Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amin. Benim çocuğumun tanısı yok. Hafif otizm belirtileri var ama net değil. Bizde özel ders aldırıyoruz geç oldu ama bilemedim. Okul yeter sandım. Herşeyin acemiliği zor. Rabbim cümlesinin evladına akıl beden ruh sağlığı versin. Amin

Hepimiz zorlu süreçteyiz Rabbim hayırlısıyla sağ salim sevdiklerimizle beraber atlatmayı nasip etsin gün geçtikçe kötü oluyorum sanki
Panik atak anksiyete problemleri var bende tedavi oluyorum bu süreçte ilaçlarım da yetersiz kalıyor sanırım. Dün gece maalesef panik atak yaşadım hastaneye de gidemiyorum bunun verdiği gerginlikle beraber sıkıntıdayım biraz sakinleştirici ilacımı biraz doz artırarak aldım gece hafif rahatladım ama etkileri hala üzerimde

Geçmiş olsun canım bu süreçte çok fazla haber izlememek ve sosyal medyayı çok takip etmemek lazım bilgi kirliliği çok fazla buda gereksiz korku ve paniğe sebeb oluyor tedbiri alıp takdiri Allaha bırakmak lazım

Geçecek bugünlerde geçecek

Geçmiş olsun canım. Sana en büyük tavsiyem roman okuman. İnsan kendini kitaba kaptırınca kendi dünyasını unutuyor. Kitap sevmem dersen film izle. Uzun süre vakit geçiriyor insan filmle. Ama bence televizyon açmayın. İnsanı çok kötü yapıyor. Biz TV açmıyoruz. Sadece sağlık bakanının Twitter sayfasına akşam bir kez bakıyoruz

Sen nasilsin canim umarim daha iyisindir..spor yapmiyormusun artik ?
abla valla ben bende değilim .
evde olmak artık bunalıma soktu beni .Önüme geleni vurasım var .
çocuklar bir yandan koca bir yandan kaynım bir yandan
Dün geceden berli sinirlerim tavan yemin edrim . En nefret ettiğim şeyleri yapıyor kaynım ben evin içerisinde sigara içmek yasak diyorum beyfendi tutmuş gece bir yarısı odasında sigara içmiş bok içsin zıkkım içsin cehennemdeki o ateşi sarıp içsin .. abla çok doluyum çok . İnan 2 yıl olacak 3.5 ay sonra bizimle yaşıyor dayanamıyorum artık gerçekten ben kendi sadece kendi ailenle olmak istiyorum ben eşim ve 3 çocuğum .
kaynımın evde olduğunu görünce şeytan giriyor resmen içime . Sabrımın sonu gelmiş yani bir gün çok kötü patlicam . Eşime diyorum diyorum bir bok yaptığı yok . En sonunda birilerinin kalbi çok kırılacak . valla her kadının hakkı degil mi evinde serbest dolaşmak saçı açık dolaşmak rahat olmak kanapede uzanmak . Neden bu kadar zor erkekler için bunu anlamak . Yemin edrim şeytan diyor git eşinle konuş ya biz ya kardeşin diye ondan sonra evden çık git ne bok yiyorlarsa yesinler .
valla abla dayanamıyorum artık gerçekten dayanamıyorum . Benimde bir canım var . Ya yıkanan çamaşırların arasında ben başkasının kıyafetlerini görmek bıktım . Milletin boklu donunu yıkamaya mecburmuyuz
Neyse abla çok dertliyim bu aralara üstüne bide regl oldum ve aşırı kanamam var artık kızımın kalan bezlerini kullanıcam o kadar aşırı gerçekten ve Buda bende aşırı halisizlik yapıyor . İlaclarla kan degerim yükselmişti 2 aydır bitti ve benim ellerim ve ayaklarım yine buzhaneye döndü . Ne yapacam böyle bilmiyorum. Uzun yadım halkınızı helal edin .
cok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine.

Canım geçmiş olsun haber izleme lütfen
Melisa çayı içebilirsin oda rahatlatir seni

Çok haklısın canım. Niye sizde kalıyor? Şimdi sinirlisin ama düşüncelerini güzel yazmışsın. Eşini karşına al, bunları ona da söyle.

