Kilo bildirimi geçen cuma 65.8
Bu hafta 64.7
Fark 1.100 Gr
Ben de bildirim yapayım o zaman
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 78.2
Fark 3.3 kilo. (BI Masallahinizi alırım.diyetin Ilk haftası olduğundan böyle sanırım) Eki Görüntüle 2195005 Eki Görüntüle 2195004
Tsk ederim bir tanem.Dun yine cok agrisi vardi kivrandi resmen.
Kilo bildirim
Geçen hafta 66
Bu hafta 65,8
Fark 0,2
Yüzde % 0,303
Malesef bünye duruk , geçirdiğim zor günler ve mide ağrısıyla aç kalınıp hızlı giden kilolardan sonra vucud kendini korumaya aldı, iştahta açılınca artık bi süre kilo gitmiyor , gitmezde bu durumda . Artık iyce kendimizin bünyemizin dr. Olduk ...
Bu hafta beni mezun edebilirsinmoni
Bu arada giremedim burayada canlar böbrekte sorun varmış o araştiriliyo renal arter darlığı diye birşeymiş mranjiyografiye girdim bakalım orda ne diyecekler dua edin bana tansiyonum ondan yükseliyormuş
Geçmiş olsun kuzum, inşallah önemli bir şey değildirBu arada giremedim burayada canlar böbrekte sorun varmış o araştiriliyo renal arter darlığı diye birşeymiş mranjiyografiye girdim bakalım orda ne diyecekler dua edin bana tansiyonum ondan yükseliyormuş
günaydın hayırlı cumalar sevgili takım
kilom geçen cumayla gramı gramına aynı çıktı güldüm tartının üstünde 99.6
itiraf ediyorum bir iki akşam kaçırdım,regl,az su ve sporsuzlukla yine iyi
moni
Geçen hafta 86.9
Bu hafta 85
Fark 1.9
ALLAHIMA şükürler olsun 2 kg kaldı mezuniyetehastane hastane koşmaktan güzel verdim
moni
Geçmiş olsun hemşom tedavi edilecek bir durumdur inş .Bu arada giremedim burayada canlar böbrekte sorun varmış o araştiriliyo renal arter darlığı diye birşeymiş mranjiyografiye girdim bakalım orda ne diyecekler dua edin bana tansiyonum ondan yükseliyormuş
maşallah kuzum çok iyi kilo vermişsinŞimdi kahvaltı hazirlamaya.
rabbim tez zamanda şifa versin babana canım ağrı çok kötüTsk ederim bir tanem.Dun yine cok agrisi vardi kivrandi resmen.
aylin sen baya çok kilo verdin değil mi ondan ameliyat düşünüyosun,TLC de sıkı dönüşüm var ne hoş oluyorlar ameliyattan sonraGobek ve meme oncelikli.Eger maddi anlamda durum olursa koltuk alti ve bacak arasi da istiyorum.Hele yazin cok sıkınti cekiyorum.Gobek burusuk oldugu icin soylemesi ayip gobek deligi gorunmedigi icin hep pisik oluyor.Sirt ustu yattigimda da deriler ust uste geliyor hep.Memeler zaten tam muzelik
Benim herufum hic sıkıntı cikarmiyor.Hatta bosver ne gerek var diyorda.Manken gibi olup bikini mi giyecem.Sanki derdim bu mu dedim de simdi sesini cikarmiyor.
geçmiş olsun kuzum rabbim dermansız dert vermesin tez zamanda geçsin gitsin inşallahBu arada giremedim burayada canlar böbrekte sorun varmış o araştiriliyo renal arter darlığı diye birşeymiş mranjiyografiye girdim bakalım orda ne diyecekler dua edin bana tansiyonum ondan yükseliyormuş
maşallah sana tatlım,bebiş gelsin artıkALLAHIMA şükürler olsun toplamda 23 kilo verdim artık eşimde bişey demiyo bana çok güzel bir duygu gerçi hala beni tanımayıp gören kilo ver diyo amabi bilseler bu kadar kilo verdiğimi tebrik ederlerdi
gördüm canım olsun üzme kendini sonuçta ödem inecek,sen en azimli takım üyelerindensin bozma moralini haftaya çok giderolsun canım en azından benim gibi artıda değilsin
gördüm canım olsun üzme kendini sonuçta ödem inecek,sen en azimli takım üyelerindensin bozma moralini haftaya çok gider
evdeki meseleler mi canım,az kaldı inşallah sen görme duyma ne varsa işine bak kimse için üzülmeye hatta kızmaya değmiyorMotive edici sözlerin için teşekkür ederim bu hafta çok can sıkıcı oldu benim için inşallah haftaya herşey daha güzel olur
INŞAALLAH ablam dua edin nolur banamaşallah kuzum çok iyi kilo vermişsin
rabbim tez zamanda şifa versin babana canım ağrı çok kötü
aylin sen baya çok kilo verdin değil mi ondan ameliyat düşünüyosun,TLC de sıkı dönüşüm var ne hoş oluyorlar ameliyattan sonra
geçmiş olsun kuzum rabbim dermansız dert vermesin tez zamanda geçsin gitsin inşallah
maşallah sana tatlım,bebiş gelsin artık
Bilmiyorum ki hemşom bu çarşamba belli olacak INŞAALLAHGeçmiş olsun hemşom tedavi edilecek bir durumdur inş .
INŞAALLAH ablam benimTebrik ederim canım haftaya mezun olursun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?