Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ALAMANYALI ARKADASINIZIN AKRABALARIN VAMPIR GIBI EMME HIKAYESI (Diyetle alakali icerik icermez )

kimyager1508 , @erigim ya babama sinir oldum acikcasi..ben haftada 15-20 saat esek gibi calisayim..babam gitsin tek kira getiri olan dairenin tüm kirasini kuzenime bagislasin...neymis balikesirdeki üniv. yakinda carsi yokmus orasi türkeymis calimazmis basina birsey gelirmis tarzinda banada asilan laf atan yada tip tip bakan oluyor ben anlatmadigim icin babamin taabiikide haberi yok....ya ne bileyim zoruma gitti bize sormadan danismadan...kardesime oda üniverste okuyor 21 yasinda git calis der kuzenime gelince parayi boca eder basindan asagi...amcam zaten babamin evinde bedava oturuyor..dükkaninda kira ödemeden oturuyor..bu evde tasinma gibi birsey söz konusu olacak tüm bina insaat halinde bir tek biz kaldik burdan ciksak ayni fiyata hayatta bulamayiz...ama babam yinede gider bizim ihtiyacimiz olan parayi baskalarina harcar ne amcamin karisi nede kuzenim birkere evimizi temizlediklerini hatirlamiyorum ayni apartman yani ince tozdan temizlenmeye temizlenmeye küvvet sap sari olmus ya bilmiyorum disardan bakilina durum anlasiliyormu yada ben kendimi anlatabildimmi ama bu durum cnm cok SIKTi yani degersiz hissettim kendimi...babam babannem, filan ne derse hep onlarin dediklerine gidiyor...ne söz hakki taniyor nede rizamizi aliyor...sanirsin adam bekar coluksuz cocuksuz kendi basina öyle yok böyle yok. ben daha evimizin oldugu yere gitmemeye karar verdim gidersem kavga ederim dil zaten pabuc hayir 2 cift laf söyliycem babam doldurusa gelip dahada büyütecek... Bana cok calistigim icin aciyor gibi bakan konusan babam her ay kuzene 370 tl vermekte sorun görmüyor..Babamdan köse buak kasiyorum cünkü konusursam öfkelenir konuyu acar kavga ederim diye korkuyorum

Bugün çok yorgunum, 30 dk tempolu 40 dk kadar yavaş tempolu yürüdüm, tabanlarım şişti... Menümü de yazayım. Sabah; 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dlm ekmek. Ara; 1 elma, yoğurt. Öğlen; 1 kepçe mercimek çorbası, az yağlı ıspanak kavurması, 2 dlm ekmek. Ara; 1 muz, 1 parça peynir. Akşam; balık ve bol salata, ekmek yemedim. Ara; 1 mandalina, süt

26 kasim-13 aralik arasi ay kuculuyor firsata cevirip kolay kilo veririz. Biliyorsunuz ay nasil denizdeki su seviyesini etkileyorsa biz insanlarada elbette bir sekilde etkisi vardir. Hadis dahi mevcuttur simdi cepten link atmakta zorlaniyorum yarin eklerim.

Cansucum benim ya. Biliyor musun seni çok iyi anlıyorum. Benim babamda bizi çok düşünür, çok sever hiçbirşeyimizi eksik etmez sağolsun ama bazen erkek milleti farklı düşünebiliyor işte. Bize mesela yaşlandım artkk harçamaları ödemede zorlanıyorum der gider fakir bir akrabamızın çocuğuna kendi cebindekinden, anneminkinden daha lüks telefon alır. Çok yapar böyle şeyler ve bize söylemezde. Ancak insanlar arada anneme Allah eşinden razı olsun falan derse öyle duyarız. Alıştık artık tabi yapacak birşey yok babamın huyu böyle. Allah rızası için yaptığınıdüşünüyor tabi ama, işte ne diyim? Bende kıskanıyorum, üzülüyorum. Yani anlatılmaz yaşanır. Yani mesela kuzenimle ben yolda yürürken ikimizde düşsek babam beni daha çok sever buna kesinlikle eminim ama kuzenimi önce kaldırır sen kendin kalkarsın der misal anlatabildim mi bilmiyorum. Ama amcam da bize karşı böyledir kendi çocuklarından önce bizi düşünür. Tuhaf. Eve gitmemeyi düşünme bence o zaman anneni kim teselli edicek. Annelerimiz yalnız kalmasın.

