- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
bu arada benim profil resmim nasıllll??????
Cansucum benim ya. Biliyor musun seni çok iyi anlıyorum. Benim babamda bizi çok düşünür, çok sever hiçbirşeyimizi eksik etmez sağolsun ama bazen erkek milleti farklı düşünebiliyor işte. Bize mesela yaşlandım artkk harçamaları ödemede zorlanıyorum der gider fakir bir akrabamızın çocuğuna kendi cebindekinden, anneminkinden daha lüks telefon alır. Çok yapar böyle şeyler ve bize söylemezde. Ancak insanlar arada anneme Allah eşinden razı olsun falan derse öyle duyarız. Alıştık artık tabi yapacak birşey yok babamın huyu böyle. Allah rızası için yaptığınıdüşünüyor tabi ama, işte ne diyim? Bende kıskanıyorum, üzülüyorum. Yani anlatılmaz yaşanır. Yani mesela kuzenimle ben yolda yürürken ikimizde düşsek babam beni daha çok sever buna kesinlikle eminim ama kuzenimi önce kaldırır sen kendin kalkarsın der misal anlatabildim mi bilmiyorum. Ama amcam da bize karşı böyledir kendi çocuklarından önce bizi düşünür. Tuhaf. Eve gitmemeyi düşünme bence o zaman anneni kim teselli edicek. Annelerimiz yalnız kalmasın.ALAMANYALI ARKADASINIZIN AKRABALARIN VAMPIR GIBI EMME HIKAYESI (Diyetle alakali icerik icermez)
kimyager1508 , @erigim ya babama sinir oldum acikcasi..ben haftada 15-20 saat esek gibi calisayim..babam gitsin tek kira getiri olan dairenin tüm kirasini kuzenime bagislasin...neymis balikesirdeki üniv. yakinda carsi yokmus orasi türkeymis calimazmis basina birsey gelirmis tarzinda banada asilan laf atan yada tip tip bakan oluyor ben anlatmadigim icin babamin taabiikide haberi yok....ya ne bileyim zoruma gitti bize sormadan danismadan...kardesime oda üniverste okuyor 21 yasinda git calis der kuzenime gelince parayi boca eder basindan asagi...amcam zaten babamin evinde bedava oturuyor..dükkaninda kira ödemeden oturuyor..bu evde tasinma gibi birsey söz konusu olacak tüm bina insaat halinde bir tek biz kaldik burdan ciksak ayni fiyata hayatta bulamayiz...ama babam yinede gider bizim ihtiyacimiz olan parayi baskalarina harcar ne amcamin karisi nede kuzenim birkere evimizi temizlediklerini hatirlamiyorum ayni apartman yani ince tozdan temizlenmeye temizlenmeye küvvet sap sari olmus ya bilmiyorum disardan bakilina durum anlasiliyormu yada ben kendimi anlatabildimmi ama bu durum cnm cok SIKTi yani degersiz hissettim kendimi...babam babannem, filan ne derse hep onlarin dediklerine gidiyor...ne söz hakki taniyor nede rizamizi aliyor...sanirsin adam bekar coluksuz cocuksuz kendi basina öyle yok böyle yok. ben daha evimizin oldugu yere gitmemeye karar verdim gidersem kavga ederim dil zaten pabuc hayir 2 cift laf söyliycem babam doldurusa gelip dahada büyütecek... Bana cok calistigim icin aciyor gibi bakan konusan babam her ay kuzene 370 tl vermekte sorun görmüyor..Babamdan köse buak kasiyorum cünkü konusursam öfkelenir konuyu acar kavga ederim diye korkuyorum
ALAMANYALI ARKADASINIZIN AKRABALARIN VAMPIR GIBI EMME HIKAYESI (Diyetle alakali icerik icermez)
kimyager1508 , @erigim ya babama sinir oldum acikcasi..ben haftada 15-20 saat esek gibi calisayim..babam gitsin tek kira getiri olan dairenin tüm kirasini kuzenime bagislasin...neymis balikesirdeki üniv. yakinda carsi yokmus orasi türkeymis calimazmis basina birsey gelirmis tarzinda banada asilan laf atan yada tip tip bakan oluyor ben anlatmadigim icin babamin taabiikide haberi yok....ya ne bileyim zoruma gitti bize sormadan danismadan...kardesime oda üniverste okuyor 21 yasinda git calis der kuzenime gelince parayi boca eder basindan asagi...amcam zaten babamin evinde bedava oturuyor..dükkaninda kira ödemeden oturuyor..bu evde tasinma gibi birsey söz konusu olacak tüm bina insaat halinde bir tek biz kaldik burdan ciksak ayni fiyata hayatta bulamayiz...ama babam yinede gider bizim ihtiyacimiz olan parayi baskalarina harcar ne amcamin karisi nede kuzenim birkere evimizi temizlediklerini hatirlamiyorum ayni apartman yani ince tozdan temizlenmeye temizlenmeye küvvet sap sari olmus ya bilmiyorum disardan bakilina durum anlasiliyormu yada ben kendimi anlatabildimmi ama bu durum cnm cok SIKTi yani degersiz hissettim kendimi...babam babannem, filan ne derse hep onlarin dediklerine gidiyor...ne söz hakki taniyor nede rizamizi aliyor...sanirsin adam bekar coluksuz cocuksuz kendi basina öyle yok böyle yok. ben daha evimizin oldugu yere gitmemeye karar verdim gidersem kavga ederim dil zaten pabuc hayir 2 cift laf söyliycem babam doldurusa gelip dahada büyütecek... Bana cok calistigim icin aciyor gibi bakan konusan babam her ay kuzene 370 tl vermekte sorun görmüyor..Babamdan köse buak kasiyorum cünkü konusursam öfkelenir konuyu acar kavga ederim diye korkuyorum
