Tabi wc çok onemli bir hafta dikkat etsen bile tartı günü wc olmadiysa istediğim kilo da olmuyorum ben. Her gün düzenli olursa cok etkisi var zayıflamakta. Ben daha önce urfa da yaşıyordum yemek kültürü biliyosunuz acı üzerine kurulu ve kilo aldırıcı. ona ragmen acıyı çok sevdiğim için lahmacunu kebabı abartmadan yersem hiç kilo almazdim. Insanın acı yerken kilo alması mümkün değil. Burda da her zaman taze acı biber bulamıyorum ordan geldiğim gibi burda kilo aldım birden bire.Kızlar ben dün 78 e doğru çıktım şok olmustum. Bugün 77.1 çıktım şükür okdar mutluyunki kısmı cam bundan sonra onu anladım. Tuvalete çıkmak çok iyi oldu. Az yiyince olmuyor olmuyorbide üstüne artı çık. Hem yeme hem artı çok oh valla. Bu arada ilk defa artı gördüm. Bi kaçınızi çok iyi anladım
O yüzden bizde torunlar gelince bi seviniyoruz.Aynen canım kendin değerlisin en çok.
Temizlik çok önemli ama yeterince. Mutfak zaten nerdeyse yaşam alanı.
Benim için dağınık olacak çünkü çocuğum var. Yaşanan ev dağınık olur çocuk uyuyunca toplanırbizde böle.
Yaş ilerledikçe tecrübe artıyor oyuzden
Aynen benimde öyle torun bende olunca ne yayıntım bitiyor ne kırıntı bitiyor 3 gündür bende degil eşime diyorum 3 gündür ev tertemiz kaldı eşim de diyor dagınıklık ve kırıntı varsa hayat var demek diyor Allah acılarını göstermesin de varsın dagıtsınlar işimiz ne yaparız Allah saglık versin yeterkiO yüzden bizde torunlar gelince bi seviniyoruz.
Onlar gidince iki seviniyoruzdağıtıyorlarya. Canları sağolsun dağıtsınlar da, bizim ev kolay dağılmaz belli bi zaman sonra o dağınıklık batmaya başlıyor
çok özledimOhooo nevresim neki
Havlu, atlet hepsini ütülüyordum
Havlu çok kırışırsa yine ütülerim yoksa katlayıp kaldırırım
Iyiyim çok şükür, geldi geçti
Valla neyseki bizim iftar, sahur arası kısa
Arada çerez yerse yeterli geliyor
Yok kız eski eli sopalı halim kalmadı
Sagolsunaeben i tanıdıktan sonra sopayı bıraktım
ben de aynısını düşünüyorum. Duygularıma tercüman oldunuzKızlar fazla fazla iş yaparak hayatınızı çöpe atmayın. Temiz olmak sadece önemli olan. dağınık olmuş kırisik olmuş. Ömür geçiyor. Kimse bize kraliçe tacı takmıyor hersey 4 4 luk olunca kimse tebrik etmiyor kimse teşekkür etmiyor. Geçen facede gördüm kadın ben villada kullanmazdim dizlerim üstüne çöker silerdim dedi. Okdar pismanimki iki dizimde pert durumda kemiklerim incelmis dedi. Keşke yapmasaydım dedi. Sağlıktan önemli birsey yok. Tabiki giydiklerimizi utulucezde nevresim atlet kilot falan abartı yazık günah zamanınıza. Eğer ipten zamanında alıp hemen katlarsaniz zaten kirismasi mümkün değil. Amannn kirissada kirissin yani
Yaa bana yolla, o yumuş yumuşları yerim vallahiO yüzden bizde torunlar gelince bi seviniyoruz.
Onlar gidince iki seviniyoruzdağıtıyorlarya. Canları sağolsun dağıtsınlar da, bizim ev kolay dağılmaz belli bi zaman sonra o dağınıklık batmaya başlıyor
Dünkü tokatlar işe yaramışerkenden paylaşayım dedim bi daha bişey yemeyim diye
13.10 1 ılık limonlu su ve 1 fincan biberiye çayı
15.00 1 fincan biberiye çayı 2 dilim diyet kek( kendi yaptığım) 1 yumurta
17.30 1 kayısı 1 incir 2 ceviz
19.10 1 hurma 1 porsiyon sebze yemeği 1 kase çorba 3 yk yoğurt
gün boyu 3 lt su
Ayyy hayalim her yer haliflex. Naisl kullanımı eşim altı çok kötü oluyor zamanla falan dedi ben oğlanın odasına istedim. Alerjik bir yapıya sahip olduğu için olmaz dedi eşim. Altı hoş olmuyormuş.Çok haklısın canım
Önce sağlık
Ama ben ipe asmıyorum, kurutma kullanıyorum
Üstelik çamaşır makinesi de kurutmada bodrumda, biteni hemen çıkarma şansım herzaman olmuyor.
Hele hele akşam karanlıkta hiç gidemem.
Neyse, yinede eskiye bakarak titizliği bıraktım.
Ha yerde silmiyorum edacim, bütün odalar halıfleks, mutfak wc hariç.
Süpür çık. Daha ne olsun
Çok yoğunduçok özledimaeben i nerde niye gelmiyor ki bitti mi kilosu?
ben de aynısını düşünüyorum. Duygularıma tercüman oldunuz
Bunu surdurebilirsen helal olsun vallah şahsen yapamamerkenden paylaşayım dedim bi daha bişey yemeyim diye
13.10 1 ılık limonlu su ve 1 fincan biberiye çayı
15.00 1 fincan biberiye çayı 2 dilim diyet kek( kendi yaptığım) 1 yumurta
17.30 1 kayısı 1 incir 2 ceviz
19.10 1 hurma 1 porsiyon sebze yemeği 1 kase çorba 3 yk yoğurt
gün boyu 3 lt su
Kalitesine göre değişiyor canımAyyy hayalim her yer haliflex. Naisl kullanımı eşim altı çok kötü oluyor zamanla falan dedi ben oğlanın odasına istedim. Alerjik bir yapıya sahip olduğu için olmaz dedi eşim. Altı hoş olmuyormuş.
Çamaşır kirissin canm nolcak boşver salla gitsin. Kıyafet kirismasada herturlu utuleniyor. Bende yazın ful ütü yapıyorum oğlanın ki benimki okdar. Eşim zaten paltolon ve acun ılıcalı gibi siyah tişört sadeceona ütü gerekmio
Bunu surdurebilirsen helal olsun vallah şahsen yapamam
Dünkü tokatlar işe yaramış
Yalnız diyet kek te olsa haftada 1 kez ye
Afiyet olsun bezelye kızartması nasıl oluyor ilk kez duydumBugünkü menüm
Gece:bezelye kızartması, domates salatalık peynir, zeytin, bir dilim ekmek
İftar: çorba, bir tane biber dolması, salata
Su:2 litreyi geçer
Spor:yok
Bugünkü menüm
Gece:bezelye kızartması, domates salatalık peynir, zeytin, bir dilim ekmek
İftar: çorba, bir tane biber dolması, salata
Su:2 litreyi geçer
Spor:yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?