Gözünüz aydın sağ salim hayırlısıyla gidip gelsin inşArkadaşlar kardeşimin askerliği Amasyaya çıktı.Güzel yer çok şükür. Benim şimdi elim kolum bıraktı kendini, biraz müsade bana. Görüşmek üzere. ❤❤
kuzum eline emeğine sağlıkArkadaşlar kardeşimin askerliği Amasyaya çıktı.Güzel yer çok şükür. Benim şimdi elim kolum bıraktı kendini, biraz müsade bana. Görüşmek üzere. ❤❤
Allah hayırlısını nasip etsin""":Arkadaşlar bu son paylaştığım liste güncel olandır. Tüm oranlar alt ya da üste yuvarlanmış haldedir. Lütfen bildirimleri son mesajımdan alarak yapınız yoksa sonradan paylaşılan kilolar karışıyor. Hepinizi yirim.Bana dua okuyun şans dileyin kardeşimin bugün nereye askerlik yapacağı belli olacak yerde miyim gökte miyim belli değil.""""
Harika selülit savar canımHmm anladim simdi mercii beybiler
Ben derhal 2lilere inmem lazim.
Dun aksam lahana kaynattim suyununicecem
O vakit onu düzgün yapıyım bariMenüden olmasa da belki sudan kazanırsın boncukları
Ben varımKeyif kahvesı içmeye ne dersınız. Valla mutluyum çunku bu kadar verecegıöı beklemıyordum dünki kilom 57.4 tü eksilmeyı bırakın Allahım dedım artıyla gırmeyım lısteye okadar emege yazık dedım ve sonuc benım için super .
Abarttmmı acabaamannn abartmayım
Hayırlı olsun canımArkadaşlar kardeşimin askerliği Amasyaya çıktı.Güzel yer çok şükür. Benim şimdi elim kolum bıraktı kendini, biraz müsade bana. Görüşmek üzere. ❤❤
Günaydınn. Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar,hayırlı kandiller.
- Geçen H. : 89
- Güncel: 86.6
- Fark: 2.4
- Oran : 2.70
Hey maşallah be.
Hayırlarla gidip gelsin inşALLAH. :)Arkadaşlar kardeşimin askerliği Amasyaya çıktı.Güzel yer çok şükür. Benim şimdi elim kolum bıraktı kendini, biraz müsade bana. Görüşmek üzere. ❤❤
InshaAllah ise yarar abla bakalim. Faydali diyorlar hergun bir bardak icecem.Harika selülit savar canım
Geçen hafta 5 gün yaptim
3 gün ara verdim
Bugün yine yapacam
Sagol abla rica ederimbu nasıl bir güzel emek emek işlenmiş listedir ba yıl dımmmm
kuzum çok teşekkür ederim, eline emeğine sağlık
tüm kızçelerimi de tebrik ediyorum su miktarları harika
Merciiii o senin harika bakan gozlerin
harikasınnn
Yok hergun sabah akşam birer bardak aç karnınaInshaAllah ise yarar abla bakalim. Faydali diyorlar hergun bir bardak icecem.
Benım memleket 24unde ordayım gelsın buyursun evet guzel şirin ve insanlarıda cana yakındır öhöm öhömyinede Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın askerlık bu tatıle benzemez en rahatından gecırır ınsallah
Eline saglık mmm mıiss miss
gözünüz aydın bitanem çok sevindim
hayırlısıyla gidip gelsin inşallah
Gözünüz aydın sağ salim hayırlısıyla gidip gelsin inş
Ablamm ne demek asıl senin emeğine sağlık.kuzum eline emeğine sağlık
Allah hayırlısını nasip etsin
minnak ejderyalayımm, hepiniz harikasınız
Hayırlı olsun canım
Amasya güzel şehir
Sağ selim gitsin gelsin inşallah
o ne bee o neydi giz
Hayırlarla gidip gelsin inşALLAH. :)
Sagol canim, demi yani yarim bardagi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?