Ben de kendime kızdım amaa işte ben hiç elimden geleni yapma dim bu hafta hep gözleme bazlama börek le geçti.tebrikler
tebrikler
tebrikler
tebrikler
tebrikler
tebrikler
sen elinden geleni yaptın hiç kızamıyorum sana, ama kendime vevorones e kızdım, haftaya çok iyi olmalıyız verooooo
Aminnn bitanemgeçmiş olsun canım, tez zamanda şifa bulasın
bu hafta lütfen ikimizde dikkat edelimBen de kendime kızdım amaa işte ben hiç elimden geleni yapma dim bu hafta hep gözleme bazlama börek le geçti.
INŞAALLAH ablam RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAHherşeyde bir hayır vardır canım önce sağlık sen sağlıklı olacaksın ki bebeğinde sağlıklı olsun sağlıkla gelsin
1 kilo olmaz gbi saraycam aylardır dusemiom 59 dan kaldı öyle. De en azından artı olmasa ya da ne bilim eksi 500 hedefim olsunhele haftaya 1 kilo verme nasıl kırarım kafanı
Bişiler yapalım ????bu hafta lütfen ikimizde dikkat edelim
700 gr da anlaşalım1 kilo olmaz gbi saraycam aylardır dusemiom 59 dan kaldı öyle. De en azından artı olmasa ya da ne bilim eksi 500 hedefim olsun
Arası 600700 gr da anlaşalım
Sana kocamaann MASALLAH
Bi de sana nazar boncuklari.Yeterli mi
Kız maşallah ne kadar güzel.. Tebrikler
Maşallah büşraya
Aminn canim çok teşekkürler
Teşekkürler saraycam
Amin canım çok teşekkürler
Oooo tebrikler canım süper
Vay maşallah kutlarım süpersin canim
Tebrikler canim
HayiHay olsun canım mezuniyet in
Ooo tebrikler canım gecmge olsun
hmaşallah kuzum çok iyi kilo vermişsin
rabbim tez zamanda şifa versin babana canım ağrı çok kötü
aylin sen baya çok kilo verdin değil mi ondan ameliyat düşünüyosun,TLC de sıkı dönüşüm var ne hoş oluyorlar ameliyattan sonra
geçmiş olsun kuzum rabbim dermansız dert vermesin tez zamanda geçsin gitsin inşallah
maşallah sana tatlım,bebiş gelsin artık
Çok geçmiş olsun aylincimTsk ederim fatmam.Insallah iyi olacak babacigim.
Silikon taktiracakmisNereni yaptırcan aylin
Benim herüf bi ara göbeği aldırak diye takdıydı töbe töbe
Canım hedef kilonu 75 olarak belirlemişsin kayıtlarda 75 görünüyor. Bu durumda 82 ile mezun olman mümkün değil. Mezun olabilmek için hedef kilonun en az % 80 ine ulaşman gerekiyor. Hesaplamalara göre mezun olabileceğin kilo:80,2Geçen hafta 86.9
Bu hafta 85
Fark 1.9
ALLAHIMA şükürler olsun 2 kg kaldı mezuniyetehastane hastane koşmaktan güzel verdim
moni
INŞAALLAH ablam RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH
tebrikler
tebrikler
tebrikler
tebrikler
tebrikler
tebrikler
sen elinden geleni yaptın hiç kızamıyorum sana, ama kendime vevorones e kızdım, haftaya çok iyi olmalıyız verooooo
Ben de kendime kızdım amaa işte ben hiç elimden geleni yapma dim bu hafta hep gözleme bazlama börek le geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?