Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

8 aylık ve 32 aylık :)
İlk bebegin bir bucuk yasindan kücüktü muhtemeln hamile kaldignda ve ilki iki yasindayken 2. Bebisini kucagina aldin :)
Peş peşe yapmak dogru mu ? İkisi bir arada büyür güzelce dedikleri sey gerçekten oluyor mu ? İkisi bir arada güzelce büyüyor mu ? Sen bu evrede kendni nasil hissediyorsun Amma soru sordum ha benm oglan suan 2 yasina girmek üzere de herkes bana hadi daha ikinciyi yapmiyormusun diyip duruyor tabi bnm su 2 yas sendromundan gözüm korktugu icin yapacak cesaretim yok hic. O yüzden soruyorum yanlis anlama lütfen emi

Kereviz kokusuna dayanamadigim icin ben tavada az ceviriyorm kokusu cikiyor sonra yogurda katiyorm asiri seviyorum bak canm cekti simdi :)

Hosgeldinn takimimiza
Ben daha oncede ceket almistim olmuyordu, zayifladim o oluyor bana, cok motive oldu ve o ceket ustume harika oldu. O yuzden tekrar yapmaya karar verdim, hem tatil hem o begendigim elbiseyi ustumde gormek istiyorummm
Motive olmak için gelinliğimi alsam mı dedim bi an

Napiyorsunuz kizlar ? Bu ay adet olamadim gene ve karnim nasil şiş yarin tartida yüzüm güler insallah
Ya sorma benimde 2 gündür bağırsaklarım çalışmıyo tırsıyorum aslında biraz

inşallah yarına güzel kilolar veririz hepimiz ve yine takım olarak birinci olur tüm dereceleri toplarız
Aminnn inşallah

artı çıktım deme kafanı kırarım
Yok artı çıkmadım mutlu oldum bi aslında

Canım çekti yaa markete gidicektim zaten gitmişken alayım da yapayım bari. Sarımsak ödem falan yapmıyor di mi??

Tatliya baglamaniza sevindim
Yeni listenle yani kilo vermeler diyelim o zaman

Denerim bi ara

Birlikte buyumeleri kismini bilmiyorum da anne rahminin 3 yilda toparladigini biliyorum. O yuzden de 3 yil arayla cocuk yapilmasi tavsiye ediliyor.
Tabi annenin tercihi esas bunu degistirem kisim oluyor kimi birlikte buyusun diyor kimisi demiyor.

Geçmiş olsun canım

Çok ilginç yemekler yapıyon. Kafadanmı uyduruyon , bilerek mi yapıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…