• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bana da motivasyon oldun ama liste yapıyorum şuan 😁
30 günlük egzersiz challangelarımı buldum geçen sene yapmıştım bu sene de başlayacağım 😃
Küçük bir deftere yazdım hangi gün ne yapacağım. Yaptıklarma işaret atarımm.
Çok sevindim buna senin listelerini hatırlıyorum Eğer elinde fotoğraf varsa atar mısın buraya Ben de bakayım hazır gaza gelmişken daha çok yükleneyim🙂

Canim nasilsin, her hangi bi gelisme var mi ?
Eşim çok pişman özürdiledi ..şimdilik arkadaşinda kaliyo...bende son kez şans vereceğom kendisine...yuvanin dağilmasi kolay değil o yüzden son kez denicez ..aile terapstinede başvurduk...

Eşim çok pişman özürdiledi ..şimdilik arkadaşinda kaliyo...bende son kez şans vereceğom kendisine...yuvanin dağilmasi kolay değil o yüzden son kez denicez ..aile terapstinede başvurduk...
En iyisini yapmissin canim en azindan böylelikle aklinda bir acaba kalmamis olur, hakkinda hayirlisi olsun insallah
Ciddimisin 2 hafta tusuz yemek nasil yapcaz:KK57:..birde sadece sebze yemeği serbest galiba
Malesef hayvansal gida ve tuz hatta cay kahve yok 🤐🤐🤐

En iyisini yapmissin canim en azindan böylelikle aklinda bir acaba kalmamis olur, hakkinda hayirlisi olsun insallah

Malesef hayvansal gida ve tuz hatta cay kahve yok 🤐🤐🤐
Sanirim ben devam edemicem....zaten şu anki durumumda buna müsait değil...en iyisi ben 60kiloyum 60kiloyum gibi 1 ci seviyeyi sürdüreyim..kilo sorunumda yok artik....

Üye AdıCumaCtsiPazarPztSalıÇrşPrş
Nergis 35 Nergis 35 +++120+60+64
@sara_28 +135+180+240+240+
gezegenfeza gezegenfeza +++++225
@Eddaak --mmm
@yst38 -----
Lonely single girl Lonely single girl -++170--
@reklam -----
@Fitimfitsinfit+120+-+-
@Gönulbagi +----
Ya habibi5534 Ya habibi5534 -----
60kiloyum 60kiloyum --+--
@adaçiçeği+++120+90+
@busefit-++++
@dünya cadisi+120+135++135+
@Bir garip dertli +++--
obezzto obezzto -----
MuMu85 MuMu85 +---+
Natsume Natsume ++++24+108
@ISILDURU-----
@fahriyeaba+++80++90
@marifetliana ----
[/QUOTE]
🙈🙈🙈🙈Utanıyorum

Ay bu gece çok sessizdiniz kizlarrr
Ama bu grubun bu sakinliği güzel
Diğer gruplar canavar gibi takır takır yazisiyorlar bir günde 100 sayfa falan tabi abartıyorum biraz iki üç kez bakmıştım geçen gün
Bizim sayfa az ve öz yazıyor ama kimse kimseyi kırmadan,ailemizden birilerini nasıl kırmıyorsak öyle dertler dinleniyor,art niyetli bir kişi bile yok,öyle olan da alıp bavulunu gidiyor zaten
Seviyorum sizi bacilar:KK22::KK22:
❤️❤️❤️❤️❤️