O kadar haklisinki..çok blle sabretmişin ..Allah o günleri yaşatmasin bana ben neyapardim bilmiyorum büyük konuşmaktan korkarim...geçenlerde eşimin amca oğulu geldi izviçreden 1 gün bizde kaldi o bile beni çok rahatsiz etti...uzun süreli eşimin kardeşi kalsaydi ben yapamazdim patlardim herhalde bir yerde..burda elimden geldiğince size moral vermeye çalişiyorum ama senin durum farkli...nedicemi bilrmiyorum..

Önerilerin için çok teşekkür ederim
Haberleri didik didik izliyorum kendimi de alamıyorum yaptığım en kötü şey bu farkındayım korkularımdan dolayı da takip etme gereği duyuyorum
Dün akşam küçük oğlum ateşlendi bu durumda çok paniğe sürükledi beni

Cok haklısın ben okurken delirdim ki sen yaşıyorsun Allahım kolaylık versin.. Ama bu işin bir çözümü olmalı. Kayanın neden sizde onu anlamadım.

İnşallah bir an evvel geçer bugünler
Haberleri maalesef çok takip ediyorum

Çok haklısın canım. Niye sizde kalıyor? Şimdi sinirlisin ama düşüncelerini güzel yazmışsın. Eşini karşına al, bunları ona da söyle.
türkiyeden kaçak olarak geldi . Tabi eşim o gelmeden önce bana dedi bakarız bekar evine koyarız dedi ama nerdeee . Valla canım şimdi eşime değilde belki duvara söyleseydim gerekeni yapardı . Ama yok elalem ne der ailem ne der var erkeklerde kahrolsun öyle düşünce .
valla olmuyor abla olmuyor . Dedim kafama takmicam nereye kadar giderse gitsin . Ama belli bir zaman geliyor dayanamıyorum abla yemeğin ederim . Benim çocuklarım zaten küçük . Hangi birine yetişeyim . Kaynım gerizekalı zaten . Aklı başında olsaydı birini bulup nişan takmıştı bile . Ondan sonra gelenler evlenecek nerdeyse . Boş gezenin boş tayfası . Benden birini bulmamı istiyor dedim yarın öbür gün aranızda Birşey olur yenge sen buldun getirdin bunu başımıza dersin dedim . Git kendin bul dedim .
Ev üstüne ev olmuyor arkadaş. Benim kardeşim dahi olsaydı belli bir süreden sonra git artık kardeşim derdim herkes kendi evine . Herkesin bir düzeni var demi . Evimde 3 oda var bu gitse çocuklarıma baza alacam kızımın odasınıda ayrı yapacam . 1 ay oldu ufak Oglanın yatağı kırıldı . Eşime dedim şimdi çocuklara alırsak kardeşin diyecek niye bana almadınız . Yani. 1000 vereceme 1400 verecem yataklara misal diyorum . Zaten odalarım küçük . Sana yemin edrim derim abla 6 yıl olacak evleneli . İnsanın kıyafet dolabı olmaz mı ?? Benim yok abla . Neden mi eşim ailesinde para gönderiyor ..
sadece kaybını başıma musallat etikleri yetmiyormuş gibi bide sürekli para istemeleri beni deli ediyor .
dün eşim diyor biz nasıl toparlanacaz . Dedim bilmiyorum. İçimden babanlara para göndermeyi kes düzeliriz dedim ..
aman abla dert bir degil 2 degil . Ama ben Allah’a havale ediyorum . Gerçekten görende bilende duyanda o elbet Virgin bizede güneş doğacak . Burda olmassa diğer tarafta . Ama gerçekten zoruma gidiyor yeminle .
Cok haklısın ben okurken delirdim ki sen yaşıyorsun Allahım kolaylık versin.. Ama bu işin bir çözümü olmalı. Kayanın neden sizde onu anlamadım.
kacak olarak geldi güya gidecekti bekar evine ama malesef tepemde kaldı öyle . Kendisi diyor şu virüs flan bitsin gidecem bekar evine . Dedim yok ya bence buraya kök sal sen dedim . Zahmet olur gitme dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…