anlayabiliyorum kızlar sizi , erkeklerin genelinde böyle şeyler var kadınlar gibi düşünemiyorlar ama sıkmayın canınızı

Aynen tatlım aynı olurduk şimdi, doğumdan sonra ama :))

Sorma ya bide antalya biletleri ucuzmuş haftasonu antalyaya mı kaçsak falanlar. Ne sandı anlamadım yani. Böyle erkeklerden nefret ediyorum..

Ay artık tam buğday ekmeği istemiyom diye diyetisyene yazdım whatsup dan o da bana çorba da içme akşam 8 kaşık pilav ye dedi ama onu yiyincede canım ekmek istedi

Tövbe ne tuhaf bir okuzgillerdenmis
bu arada benim profil resmim nasıllll??????
Sen bide doğurunca gor
Benim babamda zamanında annemi çok kırdı ailesi için sonuç babaannemin vefat edince herkesin niyeti ortaya çıktı halanın gözü oturduğumuz wcdeymis deseni fitne fesat doldurdu oluşturdu babama babamda dünya mali senin olsun dedi 15 günde diğer evi yaptırdık bunun için arabasını sattı hemen taşındık desende yok pahasına satıp evin parasını kızına gönderdi
Kaç yıl birlikte oturdukları Annem her turlu hizmetlerini gordu babaannemin kanserdir kızını değil annemi istedi yanında
Sonunda suçlu yine babam oldu
Kül görmezse yaradan görür üzüldüğünü tek nokta bu yaştan sonra dedemin kusmesi ve kizida kabul etmez koye gitti yine birşey olsa allah göstermesin ilk kısaca annemle babam biliyorum
Yanı her ailede var cansucum
Tabanlarina sağlık menude on numara canım kendinden bahset sene bak biz aile gibiyiz senide daha yakından taniyalimtaniyalim
Çocukların ne yapıyor misal benim sıpa dün tartiyi yok etti
Günaydın kızlar, dünkü menüm:
Eki Görüntüle 1700629
günaydın tatlım

Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum

Fazla kilolarınızdan kurtulmak için diyete başladınız ama zayıflayamıyorsunuz, öyle değil mi? Bir dakika durun, hemen diyeti bozmak yerine çözüm olarak neler yapabileceğinize odaklanın. Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı, kilo vermeyi engelleyen sebepleri ve çözüm yollarını anlattı; merakla okuyacaksınız.

Uykunuz yetersiz kalıyor olabilir

16 yıl süren 70 bin kadın üzerinde yapılan bir çalışmada 5 saat ve altı uyku uyuyanlar 7 saat uyku uyuyanlarla karşılaştırıldığında çalışma sonunda 14-15 kilo alması %30 daha yüksek bulunmuştur. Kaliteli ve yeterli uyku, spor ve beslenme kadar önemlidir. Şimdi düşünün, kaçta yatıp kaçta kalkıyorsunuz? Uykunuz size yetiyor mu? Güzel haber: Düzenli spora başlarsanız, uykunuz da düzene girecektir.

Hormonal bozukluk olabilir

Elma tip vücut yapısına sahip olup, fazla kilolu iseniz, testesteron seviyeleriniz de yüksek çıktıysa polikistik over sendromu söz konusu olabilir, kilo vermekte zorlanırsınız. Ön diyabet tanısıda konabilir veya diyabet hastası bile olabilirsiniz . Bir kan tahlili yaptırıp , doktor kontrolünden geçin. Mutlaka bu hastalıklarınızı tedavi ettirmelisiniz.

Motivasyon eksikliği olabilir

Karın bölgesi yağı azaltmak düşük kalorili , yüksek lifli , karbonhidrat ve şekerden düşük bir diyet eşliğinde kardiyovasküler ve ağırlık egzersizlerini de gerektirir. Sıkı takip ve zaman gerektirecek bu iş için kararlı olun.

