Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynı ben,100 çeşit götür 3 tn anca kullan,işin tuhafı lazım olmaz dediklerim lazım oluyor yaaa

Bizimki daha beter canım
Birde o yolculuğu sık sık yapınca
Ailem bana ne kadar acıyordu
4 5 bavul eşya, gelince bide onları yıka ütüle yerleştir .
1 haftamız yerleşmekle geçiyor

Harikasin inshaAllah veririm ben 2li rakamlara hazirlamistim kendimi olmayinca moralim bozuldu, ama yazini okuyunca motive oldum inshaAllah basarcam.
En son 110 kg iken LC Waikiki mağazasının 4xl bedeni bluzları giyiyordum.
Dün kendime LC waikiki'den 2xl bir bluz aldım ve bol bol oldu. Öyle mutluyum ki.
Umudun hiç kırılmasın, zaman zaman ufak kaçamakların olsa da moralini bozma ertesi gün telaffi etmeye çalış, zaman zaman yavaş, zaman zaman hızlı kilo verdiğin dönemler olacak, aynen devam canım, başaracaksın.
Egzersiz olarak yürüyüşü hayatına dahil etmen çok faydalı olacaktır. Günde 10000 adım yürüyüşe başladıktan sonra kilo vermeye başlamıştım.

Ay harikaaa ne kadar murlu oluyor insan ya. Iyiki geldin takimimiza motiven icin cok sagol.
Cok haklisin bende internette okumustum zayiflamak icin 10000 adim ve yukari yurumen lazimmis. Ben fitnesa ve fitnessalonundaki grup derslere katiliyorum hem eglenceli hem bol kalori yakiyorum

Bizimki daha beter canım
Birde o yolculuğu sık sık yapınca
Ailem bana ne kadar acıyordu
4 5 bavul eşya, gelince bide onları yıka ütüle yerleştir .
1 haftamız yerleşmekle geçiyor
Yoruluyorum ama sevıyorum valız hazrlamayı yok bız sık sık gtmıyoruz bı tatıl bıde aıle zıyaretı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…