Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabi wc çok onemli bir hafta dikkat etsen bile tartı günü wc olmadiysa istediğim kilo da olmuyorum ben. Her gün düzenli olursa cok etkisi var zayıflamakta. Ben daha önce urfa da yaşıyordum yemek kültürü biliyosunuz acı üzerine kurulu ve kilo aldırıcı. ona ragmen acıyı çok sevdiğim için lahmacunu kebabı abartmadan yersem hiç kilo almazdim. Insanın acı yerken kilo alması mümkün değil. Burda da her zaman taze acı biber bulamıyorum ordan geldiğim gibi burda kilo aldım birden bire.

O yüzden bizde torunlar gelince bi seviniyoruz.
Onlar gidince iki seviniyoruz dağıtıyorlarya. Canları sağolsun dağıtsınlar da, bizim ev kolay dağılmaz belli bi zaman sonra o dağınıklık batmaya başlıyor

Aynen benimde öyle torun bende olunca ne yayıntım bitiyor ne kırıntı bitiyor 3 gündür bende degil eşime diyorum 3 gündür ev tertemiz kaldı eşim de diyor dagınıklık ve kırıntı varsa hayat var demek diyor Allah acılarını göstermesin de varsın dagıtsınlar işimiz ne yaparız Allah saglık versin yeterki

erkenden paylaşayım dedim bi daha bişey yemeyim diye

13.10 1 ılık limonlu su ve 1 fincan biberiye çayı

15.00 1 fincan biberiye çayı 2 dilim diyet kek( kendi yaptığım) 1 yumurta

17.30 1 kayısı 1 incir 2 ceviz

19.10 1 hurma 1 porsiyon sebze yemeği 1 kase çorba 3 yk yoğurt

gün boyu 3 lt su

çok özledim aeben i nerde niye gelmiyor ki bitti mi kilosu?

ben de aynısını düşünüyorum. Duygularıma tercüman oldunuz

Yaa bana yolla, o yumuş yumuşları yerim vallahi biz de acayip bir çocuk sevgisi var, ben de ayrı kızlar da ayrı. Yeğenim var üç yaşında, bize gelince ne yapacağımızı bilemeyiz, yere bastırmayız onu. Torunu nasıl seveceğimizi bilemiyorum yani. Aman varsın pisletsin, ananeler niçin var

sabah
1 kupa beyaz çay

öğlen 13.00
1 dilim ıspanaklı peynirli az yağlı börek (hamuru inceydi)

13.30
1/2 kase siyez lapası (ceviz, bal, kakao, kakao yağı, böğürtlen, süt, chia tohumu, siyez ezmesi, tarçın)

ara
1 kupa filtre kahve

akşam 19.10
1 servis kaşığı etli türlü yemeği
1 yk humus ve çiğ kereviz sapı
3 yk bulgur pilavı
1 dilim sabahki börekten
salata

az sonra 1 kupa beyaz çay içerim. bugün de dayanamadım içtim. ara vermeye çalışıcam.
yatana kadar 2 lt su

akşamüzeri hızlı seriden 25 leslie Gulhan1 moni

bugün börek kaçtı ayarlayamadım

Dünkü tokatlar işe yaramış
Yalnız diyet kek te olsa haftada 1 kez ye

Ayyy hayalim her yer haliflex. Naisl kullanımı eşim altı çok kötü oluyor zamanla falan dedi ben oğlanın odasına istedim. Alerjik bir yapıya sahip olduğu için olmaz dedi eşim. Altı hoş olmuyormuş.
Çamaşır kirissin canm nolcak boşver salla gitsin. Kıyafet kirismasada herturlu utuleniyor. Bende yazın ful ütü yapıyorum oğlanın ki benimki okdar. Eşim zaten paltolon ve acun ılıcalı gibi siyah tişört sadece ona ütü gerekmio

Bunu surdurebilirsen helal olsun vallah şahsen yapamam

Kalitesine göre değişiyor canım
Ucuzunuza kullandım, evet altı utanıyor.
Son iki kullandigim daha iyi.
Burası genelde serin olur, Türkiye burdan sıcak belki o yüzden kullanım süresi kısalır.
Ben her 4 senede bir değiştiriyorum

Bunu surdurebilirsen helal olsun vallah şahsen yapamam

genelde 1 hafta boyunca yapıp 2 hafta canına okuyom
ama bu sefer hedefe ulaşana kadar devam edicem.. buraya yazmak insanın özkontrolünü güçlendiriyor. hoş böyle de özkontrol değil grup kontrol oluyor

Hemen menumu yazayim
Sahur
3 hurma avuc ici kadar pide 2 kaşık yoğurt
Uyuya kalmisim son 10 dk vardi ancak bunlari yiyebilirdim
Iftar
3 4 tane kiymalı karalahana sarması
3 kaşık yoğurt
Roka salatası
Su daha yarım litre
Spor 40 dk bolgesel ve kardiyo yapicam

Bugünkü menüm
Gece:bezelye kızartması, domates salatalık peynir, zeytin, bir dilim ekmek
İftar: çorba, bir tane biber dolması, salata
Su:2 litreyi geçer
Spor:yok
Afiyet olsun bezelye kızartması nasıl oluyor ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…