• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

neyse obez kaçar:KK55:

gezom sana iyi geceler. Güzel uyu ve dinlen. Haftaya tozunu attıralım ortalığın. En az -1.5 kilo tamam mı?anladın sen :sampiyon:
Tmm cano
Iyi geceler
Bu arada moral bozukluğu yaşatan küçüğe saydırdım
Birazda onun uykusu kaçsın :KK66:

Ay arkadaslar bu aralar pek giremiyorum yarin insallah vakit bulursam gelecegim yaniniza😊 bugun 2 adet prl plus uzun adini yazmayayim diye kisalttim agri kesici aldim
Oylr bir bas agrisi
Yeni yeni gececek gibi
Yarin bir bakayim iyi olirsam mesajlara😘iyi gcelerrr
Allah şifa versin canım

Ay arkadaslar bu aralar pek giremiyorum yarin insallah vakit bulursam gelecegim yaniniza😊 bugun 2 adet prl plus uzun adini yazmayayim diye kisalttim agri kesici aldim
Oylr bir bas agrisi
Yeni yeni gececek gibi
Çok geçmiş olsun.

Ben bu aralar aşırı unutgan oldum o kadarki bugün sütü ocağa koydum altını kıstım kaynasın diye yoğurt yapacaktım ben sütü ocakta unuttum alışverişe gittim iki saat sonra eve bi geldim süt kaynaya kaynaya rengi kahverengiye dönmüş hem sinir oldum hem üzüldüm 5 kilo süt ziyan oldu

Hoş diyette olmasam içine şeker ve vanilya ekleyip biraz daha pişirip süt reçeli yapabilirdim ama ben diyetteyim eşim şeker hastası reçel yapmadım süt çöpe gitti

Ya B12 değerim çok düştü sanırım yada boyun fıtığı unutkanlık yapmaya başladı kollarım ve omuzlarımda çok ağrıyor

Oylr bir bas agrisi
Yeni yeni gececek gibi

Günaydınlar herkese klavyeme birşeyler oldu alıntı yaptım yazamadım sabah sabah ugraştırdı beni
sara_28 sara_28 cok geçmiş olsun canım Allah korumuş yine de bu unutkanlık bende de cok aşırı derecede b12 baktırdım gayet güzel hepsi beyin mr erına bile girdim hiç bir şey bulamadılar

B bayb Cat geçmiş olsun sanada
Gulhan1 Gulhan1 cok güzel olmuş vallahi poz verişin bile daha öz güvenli olmuş
Takımım herkesi kutluyorum 2 ci olmuşuz

on tane çubuk kraker bir şey yapmaz ama sen yine de cozutma

ahahahhh biliyodum işte biliyodum bana yazdığını. Nabeeeer gezo hanım ayben hanım??

:lülülü:

özlediysen çabuk dön antepli bacım.bak biz buradayız

4 aralık menüsü

sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates

ara: iki mandalina bir muz

öğle: kuru fasulye

akşam: iki kepçe çorba, dondurmalı irmik helvası

su: 2 litre
spor: 45 dk eliptik

eliptiği helvayı yedikten sonra yaptım. Normalde oflaya poflaya yapardım valla canavar gibiydim🤣🤣helva artık nasıl bir enerji verdiyse

benim helvanin yaninda cubuk neki diyon dimi 😂 ooff bayilirim helvayaa heleki sen un helvasindan sonraki ev sevdiğimi yemissin hain domdom 🤪
Evin şu anki stresli işlerini eşim hallediyor
Ben sadece kullanışlı bir mutfak dolabı arıyorum
Yarın yeğenimiz gelecek fikir vermesi için
Belki benim giremediğim bişey görür dedim

Ödemim var doğru, bu aralar su içemiyorum, hareket az, uyku yok, yemede bozuk olunca normal

gezocum ben tam anlamadim. suan siz yeni ev aldiniz ve içini mi yaptırıyosunuz??

Obeztom öncesini merak ediyordun..Dr Ramazan bey önce ve sonrasi resimlerini yayinlamiş..🙈..neyseki kurtuldum o burundan..

eski burnuna göre tabi daha iyi ama seninkinden kotuleri var o kadar da kotu degilmis. yeni burnun hayirli olsun tekrar 😊

Oylr bir bas agrisi
Yeni yeni gececek gibi

babycim neyin var cok gecmis olsun. dun döndüm bende sahalara 🥳

Back
X