• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben alışkının canım 30 senedir yaşıyorum maalesef.çok şükür anafilaksi durumunda değilim o derecede olsam anlarım canım 1 prednol hap içtim hap daha mideme inmeden ellerim beyazlamaya başladı diyebilirim yanı 4_5 dk içinde rahatladım şükür bugüne kadar boşuna iğne yemisim😊 hap yeterli geldi sukur

Sag olunn Ah keşke biz de yaşamamış olsaydık

Başka illerde çalışırken bekarken bazen alerji olurdum sabah olunca annem derdi ki gece uçuk cıktı uyuyamadım:) anne yüreği me illet bir şey olduğunu bildigi için
Aman bilmeyin de

Sag olsunnn
Hepiniz sağ olun💙
Eşim sağ olsun gozume de damla almış
Ben akıl edememiştim damlatti zorla yarı yarıya iyileşti
Odun modun ama iyi adam be seviyorum🤪🤭😁

İyi olmana sevindim canım

Kırk dakika koltuk sildim spordan sayılmıyo di mi bu 😂
Jillian yaparken bu kadar yorulmamıştımm bi daha silmem banenaa🥶
Natsumeemm nasılsın canım?Hala buralardasın iyi ki burdasın.Çünkü burdan uzaklaşınca kilolar geliyor.Bunu bile bile 2. kez aynı şeyi yaptım ☹️

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve ceviz
Domates ve salatalık
Şekersiz çay

Öğle
Bir tabak kabak sote
Bir kase yoğurt

Ara
Bir muz

Akşam
Bir tabak sebze yemeği
Bir kase yoğurt
Üç dört çatal makarna

Su 2 litre spor yok

moni moni Gulhan1 Gulhan1
Saraaaamm :KK200::KK200::KK200: canıımm nasılsın?Sen de burdasın gitmemişsin ne güzel?Mezun olup giden kilo alıp geliyor maalesef.En azından kendi adıma söyleyim.2 kere mezun oldum yine elde var sıfır.Güya 2. mezuniyetimde bir daha burdan uzaklaşmıcam dedim.Yine aynı hatayı yaptım
sara_28 sara_28

Saraaaamm :KK200::KK200::KK200: canıımm nasılsın?Sen de burdasın gitmemişsin ne güzel?Mezun olup giden kilo alıp geliyor maalesef.En azından kendi adıma söyleyim.2 kere mezun oldum yine elde var sıfır.Güya 2. mezuniyetimde bir daha burdan uzaklaşmıcam dedim.Yine aynı hatayı yaptım
sara_28 sara_28
Şimdi geldimi
Hoşgeldin diyim mi?:KK200::KK200::KK200:

Bende 6 saat temizlik yaptım geçen gün benzer şekilde sildim inan faydası oluyor kas oluyor Bi şekilde geçen arkadaşım gördü beni kollarına naptin dio🤣

Teşekkürler cnm
6 saat miii🥶
Ölürüm ölürüümmm 🙈
Natsumeemm nasılsın canım?Hala buralardasın iyi ki burdasın.Çünkü burdan uzaklaşınca kilolar geliyor.Bunu bile bile 2. kez aynı şeyi yaptım ☹
Ablaam 😻
Malesef ben de kilo aldım geldim :KK70:
Karantina yaramadı bana on kilo aldım hemi de 🤭
Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Üzme kendini yine veririz beraber kiloları☺ Allah sağlık versin yeter ki 🙏

Back
X