• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bu aralar aşırı unutgan oldum o kadarki bugün sütü ocağa koydum altını kıstım kaynasın diye yoğurt yapacaktım ben sütü ocakta unuttum alışverişe gittim iki saat sonra eve bi geldim süt kaynaya kaynaya rengi kahverengiye dönmüş hem sinir oldum hem üzüldüm 5 kilo süt ziyan oldu

Hoş diyette olmasam içine şeker ve vanilya ekleyip biraz daha pişirip süt reçeli yapabilirdim ama ben diyetteyim eşim şeker hastası reçel yapmadım süt çöpe gitti

Ya B12 değerim çok düştü sanırım yada boyun fıtığı unutkanlık yapmaya başladı kollarım ve omuzlarımda çok ağrıyor
Neyseki yangın filan çıkmamış canım
Ben ocakta bisey olup iş yapacağım zaman saat kuruyorum

Neyseki yangın filan çıkmamış canım
Ben ocakta bisey olup iş yapacağım zaman saat kuruyorum
Çok şükür yangın çıkmadı canım zaten kısık ateşteydi akşama kadar kaynasa beş kilo süt bitipte yangın çıkarmazdı ama unutganlığıma sinir oldum saat kurmak iyi fikir bundan sonra öyle yapacam :KK39:

sasırmayın son🤫
9.30(kudurmagünüm)
1.5 rafadan yumurta(yarısı bebeciğe)
2çay kasıgı çilek recelİ
Peynir
Zeytin
Çubuk
2albeni 44gr

15.20
4küçük pişi(avuc içi kadar)
Çay
Peynir
Tursu 2dilim domates
Pudingli bisküvili pasta iki dilim (kalorisi düşük)

1avuc çekirdek
Midem cok rahatsızlandı istifra ettim tansiyonum düştü bünye sok
Nane limon
Tuzlu ayran
1lt su anca
2.200 adım
Zehra_mda Zehra_mda bacık her menüme şaşırıyon 😂bu menüye sasırman normal ama

Kızım senin rengin ne, kimsen yanasın :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
senden yanayım dedim ya :KK19: niye devamlı soruyorsun şüphen mi var??🤔
özgür, aeben bugün 68,300 çıktım
Yarın tartılsam olurmu
gezom hayırdır ya:KK70:
Ben bu aralar aşırı unutgan oldum o kadarki bugün sütü ocağa koydum altını kıstım kaynasın diye yoğurt yapacaktım ben sütü ocakta unuttum alışverişe gittim iki saat sonra eve bi geldim süt kaynaya kaynaya rengi kahverengiye dönmüş hem sinir oldum hem üzüldüm 5 kilo süt ziyan oldu

Hoş diyette olmasam içine şeker ve vanilya ekleyip biraz daha pişirip süt reçeli yapabilirdim ama ben diyetteyim eşim şeker hastası reçel yapmadım süt çöpe gitti

Ya B12 değerim çok düştü sanırım yada boyun fıtığı unutkanlık yapmaya başladı kollarım ve omuzlarımda çok ağrıyor
canım çok geçmiş olsun Allah korumuş.verilmiş sadakan varmış.bende de var aynı problem sana on basar :( nasıl olur tedavisi bilmiyorum . İleride daha kötü olurum diye çok korkuyorum :(
Sen aile aparmanındaydın değilmi? 🥰
aybenim bende aile apartmanındayım. Kv kp iki haftalığına gittiler.kaynımı her gün misafir ediyoruz.o geliyo diye ekstra yaptıklarımı bir bilsen :( büyük imtihan içindeyim

senden yanayım dedim ya :KK19: niye devamlı soruyorsun şüphen mi var??🤔

gezom hayırdır ya:KK70:

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş.verilmiş sadakan varmış.bende de var aynı problem sana on basar :KK43: nasıl olur tedavisi bilmiyorum . İleride daha kötü olurum diye çok korkuyorum :KK43:

aybenim bende aile apartmanındayım. Kv kp iki haftalığına gittiler.kaynımı her gün misafir ediyoruz.o geliyo diye ekstra yaptıklarımı bir bilsen :KK43: büyük imtihan içindeyim
Sağol canım unutkanlığa karşı ne yapılabilir bilmiyorum ama aeben aeben iminde dediği gibi kafayı rahatlatmak lazım ama o nasıl olacak :KK51:

Sende dikkat et kendine canım benim :KK60:

Oda var hemde had safhada şu pandemi dönemi stresi mahvetti herşeyi heryeri yıka sil süpür alışverişten geldikten sonra kaç saat aldıklarımın yıkanacakları yıkıyorum silinecekleri siliyorum alışverişten nefret eder oldum işyerinde bile herkes benim çok pimpirikli olduğumu söylüyor herkese maske tak demekten yoruldum inan dezenfektanlardan ve çok sık yıkamaktan ellerim benden davacı olacak ama ne yapayım elimde değil

Bu yüzden hastanelere gitmekten korktuğumdan bebek tedavimi bile erteledim ki bunu daha çok kafaya takıp üzülüyorum

Oyyyyy bir dokun bin ah işit oldu :KK51:
Tüp bebek mi yaptiracaksin canim

Back
X