Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnsanlar kendi başaramadıkları şeyleri bir başkasının başarmaya başladığını görünce hemen baltalamaya geçiyorlar malesef ama artık ben bunları duydukca daha da keyif alıyorum. Çünkü biliyorum ki bu sözler beni desteklemek için değil özendikleri için. O yüzden gittiğim yolda dahada azimli oluyorum

Kızının kan grubu 0 sa ondan akşama et vermiş, ekmek hiç vermemiştir

Çokkk şükürrrr. Sonuçta o kadar çok doğumsal hastalık varki en azından bu sadece alerji o da bir şekilde bir yoluyla alternatif bulunuyor. Yaaa çok tatlı dondurma diyen dillerine. Acaba meyveleri mikserden geçirirken süt koymadan yapsanda olur mu. Ben muzu dilipleyip derin dondurucuya koyup sonra onu mikseden geçiriyorum birazcık çok çok az süt ile o akışkan kıvamı vermesi için kendime yapıyorum. Acaba süt koymadanda olur mu ki? Çikolata flnda sorun oluyodur onun içinde yine vaktı zamanında burdan birseyler bulmuştum vokta sevmiştim sorun oluyosa bakıvereyim avakado hurmadan bişiler yapıyolardı öyle bir tarifti.

Ben yitik şifacıyım, 6,5 ay gibi bir sürede 23,5 kilo verdim, daha devam ediyorum, az kaldı sona yaklaştım

Aynen öyle hissediyorum

Hiç bakma canım onlari yiyemiyor, şimdi ne dersen hayır derim en iyisi akışına bırakmak ,olduğu kadar yapmaya çalışıyorum bir şeyler,sağ olasin

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ya hep ya hiç felsefesinin kilolu insanlarda yanlış sonuçlar doğurduğunu gördüm ve deneyimledim. O yüzden biraz daha esnek fakat amaca odaklı diyetin uzun vadede faydasının daha fazla olacağını düşünüyorum

Benim gittiğim diyetisyenin ofisi pide kokuyordu.Ne biliyim işini ciddiye alan biri değil hissi vermişti bana.

MuMu85 , telegrama baktın mı?
Tüm grup pazar günü karaciğer temizliği yapıyor.
Hepsi 2 gün oruç tutacak, ben yine 3 gün yaparım
Bakmadim , o zaman bende cok kötü olursam persembe yaparim temizligi ama cuma icin niyetlenicrm yani bu aksam ,orda havalar cok sicak o yüzden kisaltti orucu bizle ilgisi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…