Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
99 kiloyum kendimi çok berbat hissediyorum. İnşallah dediğin gibi olur bende de. Veririm ve verdikçe vermek isterim. Gülizara yazdın ama aynı zamamda beni de çok motive ettin tşk ediyorum.600 gr cok az canim.Hem kilon fazla oldugu icin hemde yeni basladigin icin cok daha fazla verebilirsin.Lutfen gayret et,kimsenin alay konusu olma.Zayiflik kadar guzel birsey yok.Seni cok iyi anliyorum.Benimle de cok dalga gectiler.Cocuklar beni sumo gurescisine bile benzettiler ki o zaman daha 107 kiloydum.94 kilo cok degil canim.Once kendine kucuk hedefler koy.20-30 kilo nasil vericem diye gozunde buyutme.Bir vermeye başla verdikce motive olacaksin.Ve daha cok vermek isticeksin.
Bu sene katılamadım çok üzgünüm, rahatsızlığım yüzünden.Günaydın 10.takım![]()
Herkese mutlu bir pazar diliyorum..
Ben bugün wodafone maratonunda halk koşusundayım ama koşmayacam merak etmeyin :) yüruyecem sadece..takımdan başka kimse var mı?
Ben yazmistim ama listeye yazilmamis.Kacirmis olabilirsin cnm.Cuma gunu 66 dim.Hedefim 64 yasemincim.C.tesi gunku kilomu gorunce 2 kilo veriririm diye dusundum.Moni(95,3/95,0/0,3/%0,31)
zhre_ (92,8/91,5/1,3/% 1,40)
evinizinmimari(72,7/73,0/-0,3/% -0,41)
Sara_28(86,0/85,0/1/% 1,16)
Aylin42konya(66.3/66,0/0,3/% 0,45)
Antepia27 (104,0/102,1/1,9/% 1,83 )
Yasom7272(66,8/66,5/0,3/% 0,45) hedef bu hafta 66
Pamukprncess(62,3/62,0/0,3/% 0,48)
ozlemkartal(97,1/96,9/0,2/% 0,21)
Obezzto( 84,0/83,7/0,3/% 0,36)
60kiloyum(81,8/79,8/2/% 2,44)
10. Takım Ortalaması : % 0,751
10. Takım, takım içi üyeler
Gitsinkilolar01(80,1/79,7)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(96,0/)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(75,8/73,7)585. etapta bildirimsiz 71,2 kg ile izne ayrılan üye.
boga_hatunu(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: h:
ask933(75,0/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 75 h:
hannereyyan(74,0/71,0)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:74 h:60
tintinn(62,0/57,3)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:62 h:53
heyanet(79,0/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:79 h:65
zey zey(/75,0)Mezun üye.(yu_zey eski k.adı)h:65
Kerdem(68,0/67,9)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:68 h:57
fantastikaaa(99,0/)Yeni üye, bt: 07.11.2018 bk:99 h:69 97
efser(95,1/95,1)Mezun üye.
Kilosunu mezuniyette koruyamayan hatun kişiler :)
aeben(69,9/69,2)
gezegenfeza(73,5/72,7) 71.7
divinity(70,4/69,8)
şimdi herkes bu haftaki hedef kilosunu yazssın bakalım kim hedefine ulaşabilecek arkadaşlar.
Ben kaydettim kendi defterime aylinim not aldım yani.Ben yazmistim ama listeye yazilmamis.Kacirmis olabilirsin cnm.Cuma gunu 66 dim.Hedefim 64 yasemincim.C.tesi gunku kilomu gorunce 2 kilo veriririm diye dusundum.
