- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Canım giden yağdan gitsin önemli olan istikrarlı bir şekilde vermek az da olsa bunu en iyi @keskee veKızlar ben yarın tartılacaktım dayanamadım tartıldım moralim bozuldu 109,3 ben eskiden yeni diyete başladığımda hafta 3-4 verirdim artık vucut vermiyor offf 800 gram vermişim sadece
Ben burdayım canım çok moralim bozuk of haftada 800 gram çok az gerçi diyetisyen yeni verip aldığımdan dedi ama motivasyonum gittiKızlar nerdesiniz
Canım kaç aydır ne çekiyorum en iyi sen biliyorsun çok güzel başlamıştım sonra mide maf etti beni şimdi hiç bozmadan yapıyorum giden 800 gramCanım giden yağdan gitsin önemli olan istikrarlı bir şekilde vermek az da olsa bunu en iyi @keskee vekimyager1508 de anladım gruba girdiklerinden beri hiç kg almadılar her hafta 300-400grda olsa verdiler ve sonuç ortada
Minik minik birikti
Ben bi hafta 2kg verip 4hafta yerinde sayıyorum
Aman AllahımKızlar ben yarın tartılacaktım dayanamadım tartıldım moralim bozuldu 109,3 ben eskiden yeni diyete başladığımda hafta 3-4 verirdim artık vucut vermiyor offf 800 gram vermişim sadece
benim kilom 800 gram hiçbir şey gibi bir şey ama bozmayacam devam.Aman Allahım
Kaç, bak kafana taş falan fırlatcam senin
800 gram nedir ya ben deli gibi spor yapıyorum bu hafta daha tartıda göremedim. Bu gün yemekhane de kadayıf sarma vardı mesela arkadaşımla konuşuken çok güzeldi dimi dedi bende ben yemedim dedim kız izmir ağzıyla sen bir zayıflada rahat edelim gari, böyle herşeyden mahrum yaşıyon dedi(gülsem mi ağlasam mı bilemedim gari )
Benim büyük ishal oldu çok fena, doktora gittik adenovirüs çıktı, viral olduğu için antibiyotik de etki etmiyo. Evde kefir yaptım, pirinç çorbası falan vermeye çalışıyorum ama iştahı da yok bişey yemedi sabahtan beri. Küçük de diş çıkarıyo o da çok huysuz şimdi ikisi de uyudu ben de dinleniyorum. Bugün spor falan hak getire, yemek yapabilirsem dua edeceğim.Tövbe ne tuhaf bir okuzgillerdenmis
Sen bide doğurunca gor
Benim babamda zamanında annemi çok kırdı ailesi için sonuç babaannemin vefat edince herkesin niyeti ortaya çıktı halanın gözü oturduğumuz wcdeymis deseni fitne fesat doldurdu oluşturdu babama babamda dünya mali senin olsun dedi 15 günde diğer evi yaptırdık bunun için arabasını sattı hemen taşındık desende yok pahasına satıp evin parasını kızına gönderdi
Kaç yıl birlikte oturdukları Annem her turlu hizmetlerini gordu babaannemin kanserdir kızını değil annemi istedi yanında
Sonunda suçlu yine babam oldu
Kül görmezse yaradan görür üzüldüğünü tek nokta bu yaştan sonra dedemin kusmesi ve kizida kabul etmez koye gitti yine birşey olsa allah göstermesin ilk kısaca annemle babam biliyorum
Yanı her ailede var cansucum
Tabanlarina sağlık menude on numara canım kendinden bahset sene bak biz aile gibiyiz senide daha yakından taniyalimtaniyalim
Çocukların ne yapıyor misal benim sıpa dün tartiyi yok etti
günaydın tatlım
Geçmiş olsun canım sana kolay gelsin işin zorBenim büyük ishal oldu çok fena, doktora gittik adenovirüs çıktı, viral olduğu için antibiyotik de etki etmiyo. Evde kefir yaptım, pirinç çorbası falan vermeye çalışıyorum ama iştahı da yok bişey yemedi sabahtan beri. Küçük de diş çıkarıyo o da çok huysuz şimdi ikisi de uyudu ben de dinleniyorum. Bugün spor falan hak getire, yemek yapabilirsem dua edeceğim.
