Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun yine 10 puantlık menü yasemin , hindistancevizi yağını yenimi kullanmaya başladın bacım
aslında çok oldu alalı ama bir hep unutuyom sağlıklı bir yağ olduunu özellikle troid hastaları için takip ettiğim bir sitede hep bu yağla yemek yapıyorlarda ben beceremiyom bacım.

Bende kimyonu çok seviyorum canım midemdeki gazı çözdüğü için ama herkeste aynı olmuyor işte bende karabiberi iki gün üstüste yesem mideme dokunur

Anladım canım kuzunada çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım

sara yasemin tarifleriniz çok güzel haftaya ben de brokoli alıcam,özellikle pırasa için alternatif arıyodum iyi oldu teşekkürler

Afiyet olsun canım

mortim kart dinozor oldun

Peki monim 2008 de yarışlara katılan ben ne olimmm fosilmi ?

10 puant efenim

Benden demesi saram haftaya feci geliyor

aslında çok oldu alalı ama bir hep unutuyom sağlıklı bir yağ olduunu özellikle troid hastaları için takip ettiğim bir sitede hep bu yağla yemek yapıyorlarda ben beceremiyom bacım.

Gerçektenmi bende türk kahvesine çok yakıştırıyorum herşeye faydalı olduğu söyleniyor tiroite fatdalıysa ben onu evden eksik edermiyim hiç

Kızlar size sağlıklı bir tarif yazacam

eline sağlık canım. güzel görünüyor.

Sen Antepli ben Adıyaman li dur bir bakalım benim daha önceki serüvenleri okumadın sen sanirim cuma halay cekecehiz ama Adıyaman'li halayi
i
Kendi aranizda yarisma yapmaniz super olmus valla.Bizde heyecanla sizi takip edicez
Hadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…