çanakkale ayvacıkda 5.1 oldu ama istanbuldan da hissedildiHiç duymadım kaç bğyüklüğünde
e artık onu da öğrenmek zorundayız.yoksa hedefi görsek bile yarın yine yemeye başlarız.ömür boyu bu kısır döngüyle yaşamak, kilo alıp alıp diete yapmak mı kolay yoksa sağlıklı beslenmeyi öğrenmek mi? Bence ikincisi..Kesinlikle katılıyorum söylediklerine.nefsi köreltecek kadar yenmesi taraftarıyım ama işte asıl mesele o nefsi köreltecek miktarda durmayı başarmakta
hissetmedim ama hissedenler kadar paniğim şu an divimGeçmiş olsun obezim
Bende hissettinizmi diye soracktim hissetmemissiniz
kafana yatmayanlar nedir gezom?Evet turkiyede gittim, kafama yatmayan şeyler var, biraz dediklerini yapacam mecburen
salata ve suyla geçmiş günün canımBugünkü menüm
Sabah
Salata
Ara
Detoks suyu
Öğlen
Salata
Ara
Detoks suyu
Akşam
Salata
Su 2 lt
Spor 1000 adim
Wydra
Bugün sondu ama günde 600 gr fark etti cuma günkü kgdan gram oynamamıştı detoksta sonra ALLAH'IN izniyle eksiyi gördümALLAH'IN izniyle yarın sabahada güzel çıkar tartida
6 öğün kafama yatmıyorçanakkale ayvacıkda 5.1 oldu ama istanbuldan da hissedildi
e artık onu da öğrenmek zorundayız.yoksa hedefi görsek bile yarın yine yemeye başlarız.ömür boyu bu kısır döngüyle yaşamak, kilo alıp alıp diete yapmak mı kolay yoksa sağlıklı beslenmeyi öğrenmek mi? Bence ikincisi..
hissetmedim ama hissedenler kadar paniğim şu an divim
kafana yatmayanlar nedir gezom?
salata ve suyla geçmiş günün canımmutlusun ama çok uzatma bence.sağlığından olursun Allah korusun
Kuzum zaten 3 günlük bi detoks bu bugün bitti ALLAH'IN izniyle sadece kilo verme bizim düştükçe tekrarlıyorum ayda 2 veya 3 kereçanakkale ayvacıkda 5.1 oldu ama istanbuldan da hissedildi
e artık onu da öğrenmek zorundayız.yoksa hedefi görsek bile yarın yine yemeye başlarız.ömür boyu bu kısır döngüyle yaşamak, kilo alıp alıp diete yapmak mı kolay yoksa sağlıklı beslenmeyi öğrenmek mi? Bence ikincisi..
hissetmedim ama hissedenler kadar paniğim şu an divim
kafana yatmayanlar nedir gezom?
salata ve suyla geçmiş günün canımmutlusun ama çok uzatma bence.sağlığından olursun Allah korusun
Yemeğine ilaç filan olmuyormuKızım kızgınlığa girdi onla uğraştım bugün 4 gün oldu bugün daha bi sıkıntılı geçti. Salı günü ameliyatı var. İçim şimdiden bi tuhaf. Kısırlaştırmak durumundayım da ne biliyim keşkem ameliyatsız bi yolu olsaydı
sınırsız diye bir şey olamaz bence dietde.yani diyetin mantığına aykırı.haa ne olur yağsız salatayı sınırsız ye demisti diyetisyen.ama peynirde olmaz bence.olsa en çok ben sevinirim biliyosun :) salataya da yağ koyabilirsin bir kaşık benimki öyle demişti6 öğün kafama yatmıyor
Peynir miktarını 25 gr yani 1 üçgen peynir büyüklüğü ye diyor, zaten peynir zevkim var, onu bari sınırsız yeseydim, hadi şekeri kestik, peynirde kesersek vücut yağı nerden alacak. Salatayada yağ koymuyoruz. Kuruyemiş de yok.
