ben tartıldım dayanamadım
İlk bebegin bir bucuk yasindan kücüktü muhtemeln hamile kaldignda ve ilki iki yasindayken 2. Bebisini kucagina aldin :)8 aylık ve 32 aylık :)
Kereviz kokusuna dayanamadigim icin ben tavada az ceviriyorm kokusu cikiyor sonra yogurda katiyorm asiri seviyorum bak canm cekti simdi :)kereviz salatası
malzemeler
bir tane orta boy kereviz
ceviz
sarımsak
yoğurt
tuz
yapılışı
önce sarımsaklar soyulup ezilir yoğurda eklenir tuzu katılır sonra kerevizin kabuğu soyulup rendelenir ve kararmaması için bekletilmeden yoğurdun içine eklenir güzelce karıştırılıp servis tabağına alınır üzeri irice ufalanmış cevizlerle süslenir
Nasııı yokııııımmmm şeeeey galiba sanırsam ödem falan yok
İnsallah insallahinşallah yarına güzel kilolar veririz hepimiz ve yine takım olarak birinci olur tüm dereceleri toplarız
Nasııı yok
İnsallah insallah
Motive olmak için gelinliğimi alsam mı dedim bi anHosgeldinn takimimiza
Ben daha oncede ceket almistim olmuyordu, zayifladim o oluyor bana, cok motive oldu ve o ceket ustume harika oldu. O yuzden tekrar yapmaya karar verdim, hem tatil hem o begendigim elbiseyi ustumde gormek istiyorummm
Ya sorma benimde 2 gündür bağırsaklarım çalışmıyo tırsıyorum aslında birazNapiyorsunuz kizlar ? Bu ay adet olamadim gene ve karnim nasil şişyarin tartida yüzüm güler insallah
Aminnn inşallahinşallah yarına güzel kilolar veririz hepimiz ve yine takım olarak birinci olur tüm dereceleri toplarız
Yok artı çıkmadım mutlu oldum bi aslındaartı çıktım deme kafanı kırarım
Kereviz kokusuna dayanamadigim icin ben tavada az ceviriyorm kokusu cikiyor sonra yogurda katiyorm asiri seviyorum bak canm cekti simdi :)
Motive olmak için gelinliğimi alsam mı dedim bi an
Ya sorma benimde 2 gündür bağırsaklarım çalışmıyo tırsıyorum aslında biraz
Aminnn inşallah
Yok artı çıkmadım mutlu oldum bi aslında
Dene canm pek fark olmuyordur belki ama kokusu cikinca ben daha cok seviyorum zira pek keskin kokusu var :)buda bir alternatif ben kokusundan rahatsız olmuyorum ama bu akşam bende böyle deneyebilirim
Dene canm pek fark olmuyordur belki ama kokusu cikinca ben daha cok seviyorum zira pek keskin kokusu var :)
İnşallahha şöyle yarın güzel rakamlarla gelin
Evet nişanlıyım@Kurabiyemusavir nisanli miydin sen ?
Canım çekti yaa markete gidicektim zaten gitmişken alayım da yapayım bari. Sarımsak ödem falan yapmıyor di mi??kereviz salatası
malzemeler
bir tane orta boy kereviz
ceviz
sarımsak
yoğurt
tuz
yapılışı
önce sarımsaklar soyulup ezilir yoğurda eklenir tuzu katılır sonra kerevizin kabuğu soyulup rendelenir ve kararmaması için bekletilmeden yoğurdun içine eklenir güzelce karıştırılıp servis tabağına alınır üzeri irice ufalanmış cevizlerle süslenir
canım diyetisyenim bugün arayıp halimi hatırımı sordu çocuğu hasta olduğu için arayamadığını bu hafta görüşemediğimiz için diyetimde bir sıkıntının olup olmadığını sorarak gönlümü aldı bende bu hafta nasıl besleneceğimi bilmediğim için kendi tecrübelerime dayanarak menü hazırlıyorum dedim oda bana yeni bir liste gönderdi yarından itibaren bu listeye göre diyete devam edeceğim ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti çünkü kendisini sevdiğimi ve diyetisyenliğine güvendiğimi biliyor 7 aylık süreçte ilk defa böyle bir sorun yaşadık neyseki tatlıya bağladık
Portakallı pırasa
malzemeler
bir kilo pırasa
Bir tane havuç
iki tane portakalın suyu
Zeytinyağı
Tuz
Yapılışı
pırasalar yıkanıp iki parmak enliliğinde doğranır havuçlar yıkanıp yuvarlak yuvarlak doğranır sonra tencereye bir yemek kaşığı zeytinyağı konur pırasalar ve havuçlar eklenir bir iki dakika sotelenir sonra tuzu ve portakal suyu eklenip bir su bardağıda normal su eklendikten sonra kısık ateşte pırasalar ve havuç yumuşayana kadar pişirilir piştikten sonra ılıyınca servis edilir Afiyet olsun
İlk bebegin bir bucuk yasindan kücüktü muhtemeln hamile kaldignda ve ilki iki yasindayken 2. Bebisini kucagina aldin :)
Peş peşe yapmak dogru mu ? İkisi bir arada büyür güzelce dedikleri sey gerçekten oluyor mu ? İkisi bir arada güzelce büyüyor mu ? Sen bu evrede kendni nasil hissediyorsunAmma soru sordum ha benm oglan suan 2 yasina girmek üzere de herkes bana hadi daha ikinciyi yapmiyormusun diyip duruyor tabi bnm su 2 yas sendromundan gözüm korktugu icin yapacak cesaretim yok hic. O yüzden soruyorum yanlis anlama lütfen emi
Yemek yemesinde naparsa yapsınsevgili rakibem yarın için heyecanlımısın @obezzto cum ne yapıyor acaba
Geçmiş olsun canımİyiyim canım çok şükür sabah dìş çektirdim birşey yiyemedim az önce sadece çorba içtim benimde karnım şişti sanki adet olucam gibi bide ben doğumdan sonra olmadım tamda zamanina denk geldi
Bende seninle aynıyım yani bakalım yarın ne olacak bu sabah tartı beni çok sevindirdi ama inşallah yarında aynı sonuç cikar
Çok ilginç yemekler yapıyon. Kafadanmı uyduruyon , bilerek mi yapıyonPortakallı pırasa
malzemeler
bir kilo pırasa
Bir tane havuç
iki tane portakalın suyu
Zeytinyağı
Tuz
Yapılışı
pırasalar yıkanıp iki parmak enliliğinde doğranır havuçlar yıkanıp yuvarlak yuvarlak doğranır sonra tencereye bir yemek kaşığı zeytinyağı konur pırasalar ve havuçlar eklenir bir iki dakika sotelenir sonra tuzu ve portakal suyu eklenip bir su bardağıda normal su eklendikten sonra kısık ateşte pırasalar ve havuç yumuşayana kadar pişirilir piştikten sonra ılıyınca servis edilir Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?