Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ben yarın tartılacaktım dayanamadım tartıldım moralim bozuldu 109,3 ben eskiden yeni diyete başladığımda hafta 3-4 verirdim artık vucut vermiyor offf 800 gram vermişim sadece
Canım giden yağdan gitsin önemli olan istikrarlı bir şekilde vermek az da olsa bunu en iyi @keskee ve kimyager1508 de anladım gruba girdiklerinden beri hiç kg almadılar her hafta 300-400grda olsa verdiler ve sonuç ortada
Minik minik birikti
Ben bi hafta 2kg verip 4hafta yerinde sayıyorum

Canım kaç aydır ne çekiyorum en iyi sen biliyorsun çok güzel başlamıştım sonra mide maf etti beni şimdi hiç bozmadan yapıyorum giden 800 gram

Kızlar ben yarın tartılacaktım dayanamadım tartıldım moralim bozuldu 109,3 ben eskiden yeni diyete başladığımda hafta 3-4 verirdim artık vucut vermiyor offf 800 gram vermişim sadece
Aman Allahım
Kaç, bak kafana taş falan fırlatcam senin
800 gram nedir ya ben deli gibi spor yapıyorum bu hafta daha tartıda göremedim. Bu gün yemekhane de kadayıf sarma vardı mesela arkadaşımla konuşuken çok güzeldi dimi dedi bende ben yemedim dedim kız izmir ağzıyla sen bir zayıflada rahat edelim gari, böyle herşeyden mahrum yaşıyon dedi (gülsem mi ağlasam mı bilemedim gari )

benim kilom 800 gram hiçbir şey gibi bir şey ama bozmayacam devam.

Benim büyük ishal oldu çok fena, doktora gittik adenovirüs çıktı, viral olduğu için antibiyotik de etki etmiyo. Evde kefir yaptım, pirinç çorbası falan vermeye çalışıyorum ama iştahı da yok bişey yemedi sabahtan beri. Küçük de diş çıkarıyo o da çok huysuz şimdi ikisi de uyudu ben de dinleniyorum. Bugün spor falan hak getire, yemek yapabilirsem dua edeceğim.

selam kızlar nasılsınız? sabahtan ablam ile yeğenlerim kahvaltıya geldiler. şimdi de işe geldim ve ancak girebilme fırsatım oldu. ne var ne yok??

Selan kızlar bende diyet falab kalmadi herzmnki gibi morelim bozuk olunca yemege saldiriyorum ozellikle dun cok fena yedim

Geçmiş olsun canım sana kolay gelsin işin zor
Selan kızlar bende diyet falab kalmadi herzmnki gibi morelim bozuk olunca yemege saldiriyorum ozellikle dun cok fena yedim
Off bende sinirlenince gözüm hiçbir şey görmüyor

Ben burdayım canım çok moralim bozuk of haftada 800 gram çok az gerçi diyetisyen yeni verip aldığımdan dedi ama motivasyonum gitti

Canım kaç aydır ne çekiyorum en iyi sen biliyorsun çok güzel başlamıştım sonra mide maf etti beni şimdi hiç bozmadan yapıyorum giden 800 gram
Tatlım bak evde tartildin belki yağdan verdin odem oldu bilrmezsin ki neden boşuna uzuyorsun kendini azimle devam
Eee hadi gari
benim kilom 800 gram hiçbir şey gibi bir şey ama bozmayacam devam.
Evet duymak istediğimiz bu
Cok geçmiş olsun canım
İki taneyle uğraşmak daha zor benimki de dış ustune hastalık çok mızmız anlıyorum seni
selam kızlar nasılsınız? sabahtan ablam ile yeğenlerim kahvaltıya geldiler. şimdi de işe geldim ve ancak girebilme fırsatım oldu. ne var ne yok??
İyi canım sukur tartiyi bulamadım eşime sipariş ettim
olan oldu canım o sundu bugün dikkat et toparlsrsin sen aximlisin

Menümü yazayım bende grup sessiz kitap okuyayım az :)
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
5 adet çiğ fındık
Ara Öğün:
1 adet kivi
Öğlen:
peynirli sandviç
Ara öğün:
1 bardak süt
1 adet elma
Akşam:
8 kaşık tavuk hindi sote (yağsız fırında pişiyor şuan :=) )
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği

Canım bırakmıyorum ne olursa olsun sonuna kadar devam bitecek bu defa 1 yıl bu gruptayım galiba :) Yağdan mı salı günü öğrenecem artık onu.
Grup çok sessiz bugün.

Öyle canım ben de sinirli olduğum zamanlar çok yiyorum. Kendine hakim olmaya çalış salatalık marul falan ye de şimdiye kadar yaptıkların boşa gitmesin rn azından

V
Canım bırakmıyorum ne olursa olsun sonuna kadar devam bitecek bu defa 1 yıl bu gruptayım galiba :) Yağdan mı salı günü öğrenecem artık onu.
Grup çok sessiz bugün.
Vücut bazen kendini korumaya alıyo, direnç gösteriyo , sakın bırakma direnci er ya da geç kırarsın. Menülerinde güzel böyle devam:)

Kanguru_ canim neler olmus oyle, umarim en kisa surede, aileniz tekrar toparlanir.. Kafani dagitmak icin ruzgardan firsat buldukca kitap falan oku..

Bugün ben tek takıldım canım kızlar uğrayıp gittiler bende kitabımı çayımı alıp keyif yapmaya gidecem :)
BEn de bikac gundur girmedim, kimseler de ugramamis..
Afiyet olsun canm, ben de adacayi yaptim, esim mac izliyor, ben de kitabimi okuycam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…