Bende ilk defa duydum aslında benim eşim oralı ben bambaşka biyerdenimÇırpan köyü canımben hiç gitmedim ama
Hayırlı sabahlar arkadaşlarDaha önce 2.takımda yarışmıştım 120den 80e hatta 79.9a düşmüştüm sonra izne ayrıldımm ve ondan sonra süreki al ver yaptım kademeli olarak kilom hızla arttı çok üzülüyorum eski hallerime döneceğim diye o yüzden bir zamanlar oldugu gibi yeniden kkya gelip baştan başlamak istedim aranıza kabul ederseniz sevinirim.
Kaptanım ve kaptan yardımcılarım
560.etap ve 561. Etap bildirimde bulunmadım
561.etap 79,9 la izne ayrıldım
Şimdi tartıldım 95.1 olmuşum şaka gibi yaacaba listelere geri dönmem için şartlar nelerdir? Bu kadar çok kiloyu liste dışında vermem çok zor çünkü beni çok motive ediyor listede olmak. Nasıl yapıcaz şimdi?
Hastanede yapılan tek smear.ketemde virüs taraması yapılıyor ki bu çok daha kıymetliben hastahanede smear yaptırdım.ketem de yapılanla aynı mı acaba?
off kendimi şartladım salona herhalde, evde yapasım gelmiyo.ne acayip bir psikoloji benimki
bende sabah dun pilav ve kuru fasulye yememe karşı - gördüm.cok sevindim.gitsem mi gitmesem mi spora diye kara kara düşünüyordum.tartıda - görünce bana bir gaz geldi bir mutlu oldum yallah salon.ama sonu hüsran tabii
O durum bende 1 aydır var.bitkinlik yorgunluk tatlı isteği.kahvaltıda 1 tk kadar tahin pekmez yiyorum arada.bazen akşam 2 kare bitter.başka türlü geçmiyorselam kızlar. moralim bozuk. bu ay r.... çok ağır geldiğinden midir nedir çok halsizim. r.... öncesi 4-5 gün ve r... sonrası 3 gün yani toplasan 8 gün falan iştah olurdu. ama çok halsizlik olduğundan mıdır nedir kendimi güçsüz hissediyorum ve enerji verecek şeyler istiyor canım. tatlı gibi. pekmez tahin gibitoplayamadım kendimi.
En başta öyle oluyor vücud alışmamış ya sürek tuvalete gidiyon ancak sonra vücud alışıyor eskisi gibi sık gitmiyon. Bi de şöye düşün wc de 30-50 kalorisi arası yakıyoruz y,ne işe yarar
Hoşgeldin canım inşallah vereceğizBen tatildeyken yeni gelen arkadaşlarımız olmuş.hepinize hoşgeldiniz diyorum.birbirimize destek olup bu kilolardan kurtulacağımıza inanıyorum
Zeynepim gelmsin. HoşgeldinHoşgeldin canım inşallah vereceğiz
Hoşbuldum canım :)Zeynepim gelmsin. Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?