Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

afiyet olsun saracım yanlız sağlıklı diye porsiyon kontorünüde elimizden bırakmıyoruz demi yani 4 5 dilim yemiyoz bunuda belirt kızlara.

çok süper olmuş menün kararındabrokoliye dikkat et dünde demiştim demi yoğurtlu değilde limonlu ye saram yeşil yapraklı sebze ya limonlu yediğinde daha sağlıklı olur .ama genede çok yeme derim 2 haftada bir gibi ben çok korkuyorum ya senide korkutuyorum kusura bakma .

iyi akşamlar hanımlar menümü vereyim

11.00 2 yumurta ile omlet
peynir,zeytin
2 ceviz,1 avuç çiğ fındık

18.00 palamut
salata
karpuz

su 2 litre
spor yok

pazara gittim bolca çamaşır yıkadım yemek bulaşık, az da uyumuşum yeni oturdum

bende yazayım barim menümü
sabah8.00
peynirli yumurta tavada 5 zeytin yarım dilim tb ekmeği domates ve maydonuzlu salata
ara
sütlü kahve hindistancevizi yağı çay kaşının ucuyla 4 kaju
öğlen 13.30
vicdan çorbası ve yogurt
akşam 17.45
dünden kalan palamut balığım 3 parça ve salata
2.5 lt su ve 30 dk bisiklet yürümeyede niyetim var bakalım.

Kusur ne demek canım verdiğin bilgiler benim için çok değerli bunun için ayrıca teşekkür ederim
Brokoli ye gelince dünden kaldığı için yedim bundan sonra dikkat edecem ayrıca limon fikrimde çok güzel uygulayacam

Kolay gelsin canım hoşgeldin menün az olmuş keşke ara öğün yapsaydın canım

Her zamanki gibi harikasın bitanem

saracım ben onun salatasına bayılırım ama gel görki fazla yiyemiyorum şöyle yapıyom haşlıyom sonra onu derin bir kabın içine alıyorum içine biraz yağ bu miktar sana kalmış limon biraz sarımsak pulbiber çırpıp içine döküp biraz dinlendiriyorum o sos içine çekiyor çok lezettli oluyor.

Hmmmm güzele benziyor canım mutlaka deneyecem

bu tarfin içine köz kırmızı biber koyabilirsin ceviz ekleyebilirsin sağlıklı bir öğün olur.

Olur canım kırmızı köz bibere bayılırım

Kırmızı köz biberi doğrayıp içine maydanoz kuru soğan ekleyip sarımsak tuz ve zeytinyağıyla harmanlayıp salatasını yaparım buda çok güzel oluyor canım

Dünkü menüm:
Uyanınca
1 bardak su

Sabah
2 yumurtadan melemen
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 d tb ekmeği
Çay

Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu kabak sote

Ara
1 muz
Yarım bardak süt

Akşam

1 kase mercimek çorbası
1 t ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt

Ara
Filtre kahve

Su:2 litre
Spor:yok

damak zeklerimiz çok benziyor sara ikimizin sadece ben kimyon kullanmam oda mideme fena dokunur halbuki mideyi sakinleştiren bir baharat ama bana iyi gelmiyor 2 gün mide ağrısı çekerim bazen hastanede kullanırlardı derdim ahçıya kimyon koymuşsunuz yemeğe ya nasıl anlıyon bir koca tencereye 1 çay kaşığı koyduk nasıl bir damak tadın var hemen anlıyon bilseler mideme dokunduğu için anladığımı.

sen de yoğunsun benim gibi

Geçmiş olsun kızına canım, malesef arada istenmeyen küçük kazalar olabiliyor.
sağolasın canım babası kuduz aşısı vurdurmuş nolur nolmaz diye,daha 4 kere vurulacak rabbim beterinden korusun

Kolay gelsin canım hoşgeldin menün az olmuş keşke ara öğün yapsaydın canım
saram ara yaparsam kilo veremiyorum karbon olmayınca acıkmıyorum da,kahvaltıdan sonra 8 saat acıkmıyorum,az ve sık yeyince bozuyorum böyle daha rahatım,bide spor yapabilsem çok ihtiyacım var ama derman yok

afiyet olsun kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…