Cansucum benim ya. Biliyor musun seni çok iyi anlıyorum. Benim babamda bizi çok düşünür, çok sever hiçbirşeyimizi eksik etmez sağolsun ama bazen erkek milleti farklı düşünebiliyor işte. Bize mesela yaşlandım artkk harçamaları ödemede zorlanıyorum der gider fakir bir akrabamızın çocuğuna kendi cebindekinden, anneminkinden daha lüks telefon alır. Çok yapar böyle şeyler ve bize söylemezde. Ancak insanlar arada anneme Allah eşinden razı olsun falan derse öyle duyarız. Alıştık artık tabi yapacak birşey yok babamın huyu böyle. Allah rızası için yaptığınıdüşünüyor tabi ama, işte ne diyim? Bende kıskanıyorum, üzülüyorum. Yani anlatılmaz yaşanır. Yani mesela kuzenimle ben yolda yürürken ikimizde düşsek babam beni daha çok sever buna kesinlikle eminim ama kuzenimi önce kaldırır sen kendin kalkarsın der misal anlatabildim mi bilmiyorum. Ama amcam da bize karşı böyledir kendi çocuklarından önce bizi düşünür. Tuhaf. Eve gitmemeyi düşünme bence o zaman anneni kim teselli edicek. Annelerimiz yalnız kalmasın.
Aynen tatlım aynı olurduk şimdi, doğumdan sonra ama :))
Sorma ya bide antalya biletleri ucuzmuş haftasonu antalyaya mı kaçsak falanlar. Ne sandı anlamadım yani. Böyle erkeklerden nefret ediyorum..
Ay artık tam buğday ekmeği istemiyom diye diyetisyene yazdım whatsup dan o da bana çorba da içme akşam 8 kaşık pilav ye dedi ama onu yiyincede canım ekmek istedi
Tövbe ne tuhaf bir okuzgillerdenmisYok canım bilmiyor. Öyle herkese söylemiyorum ki farklı amaçlara girmesinler diye. Tartıyorum bakıyorum yavşak değilse biri öyle anlatıyorum o da tamam bundan sevgili olur diyorsam. Yok görüşmem zaten . Ay bide ben ilk defa bi erkeğe hesap ödemek için teklif etmedim o yemeğe davet etti ilk buluşma diye. İstedi hesabı yarısını karttan çek dedi yarısını ben ödedim :)) baktı benden bi cacık olmaz hesabı ödesin diye düşündü galiba :))
Sorma canım ya. Valla evlenilecek erkek kalmadı. Evlenmeyi bırak sevgili olacak erkek kalmadı.
Amin canım.
Oww ben geçirememde direk elimi çektim böyle şeyleri sevmiyorum dedim ısrar edersem dedi bende ısrarcı insanlardan nefret ederim dedim.
Bu arada yaşasın kadın gücü, feministlik :))
Sen bide doğurunca gorbu arada benim profil resmim nasıllll??????
Benim babamda zamanında annemi çok kırdı ailesi için sonuç babaannemin vefat edince herkesin niyeti ortaya çıktı halanın gözü oturduğumuz wcdeymis deseni fitne fesat doldurdu oluşturdu babama babamda dünya mali senin olsun dedi 15 günde diğer evi yaptırdık bunun için arabasını sattı hemen taşındık desende yok pahasına satıp evin parasını kızına gönderdiALAMANYALI ARKADASINIZIN AKRABALARIN VAMPIR GIBI EMME HIKAYESI (Diyetle alakali icerik icermez)
Tabanlarina sağlık menude on numara canım kendinden bahset sene bak biz aile gibiyiz senide daha yakından taniyalimtaniyalimBugün çok yorgunum, 30 dk tempolu 40 dk kadar yavaş tempolu yürüdüm, tabanlarım şişti... Menümü de yazayım. Sabah; 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dlm ekmek. Ara; 1 elma, yoğurt. Öğlen; 1 kepçe mercimek çorbası, az yağlı ıspanak kavurması, 2 dlm ekmek. Ara; 1 muz, 1 parça peynir. Akşam; balık ve bol salata, ekmek yemedim. Ara; 1 mandalina, süt
günaydın tatlımGünaydın kızlar, dünkü menüm:
Eki Görüntüle 1700629
Aman o poğaçaları dışardan alma canım ben o lanet helicobakteri onlardan kaptım mayalanması beklerken oluyormuşkızlar tb ekmeğim bitmişti sandviç yapamadımmalesef ki sabah bi poğaça yedim. ama öğlen ve akşam telafi edeceğimm.
Ben bir güzel uyumuşum 10.30 da uyandımkızlarrrr nerelerdesinizzzkendimi sayfa da terkedilmiş gibi hissettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?