Off bende sinirlenince gözüm hiçbir şey görmüyorSelan kızlar bende diyet falab kalmadi herzmnki gibi morelim bozuk olunca yemege saldiriyorum ozellikle dun cok fena yedim
Ben burdayım canım çok moralim bozuk of haftada 800 gram çok az gerçi diyetisyen yeni verip aldığımdan dedi ama motivasyonum gitti
Tatlım bak evde tartildin belki yağdan verdin odem oldu bilrmezsin ki neden boşuna uzuyorsun kendini azimle devamCanım kaç aydır ne çekiyorum en iyi sen biliyorsun çok güzel başlamıştım sonra mide maf etti beni şimdi hiç bozmadan yapıyorum giden 800 gram
Eee hadi gariAman Allahım
Kaç, bak kafana taş falan fırlatcam senin
800 gram nedir ya ben deli gibi spor yapıyorum bu hafta daha tartıda göremedim. Bu gün yemekhane de kadayıf sarma vardı mesela arkadaşımla konuşuken çok güzeldi dimi dedi bende ben yemedim dedim kız izmir ağzıyla sen bir zayıflada rahat edelim gari, böyle herşeyden mahrum yaşıyon dedi(gülsem mi ağlasam mı bilemedim gari )
Evet duymak istediğimiz bubenim kilom 800 gram hiçbir şey gibi bir şey ama bozmayacam devam.
Cok geçmiş olsun canımBenim büyük ishal oldu çok fena, doktora gittik adenovirüs çıktı, viral olduğu için antibiyotik de etki etmiyo. Evde kefir yaptım, pirinç çorbası falan vermeye çalışıyorum ama iştahı da yok bişey yemedi sabahtan beri. Küçük de diş çıkarıyo o da çok huysuz şimdi ikisi de uyudu ben de dinleniyorum. Bugün spor falan hak getire, yemek yapabilirsem dua edeceğim.
İyi canım sukur tartiyi bulamadım eşime sipariş ettimselam kızlar nasılsınız? sabahtan ablam ile yeğenlerim kahvaltıya geldiler. şimdi de işe geldim ve ancak girebilme fırsatım oldu. ne var ne yok??
olan oldu canım o sundu bugün dikkat et toparlsrsin sen aximlisinSelan kızlar bende diyet falab kalmadi herzmnki gibi morelim bozuk olunca yemege saldiriyorum ozellikle dun cok fena yedim
Canım bırakmıyorum ne olursa olsun sonuna kadar devam bitecek bu defa 1 yıl bu gruptayım galiba :) Yağdan mı salı günü öğrenecem artık onu.Tatlım bak evde tartildin belki yağdan verdin odem oldu bilrmezsin ki neden boşuna uzuyorsun kendini azimle devam
Eee hadi gari
Evet duymak istediğimiz bu
Cok geçmiş olsun canım
İki taneyle uğraşmak daha zor benimki de dış ustune hastalık çok mızmız anlıyorum seni
İyi canım sukur tartiyi bulamadım eşime sipariş ettim
olan oldu canım o sundu bugün dikkat et toparlsrsin sen aximlisin
Öyle canım ben de sinirli olduğum zamanlar çok yiyorum. Kendine hakim olmaya çalış salatalık marul falan ye de şimdiye kadar yaptıkların boşa gitmesin rn azındanSelan kızlar bende diyet falab kalmadi herzmnki gibi morelim bozuk olunca yemege saldiriyorum ozellikle dun cok fena yedim
Vücut bazen kendini korumaya alıyo, direnç gösteriyo , sakın bırakma direnci er ya da geç kırarsın. Menülerinde güzel böyle devam:)Canım bırakmıyorum ne olursa olsun sonuna kadar devam bitecek bu defa 1 yıl bu gruptayım galiba :) Yağdan mı salı günü öğrenecem artık onu.
Grup çok sessiz bugün.
Ben burdayim, kimse yok galibaHuhuhuhu kızlar nerdesiniz?
tm çok teşekkür ederim kaptan bu hafta +300grjudiee canım tmm bu cuma bildirim yap izne ayıralım iki hafta izin hakkın var
Bugün ben tek takıldım canım kızlar uğrayıp gittiler bende kitabımı çayımı alıp keyif yapmaya gidecem :)Ben burdayim, kimse yok galiba
BEn de bikac gundur girmedim, kimseler de ugramamis..Bugün ben tek takıldım canım kızlar uğrayıp gittiler bende kitabımı çayımı alıp keyif yapmaya gidecem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?