Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hiç duymadım kaç bğyüklüğünde
çanakkale ayvacıkda 5.1 oldu ama istanbuldan da hissedildi

Kesinlikle katılıyorum söylediklerine.nefsi köreltecek kadar yenmesi taraftarıyım ama işte asıl mesele o nefsi köreltecek miktarda durmayı başarmakta
e artık onu da öğrenmek zorundayız.yoksa hedefi görsek bile yarın yine yemeye başlarız.ömür boyu bu kısır döngüyle yaşamak, kilo alıp alıp diete yapmak mı kolay yoksa sağlıklı beslenmeyi öğrenmek mi? Bence ikincisi..

Geçmiş olsun obezim
Bende hissettinizmi diye soracktim hissetmemissiniz
hissetmedim ama hissedenler kadar paniğim şu an divim

Evet turkiyede gittim, kafama yatmayan şeyler var, biraz dediklerini yapacam mecburen
kafana yatmayanlar nedir gezom?

salata ve suyla geçmiş günün canım mutlusun ama çok uzatma bence.sağlığından olursun Allah korusun

Benim listenin aynısını başka grupta gördüm Sözde özele gidiyoruz Tahlil sonuçlarına bakmadan vermişti zaten listeler birbirinin aynısı aslında diyete başlamadan iki ayrı diyetisyen gitmiştim yarında ona başlıcam

6 öğün kafama yatmıyor
Peynir miktarını 25 gr yani 1 üçgen peynir büyüklüğü ye diyor, zaten peynir zevkim var, onu bari sınırsız yeseydim, hadi şekeri kestik, peynirde kesersek vücut yağı nerden alacak. Salatayada yağ koymuyoruz. Kuruyemiş de yok.
Buyur gel kabızlık (afedersiniz)

Kızım kızgınlığa girdi onla uğraştım bugün 4 gün oldu bugün daha bi sıkıntılı geçti. Salı günü ameliyatı var. İçim şimdiden bi tuhaf. Kısırlaştırmak durumundayım da ne biliyim keşkem ameliyatsız bi yolu olsaydı

Kuzum zaten 3 günlük bi detoks bu bugün bitti ALLAH'IN izniyle sadece kilo verme bizim düştükçe tekrarlıyorum ayda 2 veya 3 kere

Yemeğine ilaç filan olmuyormu

sınırsız diye bir şey olamaz bence dietde.yani diyetin mantığına aykırı.haa ne olur yağsız salatayı sınırsız ye demisti diyetisyen.ama peynirde olmaz bence.olsa en çok ben sevinirim biliyosun :) salataya da yağ koyabilirsin bir kaşık benimki öyle demişti
geçmiş olsun.hiç bilgim ve deneyemimin olmadığı bir konu, o yüzden yorum yapamıycam

Kuzum zaten 3 günlük bi detoks bu bugün bitti ALLAH'IN izniyle sadece kilo verme bizim düştükçe tekrarlıyorum ayda 2 veya 3 kere
ayda iki üç biraz fazla degil mi ? Ayda bir demişti diyetisyen ki benim detoks listesini istersen yollarım ekmek hariç normal yemeklerin hepsi var.artık nasıl bir detokssa :) aman kilo kaybediyorum diye kas kaybetmede gerisi hallolur bir şekilde

Yemeğine ilaç filan olmuyormu

Iyi aksamlar,
Sabah:
1 c.b. ceviz
Domates salata
2 haslanmis yumurta
7 adet yesil zeytin
Avuc ici peynir
Yesil cay
1 bardak kahve

Oglen
1 haslanmis tavuk but
1 kase yoghurt

Aksam
Marul italyan salatasi
Su

Su: 2 bucuk lt
Spor: simdiye kadar 8531 adim

Wydra

geçmiş olsun.hiç bilgim ve deneyemimin olmadığı bir konu, o yüzden yorum yapamıycam

Bilgim var arkadaşlarımın deneyimi var da yine de insanın yavrusunu ameliyat ettirmesi çok zormuş Ki kısırlaştırma basit bi ameliyatta 2 güne iyileşiyor da ana yüreği işte

Yok kuzum her zaman 3 olmuyo 2 falanda diyetisyenle konuşarak yapıyorum yanında vitaminlerimide ekstradan kullanıyorum her ay tartiya çıkıyorum analiz yapiyo

Ne gülüyon , bir arkadaşın engelli oğlu var, cinsel dürtüsünü engellemek için yemeğine ilaç koyuyordu

Ilk paragraf
Nadiren salatama 1 tatlı kaşığı yağ koyuyorum

Bak iste demek istedigim bu. Avuç içi kadar peynir, 1 üçgen büyüklük ne yahu
obezzto küflü peynirlerin besin değerlerini çekip atmıştım, 2,5 hafta sonra geri dönüş yaptı hatun.
Onlar çok yağlı üçgen peynirin yarısı kadar ye dedi.
Bende diyomki kendi kendime, yarın söyleyim peynir miktarını artıralım .
Daha söylemem

Son düzenleme:
Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta sarısı
1 kk peynir
3 zeytin
Domates, salatalık

Ara
2 kayısılı, incirli, şekersiz kek

Akşam
Bol yeşil salata
Yarım kepçe köfteli ayran çorbası
1 y.k. et kavurma
2 patates köftesi ( fırında) yinede yasaktı ama yedim

Son ara 2 bardak ayran içerim

Su + 3 lt
Spor 60 dakika bisiklet sürdüm
6 dakikalık egzersiz yaptım, 56 kalori yakmışım
Wydra

Oyu kıyamam ona Allah kolaylık versin şimdiden şifalar dilerim güzelliğe

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
Yarım haşlanmış yumurta
Bir kk beyaz peynir
Zeytin salatası
Bol yeşillik
Domates sosu
İki dilim çok tahıllı ekmek

Ara
Bir avuç içi kadar kuru üzüm

Öğlen
Peynirli haşlanmış nohutlu(nohutu az miktarda) yeşil salata

Akşam
Ton balıklı salata

Ara
Bir küçük ev yapımı kurabiye (misafirime yaptım tadına baktım)
Maden suyu

Spor yok
Su az oldu bugün

Bu aralar kendimde gelişme hissediyorum misafir gelse veya dışarı çıksam bile yasaklı şeylere hayır diyebiliyorum veya tadına bakıp nefsimi körlüyorum ve akşamında nelere hayır dediğimi düşündükçe daha mutlu oluyorum kendimle gurur duyuyorum adeta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…