Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kendi kendine yetebiliyorken, bir şeyleri kolaylıkla yapabiliyorken bir gün yapamamak çok zor… Bunun içindir ki; gözleriniz görebiliyorken etrafınıza daha dikkatli bakın, okumak istediğiniz kitapları okuyun, elleriniz kalem tutuyorken resim yapın, dizleriniz, eklemleriniz, kalbiniz sağlam iken spor yapın, iki ayağınızın üzerinde durabiliyorken dans edin, sağlıkla nefes alabiliyorken derin derin nefes alın, hâlâ ses çıkarabiliyorken bağıra bağıra şarkı söyleyin ve hâlâ içinizden geçirdiğiniz cümleleri ses haline getirebiliyorken sevdiklerinize onları ne kadar sevdiğinizi söyleyin, yoksa inanın bana kimsenin yardımı olmadan yattığınız yerden doğrulmak, sağdan sola kendi kendinize dönebilmek bile büyük bir nimet…!” ❤
harika tespitler.sağolasın..

Bide bu hafta bildiğin ishal oldum kuru kayısı ve kayısı çayı sayesinde 100 gram olsun eksi göster da ama yok aynı kilo neyse gidip sporumu yapayım geleyim bugün buradasın bolbol sohbet edelim
e o kadar çaya olmaman mümkün degil zaten.bir bardağı bende iki gün etki ediyor..

Çok doğru diyorsun canım tartılarda bizden bıktı :KK70: bende Çarşamba günü diyetisyen kontrolünde anlayacak kilo verip vermediğimi

Neyseki tartı moralimi bozsada motivasyonumu düşürmüyor bu konuda en büyük destekçimde eşim sağolsun hep moral verip hep destek oluyor sen elinden geleni yapıyorsun kilo vermesende önemli değil yeterki moralini bozma diyetine devam et dedikçe bende motivasyon tavan yapıyor:KK39:
var mı öyle eşler yahu:KK45:koruma altına alınmalı bence :)

:halay::halay:kızıma kahvaltıya gidiyorum
ay evli kızım var deme gezegenim:KK57: bir benimkiler mi bekar yahu:)

harika tespitler.sağolasın..

e o kadar çaya olmaman mümkün degil zaten.bir bardağı bende iki gün etki ediyor..

var mı öyle eşler yahu:KK45:koruma altına alınmalı bence :)

ay evli kızım var deme gezegenim:KK57: bir benimkiler mi bekar yahu:)
evli kızı var 2denede torun obezim gezegen hızlı 14 yaşında evlenmiş:KK70:enişteyi başkasına kaptırmamk için şimdi duysa allah cezanı vermeye yalanın bata derdi:KK70::KK70::KK70:

ah saracım o köfteyi yuğuracak güç yok kollarımda mercimekli köfte yaptım istanbulda kardeşim istedi gelenler çoçuklar yüz buruşturdular niye mercimekli köfte bizz yemeyiz dediler çokta yapmıştım bian üzüldüm tabaklara 1er tane koyduk yemeyecekler diye ıh ıh :-) kalmadı bu çok güzel olmuş diye:KK70: hepsi çiğ köfte bekliyomuş :KK70:ama eskisi gibi yuğuramıyom kollarım ağrıyor:işsiz:
eline sağlık.ciğköfteden daha lezzetli oldu demek :)

pump çok zekli ama zor o yüzden pamuğu kıskanıyom azcık daha genç olaydım diyom:KK59:
bir iki gün yapsan alışırsın aslında canım.hoş benimde leslie daha kolayıma geliyo ama :) bugün yapıcam ama..

evli kızı var 2denede torun obezim gezegen hızlı 14 yaşında evlenmiş:KK70:enişteyi başkasına kaptırmamk için şimdi duysa allah cezanı vermeye yalanın bata derdi:KK70::KK70::KK70:
Ahahahahhh sen cok yaşa emi!
Vaay gezegenim demek öyle hee..olsun erken kalkan yol alırmış bak gencecik anane olmuş:KK68: darısı bizim başımıza yasocan..

Pamukprncess Pamukprncess dün sayfaları okurken fatma spor yapacam yazmış sonra 30dakka pump it 30 dakka yazılmış kim yazdığına bakmadım vay dedim fatma nasıl yaptı şok oldum 30 dakka bidaha geri okudum sen yazmışsın koptum gülmekten ben diyom 15 dakka zor yapıyom helal olsun fatmaya acıkta kıskandıydım:KK70::KK70:şaka tabi kıskanma değilde içimden gurur duydum .inşallah fatmacımda kilo verir ve o sporları yapar.:KK200:
:KK48::KK48: yaa sen varya çok azimlisin bence ilerde onu 50 dk olarak da yaparsın 300-400 arası kalori yakıyor :KK200:

eline sağlık.ciğköfteden daha lezzetli oldu demek :)

bir iki gün yapsan alışırsın aslında canım.hoş benimde leslie daha kolayıma geliyo ama :) bugün yapıcam ama..
işten gelince obezim yürüyüş bandında yürümek kolayıma geliyor hiç spor yapmamaktan iyidir diyom yoksa çok zevkli ve eğlenceli leslide pump da

