- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
harika tespitler.sağolasın..Kendi kendine yetebiliyorken, bir şeyleri kolaylıkla yapabiliyorken bir gün yapamamak çok zor… Bunun içindir ki; gözleriniz görebiliyorken etrafınıza daha dikkatli bakın, okumak istediğiniz kitapları okuyun, elleriniz kalem tutuyorken resim yapın, dizleriniz, eklemleriniz, kalbiniz sağlam iken spor yapın, iki ayağınızın üzerinde durabiliyorken dans edin, sağlıkla nefes alabiliyorken derin derin nefes alın, hâlâ ses çıkarabiliyorken bağıra bağıra şarkı söyleyin ve hâlâ içinizden geçirdiğiniz cümleleri ses haline getirebiliyorken sevdiklerinize onları ne kadar sevdiğinizi söyleyin, yoksa inanın bana kimsenin yardımı olmadan yattığınız yerden doğrulmak, sağdan sola kendi kendinize dönebilmek bile büyük bir nimet…!” ❤
e o kadar çaya olmaman mümkün degil zaten.bir bardağı bende iki gün etki ediyor..Bide bu hafta bildiğin ishal oldum kuru kayısı ve kayısı çayı sayesinde 100 gram olsun eksi göster da ama yok aynı kilo neyse gidip sporumu yapayım geleyim bugün buradasın bolbol sohbet edelim
var mı öyle eşler yahuÇok doğru diyorsun canım tartılarda bizden bıktıbende Çarşamba günü diyetisyen kontrolünde anlayacak kilo verip vermediğimi
Neyseki tartı moralimi bozsada motivasyonumu düşürmüyor bu konuda en büyük destekçimde eşim sağolsun hep moral verip hep destek oluyor sen elinden geleni yapıyorsun kilo vermesende önemli değil yeterki moralini bozma diyetine devam et dedikçe bende motivasyon tavan yapıyor![]()

ay evli kızım var deme gezegenimkızıma kahvaltıya gidiyorum