Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kuzum akşama kadar çok güzel geliyorsun çay saati geldimi coşuyorsun

Ben dun karataya basladim kizlar, hicbirseye kendimi veremiyorum, tuhaf bir haldeyim, basliyorum 3 gun sonra yokk anlamiyorumm, gecen yil bayagi kilo verdigim halde suan sanki basaramiyacakmisim gibi hissediyorum, ee ama hedeflerim var, ulasmak istedigim kilom var, artik dombili olmak istemiyorum diyorum, esimle olan iddami yenmem lazim diyorum sagligim icin cocuklarim icinn amaa olmuyo sankkii bu piskolojiden cikmam lazimmm :))) imdaat

Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın
amin gezom

Üç gündür aklımda hep diyet dışı yemekler geçiyor Allahtan ataklarım yok ama neden aklıma takılıyor anlam veremiyorum çünkü uzun zaman oldu
ne geçiyor mesela? Bence aklında olmasındansa ölçülü miktarda yemelisin ki ömrümüz dietle geçecek değil.sonuçta bir gün istediğimiz kiloyu görücez.ondan sonra ölçülü ama istedigimiz gibi beslenicez degil mi

Zor bir durum ama senden başka kimse sana yardım edemez kuzum.neden mezun oldun ne güzel burada devam ediyordun gayet de güzel gidiyordun

Aynen senin durumundaydım, diyetisyenle düzene girdim

Ben de aynı durumdayım havalarda mı nedir acayip gevşeklik var üstümde
Yapmak istiyorum yapamamıyorum

Aynen senin durumundaydım, diyetisyenle düzene girdim
Ama sen turkiyede diyetisyene gitnistin demi abla, burdaki diyetisyenin dediklerini bende biliyorum ve dogru durust kontrol yokki. Gidip tartiya cikiyorum sormak istedigin varmi diyor tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…