• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu ay sonundan ittibaren ölcü tablosu olacak nasip olursa...spor işini nasil yapacağiz bilmiyorum oruçlu haldeyken...bir fikriniz varmi kizlar..sporu sabah yapiyordum normalinde ama ağzimiz kurudukca su içme isteği oluyo..iftardan sonra nasil olur sizce..
yanlış anlama kuzum da herkes kendi tablosunu çıkarsın sadece örnek boş tablo oluşturursan biz kendimiz dolduralım sanada yazık

Bu ay sonundan ittibaren ölcü tablosu olacak nasip olursa...spor işini nasil yapacağiz bilmiyorum oruçlu haldeyken...bir fikriniz varmi kizlar..sporu sabah yapiyordum normalinde ama ağzimiz kurudukca su içme isteği oluyo..iftardan sonra nasil olur sizce..
Ben geçen sene öğleden sonra 1 saat yürüyüş yapıyordum.
Teravih namazı kılamazsam bir arkadaşla yarım saatde yatsı vakti yürüyordum.
Muhtemelen yine yürürüm

Biri buraları temizlesin ben evi bile temizlemiyorum.
Yarın yeni bir gün. Benim için dua edin. Anne çiş desin. Yada elimden tutup götürsün.
Çekmecedeki tüm çamaşırlar askıda. Hiç katlayıp kaldıramıyorum. Sürekli kitleniyor. Askıdan aldığım aynı gün makinaya giriyor. İsyaaaaannnn
Allah yardımcın olsun haticecim :KK60:

moni moni kaptanım benim izne ayrılma imkanım varmı? Öğretmenle konuştuk tükenmiş görünüyorsun dedi. Sanırım bu hafta için söz veremeyeceğim. Akşamlara kadar yatmak istiyorum. Oğlanın kilotunun içine bez koydum. Hem ben rahat ederim hem belki o rahatsız olur. 1.5 aydır yoktu. Bakalım. Biri şu çocuklara baksa da dağ tepe dolaşsam
Haricecim mesajını şimdi okudum, artk değişemiyorum.

Kizlar eyer sözlerim batiyorsa artik bazi menülerde yorum yapmayim...burda bu işin cidiiyetinde olanlarin menüsüne yorum yapayim ..alinganlik falan yaptiğim yok...eyer istemeden kirdiysamda sizi hakkinizi helal edin..
yoruma devam canım. sıkıntı yok.
ben evdeyken gündüz 30 dk leslie yaparım. gücüm yetmediği zaman 15 dk yaparım. işe gittiğim günlerde de zaten en az 40-50 dk yürüyüşüm oluyor. oruçluyken yeter bana.

Back
X