Menüm
Sabah
Yumurta peynir maydanozlu omlet
Öğlen davete gittim
Makarna salatası 1 kurabiye
Akşam
Kabak mücver
Çorba
Az ankara tava
Su 2 lt
Spor yok
Evet bi başlayamadım ya. Akşam yapsam başlasam ne iyi olurÖğlende ya makarna salatası yada kurabiye yeseydin ikisi fazla olmuş canım ayrıca spor olmaması çok büyük eksiklik
aslında çok oldu alalı ama bir hep unutuyom sağlıklı bir yağ olduunu özellikle troid hastaları içinAfiyet olsun yine 10 puantlık menü yasemin , hindistancevizi yağını yenimi kullanmaya başladın bacım
Bir ara zararlı diye haber çıktı doğrumu acabaaslında çok oldu alalı ama bir hep unutuyom sağlıklı bir yağ olduunu özellikle troid hastaları içintakip ettiğim bir sitede hep bu yağla yemek yapıyorlarda ben beceremiyom bacım.
damak zeklerimiz çok benziyor sara ikimizin sadece ben kimyon kullanmam oda mideme fena dokunur halbuki mideyi sakinleştiren bir baharat ama bana iyi gelmiyor 2 gün mide ağrısı çekerim bazen hastanede kullanırlardı derdim ahçıya kimyon koymuşsunuz yemeğe ya nasıl anlıyon bir koca tencereye 1 çay kaşığı koyduk nasıl bir damak tadın var hemen anlıyon bilseler mideme dokunduğu için anladığımı.
sağolasın canım babası kuduz aşısı vurdurmuş nolur nolmaz diye,daha 4 kere vurulacak rabbim beterinden korusun
saram ara yaparsam kilo veremiyorum karbon olmayınca acıkmıyorum da,kahvaltıdan sonra 8 saat acıkmıyorum,az ve sık yeyince bozuyorum böyle daha rahatım,bide spor yapabilsem çok ihtiyacım var ama derman yok
sara yasemin tarifleriniz çok güzel haftaya ben de brokoli alıcam,özellikle pırasa için alternatif arıyodum iyi oldu teşekkürler
mortim kart dinozor oldun
Peki monim 2008 de yarışlara katılan ben ne olimmm fosilmi ?
10 puant efenim
Benden demesi saram haftaya feci geliyor
bilmem hiç okumadım saraycam öylemiymiş?Bir ara zararlı diye haber çıktı doğrumu acaba
Haberlerde okumuştum ama ne derece doğru bilmiyorum. Bir ara yumurta için de zararlı deniyordu. Bunun gibi balon haber olabilir.bilmem hiç okumadım saraycam öylemiymiş?
aslında çok oldu alalı ama bir hep unutuyom sağlıklı bir yağ olduunu özellikle troid hastaları içintakip ettiğim bir sitede hep bu yağla yemek yapıyorlarda ben beceremiyom bacım.
fena olmamış menün saraycamMenüm
Sabah
Yumurta peynir maydanozlu omlet
Öğlen davete gittim
Makarna salatası 1 kurabiye
Akşam
Kabak mücver
Çorba
Az ankara tava
Su 2 lt
Spor yok
Tmm saram dur senin etiketi öğreneyim malum etiket özürlüyüm yaMonimde kabul ederse olur ancak puan verdiğin menülere beni etiketlersen daha kolay olur
Ben de saymiyom9 puant özlem bacım. Spordan kırdım rutin işleri spor saymıyom malesef
Sağol canım biraz ateslendi geçti daha 4 doz olacakmış buna da şükür ama akillanmiyolar ki yine sevecekmis köpekAa özlemcim senin yavruydu demi aşı olan ? Gemiş olsun . Şimdi nasıl bi sorun yok dimi?
Kızlar size sağlıklı bir tarif yazacam
Fırında pırasa
Malzemeler
İki kilo Pırasa
Kuru soğan
Maydanoz
Lor peyniri
Kimyon
Pulbiber
Üç tane yumurta
İki yemek kaşığı yulaf kepeği
Tuz
Yapılışı
Pırasaları yıkayıp doğrayıp haşlıyoruz suyunu süzüp iyice sıkıp bir kaba alıyoruz diğer malzemeleride ekleyip karıştırıp fırına veriyoruz 250 derecede 30 dakika pişiriyoruz piştikten sonra kek gibi dilimleyip servis ediyoruz yanında yoğurtta güzel olur çorbada tercih sizin
Bende kimyonu çok seviyorum canım midemdeki gazı çözdüğü için ama herkeste aynı olmuyor işte bende karabiberi iki gün üstüste yesem mideme dokunur
Anladım canım kuzunada çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım
Afiyet olsun canım
[/QUOTE
eline sağlık canım. güzel görünüyor.
iTamam göreceğiz tatlîM bunu sen istedin extra çabam olacak bak kendine çok güvenmeen az 1 kilo ama daha fazlasını hedefliyorum seni alt etmek için
geçmiş olsun canım.Sağol canım biraz ateslendi geçti daha 4 doz olacakmış buna da şükür ama akillanmiyolar ki yine sevecekmis köpek
Sen Antepli ben Adıyaman liKankim her nekadar satış yapsanda
Desteğini bekliyor um
Sen menim hedefi bilsen başlamadan havlu atarsin
Tabi gençsin güzelsin metan iyi çalışıyor bizde bu konunun kurdu oldu
Mendillerini hazırla kuzum bir omuz sipariş et cumaya aglayacak
Hadi bakalimi
Kendi aranizda yarisma yapmaniz super olmus valla.Bizde heyecanla sizi takip edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?