Hatalı yağları tüketiyor olabilirsiniz

Yüksek oranda doymuş yağ alımı ( süt ve ette bulunan ) organ çevresindeki yağlanmayı arttırır . Tekli doymamış yağ asitleri ( zeytin ve avokadoda bulunan ) ve spesifik çoklu doymamış yağ asidi ( omega 3 gibi ( ceviz, ayçiçeği tohumu ve somon gibi yağlı balıklarda bulunan ) vücutta inflamasyon karşıtı görev görürler . Unutulmamalıdır ki, hangi çeşit yağ olursa olsun fazla tüketimi kalori alımını arttırır ve kilo yapar. Sağlıklı yağları da belli porsiyonlarda, örneğin bir kase salataya 1 tatlı kaşığı ekleyerek dengeli tüketin.

Yanlış egzersiz yapıyor olabilirsiniz

Hem kardiyovasküler egzersizlerin hem de ağırlık çalışmalarının bir arada yürütülmesi gerekir . Vücut geliştirmek vücudun kas kütlesini arttıracağından daha fazla yağ yaktıracaktır . Haftada 250 dk orta şiddette bir egzersiz veya 125 dk yüksek yoğunluklu bir egzersiz yapmak gerekir. Daha fazla kalori yakabilmek için egzersizin yoğunluğunu arttırmalısınız. Vücudunuza uygun egzersizleri bilmek için mutlaka bir egzersiz uzmanıyla çalışın.

Çok yiyor veya aç kalıyor olabilirsiniz

Porsiyon kontrolü yapın ve gün içinde yediklerinizi not edin. Ana ve ara öğünleri atlamadan beslenmenizi düzenleyin.

Kesin zayıflama teknikleri

Diyete başlayıp yarıda bırakmaktan, günden güne kilo almaktan çok sıkıldınız, değil mi? Haklısınız ama kesin zayıflama tekniklerini kullanırsanızi hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz! Nasıl mı? Daha zayıf, daha mutlu, daha sağlıklı olmak için en yeni zayıflama yöntemlerini açıklıyoruz, hemen okuyun!

Diyetinizde seçeceğiniz yiyecekler, hem ruhunuzu hem bedeninizi doyurmalıdır. Eğer, aklınızda farklı sofranızda farklı yiyecekler olursa, kendinizi kapana kısılmış hissedebilirsiniz. Sonucunu ise iyi bilirsiniz: Diyeti bozmak… “Peki, ne yapacağım?” diye düşünüyorsunuz, merak etmeyin çözüm önerimiz var. Beden ve ruhunuzu doyurarak diyet yaptığınızda gerçekten başarılı olacaksınız.

Aç kalarak, aslında sevmediğiniz yiyecekleri yiyerek diyet yaparsanız hem bedeninize hem ruhunuza zarar verirsiniz. Brokoli yemekten hoşlanmıyorken, sırf diyet listesinde yazıyor diye yemeye kalkmak sizi mutsuz eder, aç kalırsınız hatta diyet yapmanın acı verici olduğunu düşünürsünüz. Oysaki bu tamamen eksik bilgiden, hatalı yiyecek seçiminden kaynaklanır. İnsanın kilo verdiğini görmesinden ve bunun için diyet yapmasından daha güzel ne olabilir? Mutlu olmayan bir insan, hedefine emin adımlarla ilerleyebilir mi? O halde, ilk hedefiniz hem sizi sağlıkla doyuracak hem de gerçekten sevdiğiniz yiyeceklerle beslenmek olmalıdır.

Doğru yiyeceklerle özgürleşmelisiniz
İnternette binlerce diyet listesi var, hepsi de birbirinin aynısı: 4 köfte büyüklüğünde et, bol salata gibi sizin damak tadınıza, hayat zevkinize hitap etmeyen kurallarla dolu… Bu zamana kadar size mahrumiyet yaşatan tüm diyet listelerinden kurtulun, hepsini unutun. Bedeniniz de, ruhunuz da yaşadığınız açlıktan mutsuz olur. Bütün bu mutsuzluktan kurtulmak için doya doya zayıflamak için diyete başlayın.

