- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Neden benimle dalga geciyosun""hazır suyum bittiği için yoğurt karıştırıp öyle içtim)"" dersen bilindik bir sey olmaktan cıkar. benlik değil 10 kisiden 10 u far tutulmus tavsan gibi bakar net bilgi.
sen de yogurt katmayi tercih ettin. çok yaratıcı:)
Ben anladım yaasizin musluk suları ısıtmalı mı?
o kısmı bende anladım, sadece musluk suyunu soğuduktan sonra dediği için demiştim ki o nu da açıklamış zaten ilk sıcak akıyomuşBen anladım yaa
Damacana suyuyla musluk suyunun tadı farklı.
Ezginin damacana suyu bitmiş.
Musluktanda içemediği için ayran yapmış ki musluk suyunun tadı belli olmasın
o kısmı bende anladım, sadece musluk suyunu soğuduktan sonra dediği için demiştim ki o nu da açıklamış zaten ilk sıcak akıyomuş
Bende benim çok camım var diyordum
Kız senin cam bende 2 fazlaymisya
şaton mu var kız 14 odalı
Yani bir litre ayran içtim desem çok fazla olurdu . Ictigim öyle koyu tuzlu bi ayran değildi yani böyle tatsız sırf spordan önce içilmiş olsun diye içtiğim birseyBen anladım yaa
Damacana suyuyla musluk suyunun tadı farklı.
Ezginin damacana suyu bitmiş.
Musluktanda içemediği için ayran yapmış ki musluk suyunun tadı belli olmasın
Afiyet olsun canımYani bir litre ayran içtim desem çok fazla olurdu . Ictigim öyle koyu tuzlu bi ayran değildi yani böyle tatsız sırf spordan önce içilmiş olsun diye içtiğim birsey
Vallah iştahımı Tek kesen yoğurt . Gerçekten etkili ben yağsız olanını yiyorum yağlı yoğurt gibi lezzetli değil ama olsunAfiyet olsun canım
Bende yoğurttaki mucizeyi bilip onaylasamda çok sevmiyorum
Neden benimle dalga geciyosun
Vallah kaloriferden dolayımı bilmiyorum abla başta bi sıcak su geliyo
Ne güzel iştahını kestiğini farketmen ve bunu sevmenVallah iştahımı Tek kesen yoğurt . Gerçekten etkili ben yağsız olanını yiyorum yağlı yoğurt gibi lezzetli değil ama olsun
Iyı geceler canım yarın için kolay geleİyi akşamlar,İyi geceler kızlar ben yavaştan yatmaya gidiyorum,yarın misafirlerim var yoğun olacam....
istahim yokAferin az ye
iyi geceler canım, Allah kolaylık versinİyi akşamlar,İyi geceler kızlar ben yavaştan yatmaya gidiyorum,yarın misafirlerim var yoğun olacam....
Hasta olma sakınistahim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?