yasom7272
Merhaba kızlar esim ise gec gittigi için giremedim pek nasilsinizbugunku menumu yazayim
Sabah: ciceç ekmekte peynirli tost,domates, salatalık, peynir zeytin yesilcay
Arada trabzon hurmasi
Oglen biber dolması yogurt
Ara öğün olarak hurma tatlisi yaptim ondan bir dilim yedim
Aksam da biber dolması
Simdilik bu kadar![]()
düzenime dönemedim bugün de karbo oldu![]()
akşam patlıcanın tadını beğenmedim o yüzden yiyemedim. yoksa 2 karnıyarık ve yoğurt yiyecektim. sonuç karbooo
sabah-öğle 12.30
mozzarella peynirli sucuklu yumurta
domates biber
1/2 simit
ara 15.30
1 muz
akşam 18.30
1/2 karnıyarık (fırında)
3-4 yk pilav
1/2 küçük kase ev yoğurdu
ara 20.00
1/2 mandalina
1/4 elma
yatana kadar 2 lt su
@aeben
Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
10 tane zeytin
Bir dilim kaşar peyniri
Bir tane yeşil biber
Bir fincan beyaz çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği
Bir parça haşlanmış hindi
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
15 tane çiğ fındık
Üç tane kuru kayısı
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu kinoa
Su 2,5 litre spor 30 dakika leslie 30 dakika yürüyüş
@aebenyasom7272 @Antepia27
Menum
Bugün biraz saçma bir menü oldu ama yapacak bişey yok
Sabah
2 yumurta bol maydonoz ve lor peynirle omlet 4 zeytin yarim domates ve 1 kırmızı biber yarim tb ekmeği
Öğlen
Acıkmadım ama boş geçmesin diye bir küçük elma ve 4 badem yedim
Ikindi
Karnıbahar mücveri ve yoğurt
Akşam
3 kuru erik 1 ceviz
30 dakka lesli 2.5 lt su
@aeben @sara_28 @gezegenfeza
ben bi catal borek disinda sacma bisey goremedim ki oda sacma degil goz hakki diyelim hatta az bile oglen ve sonrasi icinArkadaşlar bugünkü menüm biraz saçma oldu ama yazayım yinede
Sabah 10.30
Sucuklu yum, bir çatal börek, peynir, zeytin, domates, salatalık
Ara: yarım ayva
Ögle: ızgara tavuklu salata
Aksam:19.00
Bir kepçe ezogelin çorba
Su: iki litre
Spor: 10 bin adım
Arkadaşlar bugün sabahtan akşama hunharca çalıştım. Önceden yazılanları okuyamadım, yarın sabah bakıcam. Hemen menümü yazıp çıkıcam
09:00
Yarım simit
1 yumurta
1 kibrit kutusu kaşar
Bi ara 2 ceviz attım ağzıma zamanı bilmiyorum.
19:00 gibi
3 lokma çevirme tavuklar var ya onlardan. Bi kısmını da kedi yedi.
Eve şimdi geldim yemek yapmaya falan mecalim yok.
Bi büyük bardak süt
1 mandalin
1 tbk çilek yedim.
iyi akşamlar kızlar Bugünki Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta Bir kase domates salatalık bir kaç zeytin 1 bardak kahve
Öğlen
1 tb etli patlıcan yemeği 1dilim ekmek
Oglen
1tb etli patlıcan turşu ayran salata
2 lt su
30 dk yürüyüş
@gezegenfeza @aeben
Menüm
Sabah (11:30)
2 kaynamış yumurta sarısı
1 dilim peynir
3 tüm ceviz
5 kuru erik
Yarım dilim mantar yemeği
Akşam (16:30)
2 kepçe kemikli ayran çorbası
Misafirlikte (18:30)
3 hurma 1 incir
2 ceviz 5 fındık
2 lt su
6 kupa siyah çay
2 kupa kahve
Spor 30 dakika bisiklet
Son 5 dakikası kâbus gibiydi
Bugunku (cumartesi) menum
Uyaninca 1 bardak maydonoz kürü
1/2 lt limonlu tarcinli su
Sabah : 1 yumurtadan menemen
1.5 kk peynir
1 yesil zeytin 1 siyah zeytin
1 dl kizarmis kepekli ekmek
Ogle : Z.yagli kereviz Salata
Ara : Sutlu nescafe 1 kucuk elma
Aksam : 2 tane etli kabak dolmasi yogurt
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie 45 dk yuruyus
@gezegenfeza
Menum:
Sabah:
Peynir
2 yumurtadan omlet
1 dlm kepekli Ekmek ( hafta sonu diye 1 tane yedim dayanamadim)
2 bardak siyah cay
6 adet siyah zeytin
1 adet Kirmizi paprika
1 brdk filtre kahve
Oglen
1 tas bamya
1 tas yogurt
Sade turk kahvesi
Aksam:
5 adet kofte
Tas salata
1 tas yogurt
Su
Su: 2 lt
Spor:adim 6843
@gezegenfeza
obezzto
Abla demezsen cevap vermem hiç bir soruya benim çocuğun yaşındaki birinin bana ismimle hitap etmesini istemem.Aa ablalar grubu olmuş burası maşallah genç yaşta torun torba ama çok yaş sayılmaz 40lar yani öyle demeyin yaşlılık diil o ya sanki 70 yaş
Abla demiyim ayıp olur sonra üzülürüm
Ne güzel bende isterdim bant eve ama babam kızar kesin aldırmaz alamam zatende karta taksitle alsam ama nereye koyucam odaya sığmaz zaten
Dizi izleyip yürümek güzelmiş bende istanbullu gelini izlerdim yürürken hem
Hemen aşağı iner dimi onu düşünmemiştim tamam oturup içeyim artık suyu demek ondan bazıları yete çömelip şu ışığı şimdi anladım yaaa
Benim bel kayması var zorlama sakin sonra hiç spor yapamıyo insan amca yürüyüş
Ben ufağım 27 ama farketmez hepimiz aynı takımdayız demi arkadaş olalım bana göre yaşlı yok aranızda hepinizi çok sevdim arkadaş gibi olsun beni düşünüyorsunuz hepiniz arkadaş gibi
Gulizarim suyun cok cok az.Bende 2 lt gecemiyorum ama 2.5-3 lt icmek lazimBugün ki yediklerim
2.gün
Kahvaltı 1 domates üstüne yağ 1 kutucuk peynir 3 zeytin 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta
Öğlen patlıcan yemeği etli
pilâv ekmek filan yemedim yanında
Sonra 1 ceviz
Akşam közlenmiş patlıcan salatası yemeyi düşündüm annem közlemiş yanında 2 dilim ekmek ve yoğurt yerim dedim
3 bardak su içtim
Sporum ayrıca yok ama 6587 adim atmışım
Cicek ekmegin 1 tane dilimi var ya o ekmek olarak dolmalar da lokmalik ooarak 4 tane
canim menunu netlestirmek icin soruyorum
sabahki cicek ekmek kac dilim cicek ekmek ?
