- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Menü icin birsey demeyecegim de su icin telefona uyarici felan koysan cok cok az suyun
Mükemmel yine cook dengeli
canım pcden diyet listene baktım 1800 kalorılik bir diyet vermiş tabiki ekmek dilimlerinin fazla olması ondan ama o diyet listesinin arkasında mutlaka ekmek değişimleri vardır mesela makarna yediğin öğünde ekmek ve çorba içersen ilk etapta kilo versende sonra veremessin ama gün içinde yediğin şeyleri dengelersen kilo vermende kolay olur.sevgilerArkadaşlar diyetisyenin bana verdiği listeyi buldum. Hepsini çizmişiz yasak olduğu içinyanlardaki bana kalan besinler.şunu uygulayayım iki gün ya bakalım
Benim şoyle bir sorunum var burayla alakali diyil normaldede bu sorunla karsilasiyorum. Ben nedense baskalariyla konusup kaynasamiyorum. Ya konusacak birsey bulamiyorum. Burda.ne guzel konusuyorsunuz haa bende seyrediyorum aha yazayim sunada sunu yazayim diyorum ama olmuyor kelimeler toplanmiyor bir yere . Malasef bu yuzden cok asosyalim dogru yazmisimdir insallah kelimeyi :/ bu yasima kadar hic arkadasim falan olmadi. Bir sorun var bende biliyorumBir dolu insaniz takimda ama genel olarak gündüz burda olanlarin sayisi bir elin parmagini gecmez aksam da iki elin parmagini gecmiyor halbuki mezunlarla beraber nerdeyse 20 ye yakiniz belki.. bazıları sadece menü bildirimi icin kullanıyor burayi.. daha aktif olunsa herkes daha iyi motive olur
Dünkü menümmoni
Sabah
Menemen,salatalık, peynir, zeytin, bir dilim ekmek
Ara
Bir muz
Akşam
Bir kepçe çorba, iki parça tavuk pirzola, salata
Su:1 litre
Spor: yok
İtiraf edeyim patatesi çok severim ben ama diyete başladığımdan beri yemiyordum geçen gün ilk kez pişirdim çokda özlemişim
Sağol canım benim senin yorumların o kadar iyi geliyor ki mervecim psikologla konuşur gibi okuyorum
işte demek istediğim bu süper bir açıklama olmuş
Sade türk kahvesi yaptım kendime yanınsda bir kare bitter çikolata yidim
Benim şoyle bir sorunum var burayla alakali diyil normaldede bu sorunla karsilasiyorum. Ben nedense baskalariyla konusup kaynasamiyorum. Ya konusacak birsey bulamiyorum. Burda.ne guzel konusuyorsunuz haa bende seyrediyorum aha yazayim sunada sunu yazayim diyorum ama olmuyor kelimeler toplanmiyor bir yere . Malasef bu yuzden cok asosyalim dogru yazmisimdir insallah kelimeyi :/ bu yasima kadar hic arkadasim falan olmadi. Bir sorun var bende biliyorum
Ama caresini bulamiyorum.((
Teşekkürler öyle bir bilgi yoktu ama dikkat etmeyw çalışacağım bundan sonracanım pcden diyet listene baktım 1800 kalorılik bir diyet vermiş tabiki ekmek dilimlerinin fazla olması ondan ama o diyet listesinin arkasında mutlaka ekmek değişimleri vardır mesela makarna yediğin öğünde ekmek ve çorba içersen ilk etapta kilo versende sonra veremessin ama gün içinde yediğin şeyleri dengelersen kilo vermende kolay olur.sevgiler
ProteinKolesterol Karbon
Ben dee
O gün ekmek yemeğince sebzeli patatesli bi yemek yiyebiliyorum
Bunu bi arkadaşım daha demişti bana psikolog gibisin diyeNedendir bilmiyorum her şeye bu şekilde yaklaşıyorum
Afiyet olsun
İyi akşamlar tekrardan herkese.
Sabah;
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, yarım domates, 1 küçük salatalık, 1 tk şekersiz doğal fıstık ezmesi, 1 küçük dilim ekmek, 1 kase maydonoz-dereotu-nane, 1 fincan kayısı çayı.
Öğle;
Maydonozlu, beyaz peynirli omlet, 2 dilim tam tahıllı ekmek.
Ara;
Büyük bardak brokoli suyu. Haşladığım sebzelerin suyunu içmek gibi bi huyum var
Akşam;
2 kepçe börülceli tarhana çorbası, küçük kase brokoli salatası, 1 tabak etli kereviz, bebek ıspanak ve hindiba marullu salata.
Birazdan bir dilim ananas yiyeceğim. Büyük fincan yeşil çay da içerim.
Spor;
30 dk tempolu yürüyüş.
10 dk bisiklet.
15 dk pilates.
Spor harici 7.500 adım
Su 2 lt ama 3 yaparım. Gün içinde 1 fincan tarçın çayı içtim. 2 fincan filtre kahve.
moni @Wydra ve eğrisi doğrusuyla menü yorumlayacak herkese açığım
Sağol canım
Aklın yolu bir arkadaşların çok şanslı
Salata? Protein?
Karbonun ise fazlasıyla var
Sağol canım
Her ikisinin de farklı farklı faydaları vardır diye düşünüyorum.
Ben de seni çok sevdimBen de iyi ki tanışım seni rabbim ayırmasın
Hatanın farkındasın sıkıntı yok yarın karbonu azalt ki bugünle dengelensin
Onu duymuştum da ben anca bittikçe değiştiriyorum. Tek yaşamanın dezavantajları. 1 ekmeği 1 ayda yiyince 2 ekmek olursa hayatta bitiremem yazık olur
ProteinSalata Karbon
Çok fazla arkadaşım yok ama
Önemli olan az olup öz olması gerçek arkadaş olsun bir tane olsun
Tv de bir doktordan yada diyetisyenden duymuştum. Ekmeği sürekli aynı yemeyin, mesela 2 gün tam buğday ekmeği yiyorsaniz, 2 gün çavdar ekmeği yeyin diyordu. Bende arada değiştiririm, ordan aklımda kaldı
Ben menümü yazmadımmoni dövecek beni
Sabah
1 haşlanmış yumurta
5-6 dal maydanoz
Yarım domates
1 salatalık
Öğle
Izgara tavuk
Salata
2 tam ceviz
Ara
1 mandalina
1 bardak süt
Akşam
Hamsi buğlama
Salata
1 tk tahin
Ara
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay
Su
2500 ml
Spor
7500 adım = 60 puan
Ay olurmu öyle şey niye buradayız birbirimizi motive etmek ve doğru bildiğimiz yanlislarimizi düzeltmek tabiki uyarini yapacaksin siz bizden tecrubelisiniz bu konuda lutfeeenn
Protein
Kolesterol
Karbon(Azcık fazla kaçmış sanki yarın azcık azaltırsan sıkıntı olmaz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?