Herkese iyi günler.
moni geçmiş olsun ablacım.
sorma canım ya nedir bu kadınların çilesiGeçmiş olsun kaptanım,şu regli olsa bir dert olmasa birt dert
evet canım aynen öyleGeçmiş olsun kaptan az merdaneyi bırak vücut alışık deyildir,baş ağrın ondandır
Aynı ben,100 çeşit götür 3 tn anca kullan,işin tuhafı lazım olmaz dediklerim lazım oluyor yaaaHepınıze guzel hafta sonları dılıyorum çok yoruldum ya bı yere gdecegm zaman ben boyleyım 3 gun sureklı ayaktayım valıze bunumu koysam şunumu ay dur belkı bunuda gıyerım bunuda gıyerım dıye dıye kocaa valız hazrlıorum gdınce gydgım 3 ceşıt kıyafetne olacak benım bu halım
Bizimki daha beter canımHepınıze guzel hafta sonları dılıyorum çok yoruldum ya bı yere gdecegm zaman ben boyleyım 3 gun sureklı ayaktayım valıze bunumu koysam şunumu ay dur belkı bunuda gıyerım bunuda gıyerım dıye dıye kocaa valız hazrlıorum gdınce gydgım 3 ceşıt kıyafetne olacak benım bu halım
InshaAllah kaptanimmkızçelerim, bu hafta üzmeyin beni güzel sonuçlar alalım
güveniyorum ben size
Senden çok istiyorum emin ol ama takılınca takılıyorkızçelerim, bu hafta üzmeyin beni güzel sonuçlar alalım
güveniyorum ben size
haha daha manidarmerdane elimde dolaşmaktan kas yaptım
ayyy anlamsız bir başağrısıyla uyandım yineee
of of reglin henüz 2. günü
Eline sağlık canım.
20-26 Nisan Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @gokce41 + Candysisters Alemin delisi + @Ezgi osman + gezegenfeza + miyaww__ Zre_ Dino1isi + G guziss35 @hayal114 + zezeozge + @bluedolphin +
En son 110 kg iken LC Waikiki mağazasının 4xl bedeni bluzları giyiyordum.HarikasininshaAllah veririm ben 2li rakamlara hazirlamistim kendimi olmayinca moralim bozuldu, ama yazini okuyunca motive oldum inshaAllah basarcam.
haha daha manidar
gecmis olsun ablam
Ay harikaaa ne kadar murlu oluyor insan ya. Iyiki geldin takimimiza motiven icin cok sagol.En son 110 kg iken LC Waikiki mağazasının 4xl bedeni bluzları giyiyordum.
Dün kendime LC waikiki'den 2xl bir bluz aldım ve bol bol oldu. Öyle mutluyum ki.
Umudun hiç kırılmasın, zaman zaman ufak kaçamakların olsa da moralini bozma ertesi gün telaffi etmeye çalış, zaman zaman yavaş, zaman zaman hızlı kilo verdiğin dönemler olacak, aynen devam canım, başaracaksın.
Egzersiz olarak yürüyüşü hayatına dahil etmen çok faydalı olacaktır. Günde 10000 adım yürüyüşe başladıktan sonra kilo vermeye başlamıştım.
aynenn öylee.Aynı ben,100 çeşit götür 3 tn anca kullan,işin tuhafı lazım olmaz dediklerim lazım oluyor yaaa
Yoruluyorum ama sevıyorum valız hazrlamayı yok bız sık sık gtmıyoruz bı tatıl bıde aıle zıyaretı işteBizimki daha beter canım
Birde o yolculuğu sık sık yapınca
Ailem bana ne kadar acıyordu
4 5 bavul eşya, gelince bide onları yıka ütüle yerleştir .
1 haftamız yerleşmekle geçiyor
Yok canım benim kötü besledim o yüzden
Hava misss tam yürüyüş havası iyi yürümelerHaydi yürüyüşeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?