:KK48::KK48: yaa sen varya çok azimlisin bence ilerde onu 50 dk olarak da yaparsın 300-400 arası kalori yakıyor :KK200:
pamuğum sürekli yapsan belki :110: acıkta genç olacan tabi:KK70:çok hızlı çünkü benimgibi tembel gelin hastalığı olan için müthiş bir spor zati tembelim:KK70::KK70::KK70:
Amiiin insallah..

Allah isteyen herkese nasip etsin..
amin amin inşallah oğluma diyom gelinle pazarlık edecem 4 tane doğururum derse evlendirecem:KK70:ee kim bakacak diyo sen bakarsın ozaman ..... yok oğlum diyom bakıcı parası bez parası mama parası benden ben sevmeye gelecem:KK70::KK70::KK70:

Biri 70 lere yakınken çektiğim fotoğraf diğeri yeni :) nasıl ilk bu daha zayıflamış hakimdi tabi ben 72 kiloyla başlamıştım aslında diyete

Eklentiler

• IMG_20180726_232816.webp
    IMG_20180726_232816.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20180730_204549_HHT.webp
    IMG_20180730_204549_HHT.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 34
  • PhotoGrid_1541336111947.webp
    PhotoGrid_1541336111947.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 37
  • PhotoGrid_1541336040081.webp
    PhotoGrid_1541336040081.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 40
pamuğum sürekli yapsan belki :110: acıkta genç olacan tabi:KK70:çok hızlı çünkü benimgibi tembel gelin hastalığı olan için müthiş bir spor zati tembelim:KK70::KK70::KK70:

amin amin inşallah oğluma diyom gelinle pazarlık edecem 4 tane doğururum derse evlendirecem:KK70:ee kim bakacak diyo sen bakarsın ozaman ..... yok oğlum diyom bakıcı parası bez parası mama parası benden ben sevmeye gelecem:KK70::KK70::KK70:
Alemsin :KK200: tembel gelin hastalığı ne ilk kez duydum belki benim teşhisim de odur :KK64::temizlik: hiç sevmem ev işlerini

Biri 70 lere yakınken çektiğim fotoğraf diğeri yeni :) nasıl ilk bu daha zayıflamış hakimdi tabi ben 72 kiloyla başlamıştım aslında diyete
ilk foton yeni doğum yaptığın zamanlar sanırsam pamuğum ama müthiş toparlanmışsın maşallah:KK60::nazar: çok iyi gözüküyorsun darısı bizim başımıza diyecemde bende göbek kalça önden gidiyor:KK70::KK70:
Alemsin :KK200: tembel gelin hastalığı ne ilk kez duydum belki benim teşhisim de odur :KK64::temizlik: hiç sevmem ev işlerini
nete yaz bak tembel gelin hastalığı ( haşimato) çıkacak ismi bu :KK70:ama doğru bende sabahtan beri evi toparlamaya çalışıyom elim gitmiyor tembelimm tembel:KK70:

ilk foton yeni doğum yaptığın zamanlar sanırsam pamuğum ama müthiş toparlanmışsın maşallah:KK60::nazar: çok iyi gözüküyorsun darısı bizim başımıza diyecemde bende göbek kalça önden gidiyor:KK70::KK70:

nete yaz bak tembel gelin hastalığı ( haşimato) çıkacak ismi bu :KK70:ama doğru bende sabahtan beri evi toparlamaya çalışıyom elim gitmiyor tembelimm tembel:KK70:
İnsallah canım hedeflediğin gibi olur :KK200: orda bebek iki üç aylık filandi aynen sen halledersin kalça göbek böyle giderse :nazar: haşimato duyuyordum bende o muymuş :-)

İnsallah canım hedeflediğin gibi olur :KK200: orda bebek iki üç aylık filandi aynen sen halledersin kalça göbek böyle giderse :nazar: haşimato duyuyordum bende o muymuş :-)
inşallah hepimiz için dularım :KK200: hepimiz istediğimiz bedene sahip oluruz :KK60: evet haşimato başımızın belası :KK70:rabbimden geldi çekeceğiz rabbim başka acı keder vermesin inşalllah bunada hamdolsun.
Yok canim cidden mi :KK70::ıslık:
aynen hiç yalan yok çok güzel dağırım benim oğlan diyoki anne nasıl beceriyon böyle dağıtmayı :KK70:

Back
X