Kuzum akşama kadar çok güzel geliyorsun çay saati geldimi coşuyorsunMenu yazayım
Sabah 1 yumurta dan az menemen 2 kasık
4 zeytin peynir salata
Ogle 12.30
Peynir salata Yoğurt 4 zeytin
Aksam
5 küçük dolma biberpirinc bulgur icli
Yoğurt turşu salata
22.00 çok açıktim. Miktar yazmiymbeyaz leblebi hurma igde kuru üzüm kayısı 2 cubuk kraker 2 şekerli leblebi spor yok su 2lt @Wydra
Allah kimseyi korktuğuna uğratmasınGünaydın.herkese mutlu bir gun diliyorum..
Bütün gece uyumadım, berbat durumdayım. Çanakkale depremi korkuttu beni
Laptopum çöktü format atmak durumunda kaldık o yüzden bu haftaki menü bildirimlerim silindi
Bi daha geri gidip cumadan itibaren baştan menü bildirimlerini toplamak çok zor olur benim için
amin gezomAllah kimseyi korktuğuna uğratmasın
ne geçiyor mesela? Bence aklında olmasındansa ölçülü miktarda yemelisin ki ömrümüz dietle geçecek değil.sonuçta bir gün istediğimiz kiloyu görücez.ondan sonra ölçülü ama istedigimiz gibi beslenicez degil miÜç gündür aklımda hep diyet dışı yemekler geçiyor Allahtan ataklarım yok ama neden aklıma takılıyor anlam veremiyorum çünkü uzun zaman oldu
Zor bir durum ama senden başka kimse sana yardım edemez kuzum.neden mezun oldun ne güzel burada devam ediyordun gayet de güzel gidiyordunBen dun karataya basladim kizlar, hicbirseye kendimi veremiyorum, tuhaf bir haldeyim, basliyorum 3 gun sonra yokk anlamiyorumm, gecen yil bayagi kilo verdigim halde suan sanki basaramiyacakmisim gibi hissediyorum, ee ama hedeflerim var, ulasmak istedigim kilom var, artik dombili olmak istemiyorum diyorum, esimle olan iddami yenmem lazim diyorum sagligim icin cocuklarim icinn amaa olmuyo sankkii bu piskolojiden cikmam lazimmm :))) imdaat
Haklisin kendi elimde, mezun olmak buyuk hataydi.Zor bir durum ama senden başka kimse sana yardım edemez kuzum.neden mezun oldun ne güzel burada devam ediyordun gayet de güzel gidiyordun
Olsun yine burdasın ama kaldığın yerden başlarsın yine.Haklisin kendi elimde, mezun olmak buyuk hataydi.
Aynen senin durumundaydım, diyetisyenle düzene girdimBen dun karataya basladim kizlar, hicbirseye kendimi veremiyorum, tuhaf bir haldeyim, basliyorum 3 gun sonra yokk anlamiyorumm, gecen yil bayagi kilo verdigim halde suan sanki basaramiyacakmisim gibi hissediyorum, ee ama hedeflerim var, ulasmak istedigim kilom var, artik dombili olmak istemiyorum diyorum, esimle olan iddami yenmem lazim diyorum sagligim icin cocuklarim icinn amaa olmuyo sankkii bu piskolojiden cikmam lazimmm :))) imdaat
Ben de aynı durumdayım havalarda mı nedir acayip gevşeklik var üstümdeBen dun karataya basladim kizlar, hicbirseye kendimi veremiyorum, tuhaf bir haldeyim, basliyorum 3 gun sonra yokk anlamiyorumm, gecen yil bayagi kilo verdigim halde suan sanki basaramiyacakmisim gibi hissediyorum, ee ama hedeflerim var, ulasmak istedigim kilom var, artik dombili olmak istemiyorum diyorum, esimle olan iddami yenmem lazim diyorum sagligim icin cocuklarim icinn amaa olmuyo sankkii bu piskolojiden cikmam lazimmm :))) imdaat
Ben senin Azmine hayranım canımÜç gündür aklımda hep diyet dışı yemekler geçiyor Allahtan ataklarım yok ama neden aklıma takılıyor anlam veremiyorum çünkü uzun zaman oldu
Laptopum çöktü format atmak durumunda kaldık o yüzden bu haftaki menü bildirimlerim silindi
Bi daha geri gidip cumadan itibaren baştan menü bildirimlerini toplamak çok zor olur benim için
geçmiş olsun canımGünaydın.herkese mutlu bir gun diliyorum..
Bütün gece uyumadım, berbat durumdayım. Çanakkale depremi korkuttu beni
Ben senin Azmine hayranım canım
Çok güzel kilolar verdin
yaa bir bende mi kaldı hevesBen de aynı durumdayım havalarda mı nedir acayip gevşeklik var üstümde
Yapmak istiyorum yapamamıyorum
moni sen hissettin mi? Ben hissetmedim ama korkusu yettigeçmiş olsun canım
Ama sen turkiyede diyetisyene gitnistin demi abla, burdaki diyetisyenin dediklerini bende biliyorum ve dogru durust kontrol yokki. Gidip tartiya cikiyorum sormak istedigin varmi diyor tamamAynen senin durumundaydım, diyetisyenle düzene girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?