Kahve ödem yapar bu saatte içme yarın tartı gunu :)Akşam ne kahve keyfi var ne bir şey. Bari hatırlamışken kendimi odullendireyim bi kahve isteyen?
Vereceksin tabi. Itiraf ediyorum Benim tamamen dikkatsizligimden oldusaraycam siz arada kaçamak yaptınızbir kaşık aşure bile yemedim kaçamak yapmadım düzenli beslenmeye çalıştım benim şansızlığım hastalığım neyse hayırlısı bakalım elbet verecem bu hain kiloları.
Nayirrr büşra benim.Busra benim
Tekrar tanitayim o zaman kendimi. Ben Büşra. 31 yaşındayım 1 buçuk yaşında oğlum ve 1.sinifa baslayan kızım var. Bi de doymak bilmeyen pisbogazim. Pazartesi 81.5 kiloydum hatta buraya fotoğraf da atmistim. Yarın bakalım ne olacak. Boyum 165. Öğretmenim ama su anda ücretsiz izindeyim .çok iradesiz olduğumu söylemiş miydim?yaşlandıkmı ne
Geldi canim.Aksam da ordaydik yemek de.Simdi geldik pjamalarimi giyindim gecmisi okucam.Aylinnn annen geldimi?
Allah kavustursun canim.Hayirliyisiyla okuyup gelsinler istikballerini kurtarsinlarMerhaba arkadaşlar oğlanların hava limanına bıraktık geldik
Rabbim tüm gençlein bizim kuzularım da yollarını açık etsin
Yarın için artı gelicem herhalde arkadaslar hepinizden şimdiden. Özür dilerim
Tsk ederim fatmam.Insallah iyi olacak babacigim.Güle güle kullan canım
Çok güzel bir menü canım
Teşekkürler canım
Tekrar hayırlı olsun canım
Rabbim acil şifalar versin inşallah canım
Evet canım değişik bir ruh halinde yım
Aynen canım acil kendime gelmem gerek
Rabbim razı olsun inşallah canım
Çok teşekkürler canım benim
Canim benim evde olsaydim hemen gelirdim.Annemlere yemege gittik,daha yeni geldik.çil yavrusu gibim herkes dağıldı sarayla ben damirbaşnerdesiniz bakim toplaşın çabuk size 1saat herkes yemeğini aşını yapsın mutfagını toplasın gelsin.
Geldi canim.Aksam da ordaydik yemek de.Simdi geldik pjamalarimi giyindim gecmisi okucam.
Menumu de yazayim hemen
1 kupa mate cayi
Sabah : 1 elma
1 kucuk cay bardagi yari sutlu nescafe
Ogle : 1 yumuta
1 kk penir
Ara : 8 tane badem
5 tane findik
5 tane siyah kuru uzum
Aksam: 5 tane barbun
1 dilim palamut tere roka
Su 2 lt. 1 lt si limonlu su. Spor : 1.5 saat yuruyus
7863 adim
aeben
kızlar iyi geceler her yerim ağrıyor ödemden ellerim parmaklarım kavuşmuyoryatam yarın hepinizin tartıda yüzünüz gülsün inşallah.
Hosgeldin canım. Tez zamanda ideal kilona ulaşman dileğiyleTekrar tanitayim o zaman kendimi. Ben Büşra. 31 yaşındayım 1 buçuk yaşında oğlum ve 1.sinifa baslayan kızım var. Bi de doymak bilmeyen pisbogazim. Pazartesi 81.5 kiloydum hatta buraya fotoğraf da atmistim. Yarın bakalım ne olacak. Boyum 165. Öğretmenim ama su anda ücretsiz izindeyim .çok iradesiz olduğumu söylemiş miydim?
Amin inşallah hep birlikte. Senin de 1. Sınıf a başlayan yavrun var sanırım dimi. Dertleselim burada bol bol. Diğeri kaç yaşındaHosgeldin canım. Tez zamanda ideal kilona ulaşman dileğiyle
Bende sana yazacaktımAmin inşallah hep birlikte. Senin de 1. Sınıf a başlayan yavrun var sanırım dimi. Dertleselim burada bol bol. Diğeri kaç yaşında
Kankim özledim seni. Nasılsın cancagazim. Okul işleri nasıl. Bak diyeti sormuyorum. Onceligim değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?