Günaydınnnn
Tartı +1 küsur gösteriyor ama umrumda değil
Size şimdi 5 gün içinde ( iki gün yapamadım ve poğaça falan da yedim ) yaptığım sporun faydalarını yazmak istiyorummm 🎉🎉
..
Boyun : - 2 cm
Kol : -1 cm
Göğüs: sabit
Bel : -2 cm
Göbek deliği hizası ölçüm: -8 cm 🎊💕💜🎉
Popo : -1 cm
Üst bacak ( popo altı yagi) " -4 cm
Alt bacak : -1 cm
💙💙💚💜💕
Birdahaki ölçüm sonuçları 5 gün sonra yani 10. Günün sonunda insallah
Tesekkurler canım benim spor da spor spor da spor diye diye girdin kanıma sağ olasın 😊💙
Polodan ziyade üst bacak ve göbekten gitti ay çok mutluyum ya
Demistim ya karpuzu yatırdım besledim besledim tabiki büyüyecek🤭 şimdi silkinme zamaniiii hareket zamanki
Daha da iyi olacak inşallah
Kışın aldığım zayıflayınca giyerim deyip aldığım kıyafetlere girmek istiyorummnmm
obez değil de yine minnoş olmak istiyorummm
Maşallah Süpersin seni böyle mutlu görmek ne güzel ahhh ahhh eksiler cm ler sen nelere kadirsin maşallah tebrikler

Çok sevindim buna senin listelerini hatırlıyorum Eğer elinde fotoğraf varsa atar mısın buraya Ben de bakayım hazır gaza gelmişken daha çok yükleneyim🙂
Tabii ki😊☺️
Bugün başladım biraz ama tamamlayamadım ben öyle hamlamış ki vücut nefesim kesildi devam edemedim 🤭
48BE46AD-62BE-4518-9A18-DA6024EC25D1.jpeg 2815E28C-79ED-4C6E-9878-28EEBEE60263.jpeg 06760A5D-08BD-4001-A0F8-FBDEEE7D066A.jpeg B9D39E25-E065-43EB-A160-214FB0BA2610.jpeg 61FE9947-2D16-42FF-BD0E-A00664A5A40E.jpeg 88A20233-689A-4102-B7BC-2D8A11D3D716.jpeg

Kızlar benim çok büyük bir problemim var. geçen hafta pazar günü regl olmam gerekiyordu ve bugün oldu tık yok :( normalde çok düzenliyimdir anormal bir durum yani. Cumartesiye kadar olmazsam doktora gidicem. Geçen ay da çok az olmuştum ama bunu demir depolarımın düşüklüğüne bağlamıştım. İnşallah her şey yolundadır

Ciddimisin 2 hafta tusuz yemek nasil yapcaz:KK57:..birde sadece sebze yemeği serbest galiba
2 hafta kt öncesi
3 gün de kt sonrası
Zaten 3 günlük açlık var arada
Benim bildiğim tahin pekmez gibi bitkisel olan yiyeceklerde serbest, yanlış hatırlamıyorsam.

Kızlar benim çok büyük bir problemim var. geçen hafta pazar günü regl olmam gerekiyordu ve bugün oldu tık yok :KK43: normalde çok düzenliyimdir anormal bir durum yani. Cumartesiye kadar olmazsam doktora gidicem. Geçen ay da çok az olmuştum ama bunu demir depolarımın düşüklüğüne bağlamıştım. İnşallah her şey yolundadır
Desene bize yeğen geliyor :KK70: :KK70: :KK70:
şaka şaka
Belki menapoz yakındır

Antepia27 Antepia27 sen nerelerdesin hadi sende gel :KK3::KK3::KK3:
geçmiş olsun canım düzensiz kanamayı hafife alma doktora görün canım

seni görmek ne güzel ben iyiyim canım
haklısın aslında evde olmak hiçbirimize yaramadı bak ben yine 90 lı kilolara geldim ama yine yeni yeniden başaracaz sana iyi tatiller dilerim öyle tahmin ediyorumki tatilde diyet olmaz ama sen yinede dikkat et ve arada da olsa gel kendinden haber ver

geçmiş olsun canım

Aynen canım 120 civarindayim bende
Burda başladım tekrar inşallah yürüyüş e çıktım bugün
Dikkatliyim inşallah
Sende almışsın ama maşallah sen azimlisin basladiysan yaparsın canım
Geçen yaz buraya geldiğimde seninle yazisirdik aklıma geldi
Buraya ilk defa baskül getirmedim
Baskül verncede alincada etkiliyor
Verince simariyorum
Alınca strese giriyorum
Bu sefer kilo surecimi baskulsuz devam edicem inşallah
Memlekete dönünce sürpriz olsun