Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Birden acligim oluyor ve elim ayağım titriyor sonra gozum donuydöve hersehe yiyebiliyorum bu insülin yüzünden
o zaman ara öğün yapacaksın.o kadar acıkmamış olursun..

aman allahım bu ne kadar yarışmacı.bizden daha kalabalık başka bir takım yok herhalde..

Sende hiç bişey yememissin gurumuşsun az bişeyler yede kilo al :)
kıskanmayın cınımmben böyle güzelim :)

Ya bak bide kocaman kocaman rengarenk yazmış, kimsenin gözünden kaçmasın diye[/QUOTE]ahahahh valla o listede ilk siz gözüme battınız :) helal olsun moni güzel yöntem bulmuşsun.şimdi zayıflamayın da görelim :)

gezegencim senin trombolini merak ettim.foto isterim..

ahahahh valla o listede ilk siz gözüme battınız :) helal olsun moni güzel yöntem bulmuşsun.şimdi zayıflamayın da görelim :)

gezegencim senin trombolini merak ettim.foto isterim..[/QUOTE]
Trampolin çocuklar için bahçede vardı sattık. Malûm artık delikanlı oldular. Ben orda hiç zıplayamadım. Bahçe bize ait olsada etraftan görünüyordu. Hayalî ip atlar gibi zemini beton olan yerlerde ( banyo, mutfak) zıp zıp zıplıyorum

öhö öhö bu kilo farkı ne tintinim tartı farkımı gerçekten 4 kilomu verdin inanması zor bir kilo kıskandığımdan yazıyom laf aramızda biraz kıskancımdırdatebrikler canım
Abla 2 gündür bende inanamadığım için farklı şeyler deniyorum :)
İlk önce evdekinin kafayı yediğini düşünüp yeni tartı aldım. Sonra baktım o da hunharca düşüyo buraya yazdım. Ödemdir dedik. Diğer hafta görücez esasen ne kadar verebiliyorum.
Senin sonucu da gördüm eksidesin maşallah

Hicde mahcup olma, senin durumunu da yediklerinide biliyoruz.

Tam olarak ne zaman başladın canım, özende olsa bu kadar çok fazla.

Tam olarak ne zaman başladın canım, özende olsa bu kadar çok fazla.
Pazartesi gruba yazdım akşam yemeğinde başladım sayılır ama azcık patates kızartması da yedim diyette yiyemem diye. Gerisini biliyosunuz zaten yediklerimin.
Gece yediklerimi yemedim, eve tatlı söylemeyi bıraktım, hep dışarıdan yerdim onları bıraktım, şarabı kestim, su içiyorum, sporda yapıyorum kendi çapımda 2 gündür.
Çok fazla olduğunu biliyorum bende ama gözle görülür bi değişiklik yok şuan azcık göbeğim indi iç bacaklarım acıyo yürürken. Bu kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…