ve hafif.
Ohhh çok şükür canım sevındımİyi ki Konya ya gelmişiz tanıdık olunca herşey hallaoyurmuş demek ki Kocaeli de doğduğundan beri hastenelerdeydik burda 20 dk danöğrendik Defoşumun gayet sağlıklı olduğunu çok şükür Allaha stresten kurtulduk
Ve gökçe kendi kendine konuşurGünlük gibi oldu burası
Ay evet canım. Normalde 7:00'de gözlerimi zor açan biriyim. Alarmı 10-15 dak. ötelerim. Bugün böyle erken kalktım.Gunaydinnnnnn ayy ne kadar erken kalkmissin :)
Geçmiş olsun kuzum, evet olabilir.Eveet hepımızıe gunaydın erkenden uyandım aslında da yazamadım kahvaltı bılaşk ortalıgı topladım gecmısıde okudum ve geldım .kahvaltımı yaptım kahvemıde ıctım öğlen kabakla ne yapsam cacık mı yemek mı hangısını akşam yesem bıde mığdemde bı ağrı var dun gecede vardı sebebı nedır kı acaba aa lısteden sonra salatalık yemıstım sabahta bıraz fazla yedım o mu yaptıkı acaba ya
Sagol abla o zaman bıraz daha dıkket edeyımGeçmiş olsun kuzum, evet olabilir.
Elinize, emeğinize sağlık.
6-12 Mart Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Nurciloji + + + + G gokce41 + + + + Candysisters + + + - @Alemin delisi + + + + @Ezgi osman - + + + gezegenfeza + + + + @miyaww__ + + + + Zre_ + + + + @Gncgl_555 - - - - @Dino1isi + + + + + G guziss35 - - + + G gokyuzundekiturna + + + - hayal114 + + + + zezeozge + + + + @s_eyan - - - - @bluedolphin + + + + +
Çook zor canım ama tartıda güzel rakamlar gördüm bozamamyok canım gecte olsa okuyoruz ... Helalll bu arada büyük sınav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?