Buyur gel kabızlık (afedersiniz)
Kızım kızgınlığa girdi onla uğraştım bugün 4 gün oldu bugün daha bi sıkıntılı geçti. Salı günü ameliyatı var. İçim şimdiden bi tuhaf. Kısırlaştırmak durumundayım da ne biliyim keşkem ameliyatsız bi yolu olsaydı
ayda iki üç biraz fazla degil mi ? Ayda bir demişti diyetisyen ki benim detoks listesini istersen yollarım ekmek hariç normal yemeklerin hepsi var.artık nasıl bir detokssa :) aman kilo kaybediyorum diye kas kaybetmede gerisi hallolur bir şekildeKuzum zaten 3 günlük bi detoks bu bugün bitti ALLAH'IN izniyle sadece kilo verme bizim düştükçe tekrarlıyorum ayda 2 veya 3 kere
Yemeğine ilaç filan olmuyormu
geçmiş olsun.hiç bilgim ve deneyemimin olmadığı bir konu, o yüzden yorum yapamıycam
ayy kıyamam yaaBilgim var arkadaşlarımın deneyimi var da yine de insanın yavrusunu ameliyat ettirmesi çok zormuşKi kısırlaştırma basit bi ameliyatta 2 güne iyileşiyor da ana yüreği işte
Yok kuzum her zaman 3 olmuyo 2 falanda diyetisyenle konuşarak yapıyorum yanında vitaminlerimide ekstradan kullanıyorum her ay tartiya çıkıyorum analiz yapiyosınırsız diye bir şey olamaz bence dietde.yani diyetin mantığına aykırı.haa ne olur yağsız salatayı sınırsız ye demisti diyetisyen.ama peynirde olmaz bence.olsa en çok ben sevinirim biliyosun :) salataya da yağ koyabilirsin bir kaşık benimki öyle demişti
geçmiş olsun.hiç bilgim ve deneyemimin olmadığı bir konu, o yüzden yorum yapamıycam
ayda iki üç biraz fazla degil mi ? Ayda bir demişti diyetisyen ki benim detoks listesini istersen yollarım ekmek hariç normal yemeklerin hepsi var.artık nasıl bir detokssa :) aman kilo kaybediyorum diye kas kaybetmede gerisi hallolur bir şekilde
Ne gülüyonsınırsız diye bir şey olamaz bence dietde.yani diyetin mantığına aykırı.haa ne olur yağsız salatayı sınırsız ye demisti diyetisyen.ama peynirde olmaz bence.olsa en çok ben sevinirim biliyosun :) salataya da yağ koyabilirsin bir kaşık benimki öyle demişti
ayda iki üç biraz fazla degil mi ? Ayda bir demişti diyetisyen ki benim detoks listesini istersen yollarım ekmek hariç normal yemeklerin hepsi var.artık nasıl bir detokssa :) aman kilo kaybediyorum diye kas kaybetmede gerisi hallolur bir şekilde
Bak iste demek istedigim bu. Avuç içi kadar peynir, 1 üçgen büyüklük ne yahuIyi aksamlar,
Sabah:
1 c.b. ceviz
Domates salata
2 haslanmis yumurta
7 adet yesil zeytin
Avuc ici peynir
Yesil cay
1 bardak kahve
Oglen
1 haslanmis tavuk but
1 kase yoghurt
Aksam
Marul italyan salatasi
Su
Su: 2 bucuk lt
Spor: simdiye kadar 8531 adim
Wydra
Kızım kızgınlığa girdi onla uğraştım bugün 4 gün oldu bugün daha bi sıkıntılı geçti. Salı günü ameliyatı var. İçim şimdiden bi tuhaf. Kısırlaştırmak durumundayım da ne biliyim keşkem ameliyatsız bi yolu olsaydı
Evet, sporumu düzenledim, 30 dakika yapmayı düşünüyordum, 1 saat sürdümgezegenfeza canım menüyü iki kez verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?