Doya doya zayıflatacak yiyecekleri bulun
Doya doya zayıflamak, beden ve ruhta mutluluk yaratacak bir beslenme programı hazırlamak için kendinize güvenin! Sizi, en iyisi siz tanırsınız ve neleri sevdiğinizi en iyi siz bilirsiniz. Bu yüzden, bu defa kesin zayıflamak ve özgürce diyet yapmak için en sevdiğiniz yiyeceklerin bir listesini hazırlayın. Damak tadınızı zenginleştirmek için daha önce hiç yemediğiniz yiyeceklere şans verin. Örneğin, karaciğeri temizleyen besinlerden ve insülin direncine iyi gelen kırmızı pancarı daha önce yediniz mi? Tam zamanı! Yiyeceklerde hissettiğiniz sevgi imajının bedeninizde ve ruhunuzda yaratacağı doyum, hedef kilonuza ulaşmak adına atılacak en önemli adımların başında gelir.

Başarılı diyet mutfakta yapılır
Aslında diyet, mutfakta yapılır. Yani, sağlık mutfakta başlar. Siz dolabınızı, çekmecenizi sağlıklı yiyeceklerle doldurursanız, kesinlikle kilo verirsiniz. Şimdi kendinize bir söz verin: Sağlığınız için mutfağınızda keyif verici, lezzetli yemekler hazırlayın. Diyet yemeklerinde yeni fikirlere ihtiyacınız varsa, biz size yardımcı olabiliriz.

Acıktığınız saatleri kontrol edin
Herkesin acıkma saati birbirinden farklıdır, kendinizi tanımak diyet yaparken daha özgür ve planlı hareket etmenize yardımcı olur. Bunun için, gün içinde açlık hissettiğiniz saatleri not alın. Bu saatler bedenen ve ruhen farkındalıklarınızın arttığı saatlerdir. Örneğin, akşamüstü 4-5 gibi enerjiniz düştüğü için abur cubura yöneliyor olabilirsiniz. Oysaki, bu saatlerce bir bardak tarçınlı süt içmek veya bir avuç ceviz yemek tok ve mutlu hissetmenizi sağlayabilir. Beslenme programınızı planlarken zaman yönetimi önemli bir kriterdir.

Kendinizin diyetisyeni olun
Elbette, sağlıkla kilo vermek için uzman yardımı almanız önemlidir ancak siz de yiyeceklerin özelliklerini iyi bilmelisiniz. Besinleri tanıyın. Hangi yiyecek yağ yakar, hangisi metabolizma hızlandırır, hangisi tok tutar iyi bilin. Örneğin, sarımsak ve soğanın kilo vermede çok etkili olduğunu biliyor musunuz? Peki, daha çok yağ yakmak için yoğurt, zencefil ve yumurtanın mucizevi olduğunu? Böylece onlara sadece yiyecek olarak bakmaz, bilinçlenirsiniz. Diyet sonunda artık kendi bedeninizin diyetisyeni olursunuz.

Haftada bir kez tartılıp hafifleyin
Tartılmayı alışkanlık haline getirdiyseniz, bu gerçekten kilo verme sürecini olumsuz etkiler. Bazı insanlar günde 3-4 kez tartılıp kilo veremediklerini görüp üzülürler hatta diyetlerini bırakılar. Bu o kadar büyük bir hatadır ki siz asla yapmayın! Güne tartılarak başlamak takıntısından kurtulun. Ruhunuzda daha fazla ağırlık oluşmasına yol açar. Haftada sadece bir kez, sabah ve aç karna tartılın.

kızlar tb ekmeğim bitmişti sandviç yapamadım malesef ki sabah bi poğaça yedim. ama öğlen ve akşam telafi edeceğimm.
Aman o poğaçaları dışardan alma canım ben o lanet helicobakteri onlardan kaptım mayalanması beklerken oluyormuş
kızlarrrr nerelerdesinizzz kendimi sayfa da terkedilmiş gibi hissettimm
Ben bir güzel uyumuşum 10.30 da uyandım

Kızlar ben yarın tartılacaktım dayanamadım tartıldım moralim bozuldu 109,3 ben eskiden yeni diyete başladığımda hafta 3-4 verirdim artık vucut vermiyor offf 800 gram vermişim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…