Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arkadaşlar diyetisyenin bana verdiği listeyi buldum. Hepsini çizmişiz yasak olduğu için yanlardaki bana kalan besinler.şunu uygulayayım iki gün ya bakalım
canım pcden diyet listene baktım 1800 kalorılik bir diyet vermiş tabiki ekmek dilimlerinin fazla olması ondan ama o diyet listesinin arkasında mutlaka ekmek değişimleri vardır mesela makarna yediğin öğünde ekmek ve çorba içersen ilk etapta kilo versende sonra veremessin ama gün içinde yediğin şeyleri dengelersen kilo vermende kolay olur.sevgiler

Benim şoyle bir sorunum var burayla alakali diyil normaldede bu sorunla karsilasiyorum. Ben nedense baskalariyla konusup kaynasamiyorum. Ya konusacak birsey bulamiyorum. Burda.ne guzel konusuyorsunuz haa bende seyrediyorum aha yazayim sunada sunu yazayim diyorum ama olmuyor kelimeler toplanmiyor bir yere . Malasef bu yuzden cok asosyalim dogru yazmisimdir insallah kelimeyi :/ bu yasima kadar hic arkadasim falan olmadi. Bir sorun var bende biliyorum
Ama caresini bulamiyorum. ((

Dünkü menüm moni

Sabah
Menemen,salatalık, peynir, zeytin, bir dilim ekmek

Ara
Bir muz

Akşam
Bir kepçe çorba, iki parça tavuk pirzola, salata

Su:1 litre
Spor: yok

Protein Kolesterol Karbon

İtiraf edeyim patatesi çok severim ben ama diyete başladığımdan beri yemiyordum geçen gün ilk kez pişirdim çokda özlemişim

Ben dee
O gün ekmek yemeğince sebzeli patatesli bi yemek yiyebiliyorum

Sağol canım benim senin yorumların o kadar iyi geliyor ki mervecim psikologla konuşur gibi okuyorum

Bunu bi arkadaşım daha demişti bana psikolog gibisin diye Nedendir bilmiyorum her şeye bu şekilde yaklaşıyorum

işte demek istediğim bu süper bir açıklama olmuş

Sade türk kahvesi yaptım kendime yanınsda bir kare bitter çikolata yidim

Afiyet olsun

İyi akşamlar tekrardan herkese.

Sabah;
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, yarım domates, 1 küçük salatalık, 1 tk şekersiz doğal fıstık ezmesi, 1 küçük dilim ekmek, 1 kase maydonoz-dereotu-nane, 1 fincan kayısı çayı.

Öğle;
Maydonozlu, beyaz peynirli omlet, 2 dilim tam tahıllı ekmek.

Ara;
Büyük bardak brokoli suyu. Haşladığım sebzelerin suyunu içmek gibi bi huyum var

Akşam;
2 kepçe börülceli tarhana çorbası, küçük kase brokoli salatası, 1 tabak etli kereviz, bebek ıspanak ve hindiba marullu salata.

Birazdan bir dilim ananas yiyeceğim. Büyük fincan yeşil çay da içerim.

Spor;
30 dk tempolu yürüyüş.
10 dk bisiklet.
15 dk pilates.
Spor harici 7.500 adım

Su 2 lt ama 3 yaparım. Gün içinde 1 fincan tarçın çayı içtim. 2 fincan filtre kahve.

moni @Wydra ve eğrisi doğrusuyla menü yorumlayacak herkese açığım

Yaz gitsin aklından geçenleri.
Bunu yavaş yavaş kırmalısın hayatını baya bi etkiler.
Ve bu sayfada gayet rahat kırabilirsin bence.
Yanlış anlarsak da açıklarsın sıkıntı olmaz
O yüzden kendini geri çekme hatta sana mesaj sınırı koyalım sana saçma gelse de yaz buraya
Yemeyiz seni korkma diyetteyiz hepimiz

Teşekkürler öyle bir bilgi yoktu ama dikkat etmeyw çalışacağım bundan sonra

Sağol canım
Aklın yolu bir arkadaşların çok şanslı

Protein
Kolesterol
Karbon (Azcık fazla kaçmış sanki yarın azcık azaltırsan sıkıntı olmaz)

Amin canım sağolasın

Ben menümü yazmadım moni dövecek beni

Sabah
1 haşlanmış yumurta
5-6 dal maydanoz
Yarım domates
1 salatalık

Öğle
Izgara tavuk
Salata
2 tam ceviz

Ara
1 mandalina
1 bardak süt

Akşam
Hamsi buğlama
Salata
1 tk tahin

Ara
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay

Su
2500 ml

Spor
7500 adım = 60 puan

Tv de bir doktordan yada diyetisyenden duymuştum. Ekmeği sürekli aynı yemeyin, mesela 2 gün tam buğday ekmeği yiyorsaniz, 2 gün çavdar ekmeği yeyin diyordu. Bende arada değiştiririm, ordan aklımda kaldı

Hmmmm buda mantıklı bundan sonra günde bir dilim ekmek yemeyi düşünüyorum yada yaprak galeta yavaş yavaş sluştırayım kendimi buda yeni kararım

Afiyet olsun canım harika bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…