Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu sabah güzel bir rakam gördüm inşallah yarında görürüm o güzel rakamı
O zaman gitti ödemler
İnşallah

Evet nişanlıyım
Aaa ne güzel dügün ne zaman nasipse ?
4 yil ideal diyen de oluyor ikisi bir arada büyüsün diyende valla suan hic gözüm kesmiyor ama nasip tabi

Benim torunların arası 1,5 yaş
Ikisi birarada çok güzel büyüyorlar. Ilki çok anaç, hanımefendi biri, ıkincisi cimcimenin teki. Çokda güzel geçinirler. İkiside kız olduğundan olabilir. Geçen küçüğü eşimin kucagindaydi. Bu benim kocam git dedim. Hayır benim kocam sen git dedi.
Öyle daha neler neler.
Ben olsam bu kadar peşpeşe yaparmiydim?
Tabiki hayır
Çocukların arasında 5 ve 3 yaş var

İnşallah canım çok sağol

geçmiş olsun canım diş ağrısınında çektirmeninde ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah yardımcın olsun bugün ve birkaç gün mümkün olduğunca sulu ve yumuşak şeyler yemeye çalış
Sağol canım Allah razı olsun

Yok canım o çocukla da alakalı şimdi ilki sakindi çok ikici olunca cozuttu ikinciyi kıskanmaz birlikte büyür başka çocuk istemeyiz dedik ama ilk oğlum asabi oldu stres yasadi ben onu emzirdikce kucakladikca ve eskiden çok da doverdi şimdi azaldı ve biz zarar verecek diye engellerken yapouor bunuda ve hastaykende yaptı mesela mazlumu olmuş anlayacağın her yolu denedim çaresi yok .. olumlu tarafından bakarsak şuan birlikte eğlenmeye başladılar bebek abisi evde yokken yürütecle fir fir döner durur onu arar eve gelince kızar hatta abi de çok seviyor bizim bebeğimizi kimse sevmesin diyor bugün muz yedirdi kardeşe bu da bir süreçti ilkin çok zor oldu ve 1 yaşından sonra çok rahatlayacagiz şimdi bile eskiye göre çok güzel ve kesinlikle ikisi de bambaşka bizim için ilgilenmeye yetişmeye çalışıyoruz olduğu kadar doğum izinleri süt izinleri abiye de yaradı mesela onu gezdirdim ilerde arkadaş olacaklar abi/kardeşlikten öte ve en çok istediğim buydu hayırlısı öyle canım Allah her isteyene doğru zamanda nasip etsin

Upuzun bir mesaj ama vakit yok
İşteyim :))
Akşama inşaallah :)))

Bugünde midem bisey almıyor dün güzel baya güzel yedim ama bugün hiç yiyemiyorum hastalık gitmiyor bir türlü üstümden iki küçükle evde tekim off of
pamus geçende toparladık iyiyiz demiştin bende daha sormadım halen raporlusun he dinlenmekten başka bir türlü gitmiyor bu meret.insallah cabucak iyilesirsiniz

sevgili rakibem yarın için heyecanlımısın obezzto cum ne yapıyor acaba
obezto bugun ev temizledi.malum yarın okullar tatil, çocuklarla yapamam bir daha

akşamki menüm portakallı pırasa ve kereviz salatası
kerevizin her seyine hastayım.her gün olsun sabah öğle akşam yerim.o derece seviyorum

yemek yesem zaten zayıflayacam şekerim.vakitsizlikten yemek mi yiyebiliyorum

Yemek yemesinde naparsa yapsın
sayılı gün çabuk geçer gezo hanım.yakandan düşmüycem bunu bilesin

Çok ilginç yemekler yapıyon. Kafadanmı uyduruyon , bilerek mi yapıyon

Kendi uydurup yakıştırıp yaptıklarımda, var başkalarından görüp yaptıklarımda var ama hiç buda güzel olmadı dediğim yok bugüne kadar yöresel yemekleride güzel yaparım çevremdede hep güzel yemeklerimle tanınırım

Amin canım benim inşallah hayırlısıyla sende kucağına alacaksın :)

Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…