Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sara yasemin tarifleriniz çok güzel haftaya ben de brokoli alıcam,özellikle pırasa için alternatif arıyodum iyi oldu teşekkürler
özlemim kuzuya geçmiş olsun aşılı hayvan olmayınca tedbir amaçlı mecbur yapılıyor aşı neyse rabbim beterinden korusun öp yerimize

mortim kart dinozor oldun

Peki monim 2008 de yarışlara katılan ben ne olimmm fosilmi ?

10 puant efenim

Benden demesi saram haftaya feci geliyor

Ohh be cok sukur 10 puant aldim Hep su dan kaybediyordum.Artik zorla da olsa 2 ye tamamliyorum
Hakkaten kizz benim ekmege niye sevindün bende bilemedüüm Bak buralarda olucan yine demi.Bizi birakmayacaksin aebeniimm
Ben girdiğim takımın hep demirbaşı oldum aylinim, burdayım yani
Hepinizi çok sevdim, sevggi dolu ve saygılı insanlarsınız , takımımın ortamını çok seviyorum .Allah bozmasın

9 puant özlem bacım. Spordan kırdım rutin işleri spor saymıyom malesef

Afiyet olsun yine 10 puantlık menü yasemin , hindistancevizi yağını yenimi kullanmaya başladın bacım

Ayşem sabah ekmek diger iki ögündede mercimek fazla olmuş

Puanın 8 canım

Aa özlemcim senin yavruydu demi aşı olan ? Gemiş olsun . Şimdi nasıl bi sorun yok dimi?

yes yeşil nasıl oluyo fatmanur?
Az kaldı senin telin dilini çözecem

Çerezi inşallah abartmadın demi ?

Bu haliyle güzel menün su ve sporu yazmamışsın

Suyu içtin sporu yapmadım kanul ediyorum 9 puan canım

Düzene girmene sevindim bu hafta senden hem artını temizleyip hemde 1 kiloda vermeni bekliyoruz yani -2 kilo

Menün çok güzel sadece çerez gözüme çarptı miktarı ne kadardı canım birde su ve Spor miktarın yok onlarında yazarsan daha iyi değerlendirilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…