Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kilo bildirimi geçen cuma 65.8
Bu hafta 64.7
Fark 1.100 Gr

Tebrik ederim canım

Ben de bildirim yapayım o zaman
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 78.2
Fark 3.3 kilo. (BI Masallahinizi alırım.diyetin Ilk haftası olduğundan böyle sanırım) Eki Görüntüle 2195005 Eki Görüntüle 2195004

Maşallah canım tebrik ederim

Tsk ederim bir tanem.Dun yine cok agrisi vardi kivrandi resmen.

Rabbim tez zamanda şifa versin canım

Tebrik ederim canım mezun oluyosun bir maşallahda sana

Bu arada giremedim burayada canlar böbrekte sorun varmış o araştiriliyo renal arter darlığı diye birşeymiş mranjiyografiye girdim bakalım orda ne diyecekler dua edin bana tansiyonum ondan yükseliyormuş

Geçmiş olsun canım tansiyon böbrekleri etkiler böbreküstü bezlerindende kaynaklanabilir acil şifalar dilerim bebek tedavisi ne durumda

Bu arada giremedim burayada canlar böbrekte sorun varmış o araştiriliyo renal arter darlığı diye birşeymiş mranjiyografiye girdim bakalım orda ne diyecekler dua edin bana tansiyonum ondan yükseliyormuş
Geçmiş olsun kuzum, inşallah önemli bir şey değildir

Geçmiş olsun hemşom tedavi edilecek bir durumdur inş .

Şimdi kahvaltı hazirlamaya.
maşallah kuzum çok iyi kilo vermişsin

Tsk ederim bir tanem.Dun yine cok agrisi vardi kivrandi resmen.
rabbim tez zamanda şifa versin babana canım ağrı çok kötü
aylin sen baya çok kilo verdin değil mi ondan ameliyat düşünüyosun,TLC de sıkı dönüşüm var ne hoş oluyorlar ameliyattan sonra
geçmiş olsun kuzum rabbim dermansız dert vermesin tez zamanda geçsin gitsin inşallah
ALLAHIMA şükürler olsun toplamda 23 kilo verdim artık eşimde bişey demiyo bana çok güzel bir duygu gerçi hala beni tanımayıp gören kilo ver diyo ama bi bilseler bu kadar kilo verdiğimi tebrik ederlerdi
maşallah sana tatlım,bebiş gelsin artık

iki gündür menü yazamadan erkenden sızıyorum dünkünü yazayım ondan öncesini tam hatırlamıyorum

08.00
2 yumurta ile omlet
bol zeytin
bol peynir
5 ceviz

16.00

1 muz

18.30

1 tabak barbunya
yarım kase yoğurt
su 1.5 litre spor yok
aeben kız mezun olduktan sonra menü niye verilmiyo bakayım,koruma menüsü örnekleri verin de ilham alalımmenülere biraz acımasız olmakta fayda var zannımca

Motive edici sözlerin için teşekkür ederim bu hafta çok can sıkıcı oldu benim için inşallah haftaya herşey daha güzel olur
evdeki meseleler mi canım,az kaldı inşallah sen görme duyma ne varsa işine bak kimse için üzülmeye hatta kızmaya değmiyor

INŞAALLAH ablam dua edin nolur bana ALLAH'IN izniyle kavuşayım yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…