O zaman gitti ödemlerbu sabah güzel bir rakam gördüm inşallah yarında görürüm o güzel rakamı
Aaa ne güzel dügün ne zaman nasipse ?İnşallah
Evet nişanlıyım
4 yil ideal diyen de oluyor ikisi bir arada büyüsün diyendeTatliya baglamaniza sevindim
Yeni listenle yani kilo vermeler diyelim o zaman
Denerim bi ara
Birlikte buyumeleri kismini bilmiyorum da anne rahminin 3 yilda toparladigini biliyorum. O yuzden de 3 yil arayla cocuk yapilmasi tavsiye ediliyor.
Tabi annenin tercihi esas bunu degistirem kisim oluyor kimi birlikte buyusun diyor kimisi demiyor.
Benim torunların arası 1,5 yaşİlk bebegin bir bucuk yasindan kücüktü muhtemeln hamile kaldignda ve ilki iki yasindayken 2. Bebisini kucagina aldin :)
Peş peşe yapmak dogru mu ? İkisi bir arada büyür güzelce dedikleri sey gerçekten oluyor mu ? İkisi bir arada güzelce büyüyor mu ? Sen bu evrede kendni nasil hissediyorsunAmma soru sordum ha benm oglan suan 2 yasina girmek üzere de herkes bana hadi daha ikinciyi yapmiyormusun diyip duruyor tabi bnm su 2 yas sendromundan gözüm korktugu icin yapacak cesaretim yok hic. O yüzden soruyorum yanlis anlama lütfen emi
Napıonuz
Bir gelinimiz daha olacak deseneİnşallah
Evet nişanlıyım
Haziran sonu olacak inşallahAaa ne güzel dügün ne zaman nasipse ?
İnşallah incecik gelinlik giymek istiyorumBir gelinimiz daha olacak desene
O vakit diyorsun
İnşallah canım çok sağolHeyecanli olmak istiyorum ama senin ödemlerin gitmis olacagi aklıma gelince heycanim kaçıyor
obezzto yemek yiyor zaar hic geldigi felan yok
Aa cok gecmis olsun canm diş sıkıntısı cok yasayan biri olarak seni iyi anlıyorum.. corba ile gecer bugünün de yarina insallah az buçuk toparlamis olursun
Sağol canım Allah razı olsungeçmiş olsun canım diş ağrısınında çektirmeninde ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah yardımcın olsun bugün ve birkaç gün mümkün olduğunca sulu ve yumuşak şeyler yemeye çalış
Yok canım o çocukla da alakalı şimdi ilki sakindi çok ikici olunca cozuttuİlk bebegin bir bucuk yasindan kücüktü muhtemeln hamile kaldignda ve ilki iki yasindayken 2. Bebisini kucagina aldin :)
Peş peşe yapmak dogru mu ? İkisi bir arada büyür güzelce dedikleri sey gerçekten oluyor mu ? İkisi bir arada güzelce büyüyor mu ? Sen bu evrede kendni nasil hissediyorsunAmma soru sordum ha benm oglan suan 2 yasina girmek üzere de herkes bana hadi daha ikinciyi yapmiyormusun diyip duruyor tabi bnm su 2 yas sendromundan gözüm korktugu icin yapacak cesaretim yok hic. O yüzden soruyorum yanlis anlama lütfen emi
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Upuzun bir mesaj ama vakit yokYok canım o çocukla da alakalı şimdi ilki sakindi çok ikici olunca cozuttuikinciyi kıskanmaz birlikte büyür başka çocuk istemeyiz dedik ama ilk oğlum asabi oldu stres yasadi ben onu emzirdikce kucakladikca ve eskiden çok da doverdi şimdi azaldı ve biz zarar verecek diye engellerken yapouor bunuda ve hastaykende yaptı mesela mazlumu olmuş anlayacağın her yolu denedim çaresi yok .. olumlu tarafından bakarsak şuan birlikte eğlenmeye başladılar bebek abisi evde yokken yürütecle fir fir döner durur onu arar eve gelince kızar hatta abi de çok seviyor bizim bebeğimizi kimse sevmesin diyor bugün muz yedirdi kardeşe bu da bir süreçti ilkin çok zor oldu ve 1 yaşından sonra çok rahatlayacagiz şimdi bile eskiye göre çok güzel ve kesinlikle ikisi de bambaşka bizim için ilgilenmeye yetişmeye çalışıyoruz olduğu kadar doğum izinleri süt izinleri abiye de yaradı mesela onu gezdirdim ilerde arkadaş olacaklar abi/kardeşlikten öte ve en çok istediğim buydu hayırlısı öyle canım Allah her isteyene doğru zamanda nasip etsin
Amin canım benim inşallah hayırlısıyla sende kucağına alacaksın :)Allah bağışlasın canım
Ne mutlu sanaYarın karneleri veriyoruz
Ne mutlu sana
Bölüm/sınıf ne?
pamus geçende toparladık iyiyiz demiştin bende daha sormadımBugünde midem bisey almıyor dün güzel baya güzel yedim ama bugün hiç yiyemiyorum hastalık gitmiyor bir türlü üstümden iki küçükle evde tekim off of
obezto bugun ev temizledi.malum yarın okullar tatil, çocuklarla yapamam bir daha
kerevizin her seyine hastayım.her gün olsun sabah öğle akşam yerim.o derece seviyorumakşamki menüm portakallı pırasa ve kereviz salatası
yemek yesem zaten zayıflayacam şekerim.vakitsizlikten yemek mi yiyebiliyorumHeyecanli olmak istiyorum ama senin ödemlerin gitmis olacagi aklıma gelince heycanim kaçıyor
obezzto yemek yiyor zaar hic geldigi felan yok
Aa cok gecmis olsun canm diş sıkıntısı cok yasayan biri olarak seni iyi anlıyorum.. corba ile gecer bugünün de yarina insallah az buçuk toparlamis olursun
sayılı gün çabuk geçer gezo hanım.yakandan düşmüycem bunu bilesinYemek yemesinde naparsa yapsın
Çok ilginç yemekler yapıyon. Kafadanmı uyduruyon , bilerek mi yapıyon
Amin canım benim inşallah hayırlısıyla sende kucağına alacaksın :)
Siz pırasa ve kereviz bilmez misiniz gezo?? Orada yok mudur?Çok ilginç yemekler yapıyon. Kafadanmı uyduruyon , bilerek mi yapıyon
Siirt sanırım öğretmenimDin Kültürü ve Ahlak Bilgisi / 7Cnin sınıf öğretmeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?