- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Tsk ederim cnm.Bu hafta sira sende insallah
Tsk ederim cnm.Bu hafta sira sende insallah
afiyet olsun saracım yanlız sağlıklı diye porsiyon kontorünüde elimizden bırakmıyoruz demi yani 4 5 dilim yemiyoz bunuda belirt kızlara.Kızlar size sağlıklı bir tarif yazacam
Fırında pırasa
Malzemeler
İki kilo Pırasa
Kuru soğan
Maydanoz
Lor peyniri
Kimyon
Pulbiber
Üç tane yumurta
İki yemek kaşığı yulaf kepeği
Tuz
Yapılışı
Pırasaları yıkayıp doğrayıp haşlıyoruz suyunu süzüp iyice sıkıp bir kaba alıyoruz diğer malzemeleride ekleyip karıştırıp fırına veriyoruz 250 derecede 30 dakika pişiriyoruz piştikten sonra kek gibi dilimleyip servis ediyoruz yanında yoğurtta güzel olur çorbada tercih sizin
afiyet olsun saracım yanlız sağlıklı diye porsiyon kontorünüde elimizden bırakmıyoruz demi yani 4 5 dilim yemiyoz bunuda belirt kızlara.
çok süper olmuş menün kararındaMenümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı fındıklı kefir
Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu brokoli
Üç tane ceviz
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
İki dilim fırında pırasa
Su 3.5 litre spor yarım saat yürüyüş 50 dakika leslie 10 dakika jimnastik
@aeben
yasom7272
@Antepia27
çok süper olmuş menün kararındabrokoliye dikkat et dünde demiştim demi yoğurtlu değilde limonlu ye saram yeşil yapraklı sebze ya limonlu yediğinde daha sağlıklı olur . ama genede çok yeme derim 2 haftada bir gibi ben çok korkuyorum ya senide korkutuyorum kusura bakma .
iyi akşamlar hanımlar menümü vereyim
11.00 2 yumurta ile omlet
peynir,zeytin
2 ceviz,1 avuç çiğ fındık
18.00 palamut
salata
karpuz
su 2 litre
spor yok
pazara gittim bolca çamaşır yıkadım yemek bulaşık, az da uyumuşum yeni oturdum
bende yazayım barim menümü
sabah8.00
peynirli yumurta tavada 5 zeytin yarım dilim tb ekmeği domates ve maydonuzlu salata
ara
sütlü kahve hindistancevizi yağı çay kaşının ucuyla 4 kaju
öğlen 13.30
vicdan çorbası ve yogurt
akşam 17.45
dünden kalan palamut balığım 3 parça ve salata
2.5 lt su ve 30 dk bisiklet yürümeyede niyetim var bakalım.
Kusur ne demek canım verdiğin bilgiler benim için çok değerli bunun için ayrıca teşekkür ederim
Brokoli ye gelince dünden kaldığı için yedim bundan sonra dikkat edecem ayrıca limon fikrimde çok güzel uygulayacam
saracım ben onun salatasına bayılırım ama gel görki fazla yiyemiyorum şöyle yapıyom haşlıyom sonra onu derin bir kabın içine alıyorum içine biraz yağ bu miktar sana kalmış limon biraz sarımsak pulbiber çırpıp içine döküp biraz dinlendiriyorum o sos içine çekiyor çok lezettli oluyor.
bu tarfin içine köz kırmızı biber koyabilirsin ceviz ekleyebilirsin sağlıklı bir öğün olur.
damak zeklerimiz çok benziyor sara ikimizin sadece ben kimyon kullanmam oda mideme fena dokunur halbuki mideyi sakinleştiren bir baharat ama bana iyi gelmiyor 2 gün mide ağrısı çekerim bazen hastanede kullanırlardı derdim ahçıya kimyon koymuşsunuz yemeğe ya nasıl anlıyon bir koca tencereye 1 çay kaşığı koyduk nasıl bir damak tadın var hemen anlıyon bilseler mideme dokunduğu için anladığımı.Olur canım kırmızı köz bibere bayılırım
Kırmızı köz biberi doğrayıp içine maydanoz kuru soğan ekleyip sarımsak tuz ve zeytinyağıyla harmanlayıp salatasını yaparım buda çok güzel oluyor canım
sen de yoğunsun benim gibi
sağolasın canım babası kuduz aşısı vurdurmuş nolur nolmaz diye,daha 4 kere vurulacak rabbim beterinden korusunGeçmiş olsun kızına canım, malesef arada istenmeyen küçük kazalar olabiliyor.
saram ara yaparsam kilo veremiyorum karbon olmayınca acıkmıyorum da,kahvaltıdan sonra 8 saat acıkmıyorum,az ve sık yeyince bozuyorum böyle daha rahatım,bide spor yapabilsem çok ihtiyacım var ama derman yokKolay gelsin canım hoşgeldin menün az olmuş keşke ara öğün yapsaydın canım
afiyet olsun kaptanımDünkü menüm:
Uyanınca
1 bardak su
Sabah
2 yumurtadan melemen
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 d tb ekmeği
Çay
Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu kabak sote
Ara
1 muz
Yarım bardak süt
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 t ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
Ara
Filtre kahve
Su:2 litre
Spor:yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?