- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Bende sıcak sudan soğuk suya geçerken bocalıyorum.Teşekkür ederimmm
Limonlu ve tarçınlıyı denedim ama bitiremiyorum bir bardağı bile. Geçicidir umarım, geçen haftalarda balık dokundu bize o zamandan beri sürekli mide sorunu yaşıyorum. Muhtemelen psikolojik su içsem rahatsız oluyor artık bünye.
BaktımNurdan hanımın ses kaydını sana atayım 36 saatliği Bi bak bakim.
Bakalım yarın belli olacakyarın cuma, tarıtya hazır mıyız
Çok dedimde büyük sözü ( ben)Bu apa nın en güzel yanı hafta sonu cozutamayacak olmak. Valla neden daha önce yapmamışız ki
Üzülecek ne var yahu?? Kilo vermek isteyen her türlü verir listeye gerek yok dedimAşk olsun yaaaa üzdün beni şimdi az önce de tartı üzdü zaten
5/6 tanedir. Kaseyle yiyecek halimiz yok canım aaO biraz lar ne kadar biraz hanfendi? 5_10_50? Onunda sınırı var öyle ye dur olmaz
Saygılar efendimÇok dedimde büyük sözü ( ben)dinlemedinki
Ahan da buldum mumunun mesajını.okuyup beğenmisim ama cevap vermemisimCanim ilerki seviyelerde ayrim basliycak + kan grubuda giricek devreye suan alistirma asamasi diye böyle, tursu probiyetik oldugu icin sifali apa da niyet kilo vermek olmadigi icin diyetisyenle kiyaslamamalisin
Sıkı menü olmuş Fatmacım hafta sonunu telefi edip vermişsindir
Ben yiyorummmÜzülecek ne var yahu?? Kilo vermek isteyen her türlü verir listeye gerek yok dedim
5/6 tanedir. Kaseyle yiyecek halimiz yok canım aa
Saygılar efendim
Tamam öptün gectiAhan da buldum mumunun mesajını.okuyup beğenmisim ama cevap vermemisim
sorry mumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?