Biber dolmalari kac adet ?
sabahi gecim oglen ve aksam her iki ogun pilav gibi bisey olmus yani karbo. yararli bi peynir yogurdun var gibi görünüyor
sende gerekeni soylemissin zaten canim
harika menu hemde haftasonu
cokda sacma görünmüyor aslinda
ben bi catal borek disinda sacma bisey goremedim ki oda sacma degil goz hakki diyelim hatta az bile oglen ve sonrasi icin
menu az geldi canim bana yogun calismaktan sanirim
bende sabah kahvaltida mutlaka 1 dilim ekmek yerim ekmeksiz nasil yapiyorsun kahvaltiyi ?
bide ekmek ne ekmegi yaz mutlaka canim aksam hem ayran salata tursu 3unuden 1ini oglen yesen tursu mesela odem yapar bol suyla aksama kadar durumu hafifletmis olursun
menu az geldi bana doydun mu canim bide misafirlikte hurma ceviz findik miss bizde varsa yoksa cay yanina bandirmak icin bisküvitt
guzel olmus menun canim ben begendim
guzel menu canim bide sabah 1 dilim ekmek icin dayanamadim demissin nedenki ekmek yemiyormusun ?
Karatay diyeti yapiyorum o yuzden yemiyordum ekmek gayette iyi gidiyor m aslinda
canim menunu netlestirmek icin soruyorum
sabahki cicek ekmek kac dilim cicek ekmek ?
Biber dolmalari kac adet ?
sabahi gecim oglen ve aksam her iki ogun pilav gibi bisey olmus yani karbo. yararli bi peynir yogurdun var gibi görünüyor
sende gerekeni soylemissin zaten canim
harika menu hemde haftasonu
cokda sacma görünmüyor aslinda
ben bi catal borek disinda sacma bisey goremedim ki oda sacma degil goz hakki diyelim hatta az bile oglen ve sonrasi icin
menu az geldi canim bana yogun calismaktan sanirim
bende sabah kahvaltida mutlaka 1 dilim ekmek yerim ekmeksiz nasil yapiyorsun kahvaltiyi ?
bide ekmek ne ekmegi yaz mutlaka canim aksam hem ayran salata tursu 3unuden 1ini oglen yesen tursu mesela odem yapar bol suyla aksama kadar durumu hafifletmis olursun
menu az geldi bana doydun mu canim bide misafirlikte hurma ceviz findik miss bizde varsa yoksa cay yanina bandirmak icin bisküvitt
guzel olmus menun canim ben begendim
guzel menu canim bide sabah 1 dilim ekmek icin dayanamadim demissin nedenki ekmek yemiyormusun ?
hahahahaha diyeti bırak senden ne köy ne kasaba olur deli kız kilo vermesek biz veremeyiz nediyon sen troid çalışmıyor vucudumuzun orkestra şefi vs vs buna rağmen kilo veriyozda sen niye veremeyecen töbe yarabbim![]()
Ben 30 yaşındayım. Benden küçük yada yaşıt varsa haber versin. Yoksa herkese abla diye hitap ediceem :)
Ben 27 yasimdayim
Ne kaprisliyim demineyse bu konuda ciddiyim
![]()
anladim canim sabah icin sorun yokta her iki ogun biber yine olmasa ssnin acindan iyi olurdu afiyet olsun yinedeCicek ekmegin 1 tane dilimi var ya o ekmek olarak dolmalar da lokmalik ooarak 4 tane
Karatay diyeti yapiyorum o yuzden yemiyordum ekmek gayette iyi gidiyor m aslinda
yaseminim ben yine evde hareket kısıtlılığından dolayı hedefi 300 grm diyim.Ben kaydettim kendi defterime aylinim not aldım yani.