Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canoneyse obez kaçar
gezom sana iyi geceler. Güzel uyu ve dinlen. Haftaya tozunu attıralım ortalığın. En az -1.5 kilo tamam mı?anladın sen![]()
yalnız senin karışım tam damat kahvesine koymalık bir formül ayben.sirke, limon, yağ ne ararsan var.
İşin olacağı varsa da olmaz![]()
Bu gece saydırmak gecesi sanırımTmm cano
Iyi geceler
Bu arada moral bozukluğu yaşatan küçüğe saydırdım
Birazda onun uykusu kaçsın![]()
Sen kime saydınBu gece saydırmak gecesi sanırım
İyi varsınız yüzümde gülücük oldu![]()
Hak eden birine diyelim:))Sen kime saydın
Obeztom öncesini merak ediyordun..Dr Ramazan bey önce ve sonrasi resimlerini yayinlamiş..hmm tamam. Güle güle sağlıkla huzurla o zaman..
www.instagram.com
Allah şifa versin canımAy arkadaslar bu aralar pek giremiyorum yarin insallah vakit bulursam gelecegim yaninizabugun 2 adet prl plus uzun adini yazmayayim diye kisalttim agri kesici aldim
Oylr bir bas agrisi
Yeni yeni gececek gibi
Yarin bir bakayim iyi olirsam mesajlaraiyi gcelerrr
En kısa zamanda hayırlı sonuç alırsın insallahEvet canım
Çok geçmiş olsun.Ay arkadaslar bu aralar pek giremiyorum yarin insallah vakit bulursam gelecegim yaninizabugun 2 adet prl plus uzun adini yazmayayim diye kisalttim agri kesici aldim
Oylr bir bas agrisi
Yeni yeni gececek gibi
Ben bu aralar aşırı unutgan oldum o kadarki bugün sütü ocağa koydum altını kıstım kaynasın diye yoğurt yapacaktım ben sütü ocakta unuttum alışverişe gittim iki saat sonra eve bi geldim süt kaynaya kaynaya rengi kahverengiye dönmüş hem sinir oldum hem üzüldüm 5 kilo süt ziyan oldu
Hoş diyette olmasam içine şeker ve vanilya ekleyip biraz daha pişirip süt reçeli yapabilirdim ama ben diyetteyim eşim şeker hastası reçel yapmadım süt çöpe gitti
Ya B12 değerim çok düştü sanırım yada boyun fıtığı unutkanlık yapmaya başladı kollarım ve omuzlarımda çok ağrıyor
Ay arkadaslar bu aralar pek giremiyorum yarin insallah vakit bulursam gelecegim yaninizabugun 2 adet prl plus uzun adini yazmayayim diye kisalttim agri kesici aldim
Oylr bir bas agrisi
Yeni yeni gececek gibi
on tane çubuk kraker bir şey yapmaz ama sen yine de cozutma
ahahahhh biliyodum işte biliyodum bana yazdığını. Nabeeeer gezo hanım ayben hanım??
özlediysen çabuk dön antepli bacım.bak biz buradayız
4 aralık menüsü
sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates
ara: iki mandalina bir muz
öğle: kuru fasulye
akşam: iki kepçe çorba, dondurmalı irmik helvası
su: 2 litre
spor: 45 dk eliptik
eliptiği helvayı yedikten sonra yaptım. Normalde oflaya poflaya yapardım valla canavar gibiydimhelva artık nasıl bir enerji verdiyse
Evin şu anki stresli işlerini eşim hallediyor
Ben sadece kullanışlı bir mutfak dolabı arıyorum
Yarın yeğenimiz gelecek fikir vermesi için
Belki benim giremediğim bişey görür dedim
Ödemim var doğru, bu aralar su içemiyorum, hareket az, uyku yok, yemede bozuk olunca normal
Obeztom öncesini merak ediyordun..Dr Ramazan bey önce ve sonrasi resimlerini yayinlamiş....neyseki kurtuldum o burundan..
![]()
Op.Dr. Ramazan Güler on Instagram: "#rinoplasti #rhinoplasty #burunestetiği"
26 likes, 2 comments - drramazanguler.beautybody on December 4, 2020: "#rinoplasti #rhinoplasty #burunestetiği".www.instagram.com
Ay arkadaslar bu aralar pek giremiyorum yarin insallah vakit bulursam gelecegim yaninizabugun 2 adet prl plus uzun adini yazmayayim diye kisalttim agri kesici aldim
Oylr bir bas agrisi
Yeni yeni gececek gibi
Açlık orucu tuttum 2 gün ve oruç bu sekilde açılıyor canımcnm ozel bi diyet mi uyguluyorsun pek saglikli gelmedi hepsi seker bunlarin meyve gunu yapmissin![]()