Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı sabahlar arkadaşlar Daha önce 2.takımda yarışmıştım 120den 80e hatta 79.9a düşmüştüm sonra izne ayrıldımm ve ondan sonra süreki al ver yaptım kademeli olarak kilom hızla arttı çok üzülüyorum eski hallerime döneceğim diye o yüzden bir zamanlar oldugu gibi yeniden kkya gelip baştan başlamak istedim aranıza kabul ederseniz sevinirim.

Kaptanım ve kaptan yardımcılarım
560.etap ve 561. Etap bildirimde bulunmadım
561.etap 79,9 la izne ayrıldım
Şimdi tartıldım 95.1 olmuşum şaka gibi ya acaba listelere geri dönmem için şartlar nelerdir? Bu kadar çok kiloyu liste dışında vermem çok zor çünkü beni çok motive ediyor listede olmak. Nasıl yapıcaz şimdi?

Dünkü menüm
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
domates salatalık
1 dilim ekmek

Kahve

Öğle : tost

Kahve

Akşam : yoğurt
salata

Su: 2 lt

Spor: yarım saat yürüş

herkese günaydın kızlaar,

kendimi bugün çok şiş hissediyorum ve karnımdan patır kütür sesler geliyor sanırım üşüttüm işyerinde garip sesler duyuluyor bugün benden

ama neyse inşallah güzel bi gün olur bugün hafif bi gün olsun

akşam evimde değilim kvalidelerde işler var yardıma gidicem. akşam yemek yemem bugün inşallahhh aminnn

Hangi takimdaydin?
Duzenli menu ve spor bildirimlerinde bulunman gerekiyor. Bu grupta 2 gun kilo bildirim gunu var pazartesi ve cuma gunleri. Ayni zamanda spor bildiriminde de puan skoru var.
Ve izne falan ayrilmak yok ayrilirsan zaten geri alirsin kilolari. Ben mezunumun hedef kilomdayim. kilo korumadayim hala kilo ve spor bildirimi yapiyorum. Sadece menu bildirmiyorum cunku kilo vermeye yonelik degiller. Bir de 1. Sayfada bi form var onu doldurup bizimle paylas senindaha iyi taniyalim

Dünkü menüm;

Sabah saat 10.30
2 yumurtayla 3 parça sucukla sucuklu yumurta
7 adet zeytin
2 dilim ekmek

Akşam saat 16.30
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
1/3 sandal köfte

Çay yanında; bi avuç kuru üzüm
1 tane halley
Bu menünün tamamı 1100 kalori

Su: 2 lt
Spor: 100 bölgesel hareket

Hastanede yapılan tek smear.ketemde virüs taraması yapılıyor ki bu çok daha kıymetli

O durum bende 1 aydır var.bitkinlik yorgunluk tatlı isteği.kahvaltıda 1 tk kadar tahin pekmez yiyorum arada.bazen akşam 2 kare bitter.başka türlü geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…