- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
2. Günüm, zaten 2 gün yapılacak. Ilk gün 400 gr gitmiş, 2. Gün için yarın tartılmam lazımAyran aşı diyetine mi başladın kaç gün oldu kilo verdim mi
evet canım diyetisyen menüsü uymaya çalıştım hatta daha fazla yiyecek var 2000kalorilik diyet yazdı ben yine azaltmaya çalıştımS Shezofren88 diyetisyen menünmü ara öğünlerde süt grubu yok menü güzel
Kendine eziyet etme, bu hafta dinlen o zamanLaptopum çöktü format atmak durumunda kaldık o yüzden bu haftaki menü bildirimlerim silindi
Bi daha geri gidip cumadan itibaren baştan menü bildirimlerini toplamak çok zor olur benim için
Kendine eziyet etme, bu hafta dinlen o zaman
evet canım diyetisyen menüsü uymaya çalıştım hatta daha fazla yiyecek var 2000kalorilik diyet yazdı ben yine azaltmaya çalıştım[/
inşallaaahhh :)Doğru yapmışın süt ve yoğurtu ihmal etme hızlı verirsin canım
Kolay geleSelam arkadaslar bugun sabah erkenden cikip aksam geliyorum yorgun. Bir de tum kış hapsurmayan ben simdi sifayi kaptim zor gidip geliyorum işe bir de egitim var aksama kadar. Yemek olayim berbat direk diyeyim. Daha cok ne yiyebilirsem ne bulabilirsem olayindayimtele gunluk adimsayar yukledim bugun toplamda 12806 adim atmisim. Menum
Sabah
Kepek ekmekli tost
Ögle
1 yarim ekmek et döner
1 ayran
Aksam
1 havuc
4 ceviz ici
1 avuc çiğ kabak cekirdek
Su: 2 lt
Spor :12806 adim - 8.6 km
tabi tum gun icindeki toplam.moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?