Aklima gelse yapicamda yok gelmiyoLokmaları alınca sayıyorum, böyle deneyin isterseniz
Çok sağolun tavsiyeniz içinYaşın çok küçük kuzum. Bünyen telafi eder olmaz sarkma büyük ihtimal. üzülme
Yavaş ve sağlıklı bir biçimde ver kilonu. Gece yeme mesela. Abur cuburuda kes.
Netde çok video var benim kızımda yapıyor. Günlük yarım saatde olsa herhangi bir spor yapmaya çalış.
Özelikle pilates vücudunu şekle sokacaktır.
Hoşgeldin canımMerhaba ben 16 yaşındayım ve 150 boyundayım 20 kilo fazlam var diyete girsem sarkma olur mu ve ne tür spor yapmam lazım lütfen çok korkuyorum sarkma olur diye bir şey söyleyin
Hoşbulduk teşekürler yorumunuz içinHoşgeldin canım
Ne yapacağına bağlı
Noo hayatım yemeyeceğizSenden sonra mı?? Hmm düşündürücü
İşte aradığım cevapbundan sonra apa koçum fulya
Evet okumadım canım. Gezoya soruyorum o cevaplıyor sağolsun
Ayvada da ne şeker var ki mumuş yaayesek nolur
ahh canım ya bir de beni savunma ihtiyacı hissetmiş aşkilotam
Disardan gelmek isteyen, grupları araştıran arkadaşlar tanımadan önyargıya kapılıp gelmekten vazgeçmesin diye yazmak istedimSaracım iyi ki hatırlattın böyle de bir durum var yani. Sanki insanların takım değiştirme sebebi bizmişiz gibi lanse edilmiş ve takım arkadaşlarım da gereksizce beni ve takımı savunmak zorunda kalmışlar.sağolun varolun iyi niyetinizden bir saniye bile şüphe duymadım ama canlarım bu arkadaşın gitme sebebi ben veya biz değiliz önce onu bir netleştirelim.arkadaş takım olma bilincine zaten varamamış ki dertlerimizi burada paylaştığımızda enerjisi düşmüş ve öylece gitti.takım olmak her gün ne spor yapacağını konuşmak veya kalori hesabı yapmak değildir.bunu yapan uygulamalar var.indir uygula bu kadar basit. Takım olmak günlük derdini sıkıntını paylaşmak,arkadaşının üzüntüsüyle üzülmek sevinciyle sevinmektir.gelmediğinde merak etmek aramak sormaktır.bunu yapamıyorsam benim ne işim var ki bu takımda??
yazmayacaktım ama sizin güzel duygularınızı görünce zorunluluk hissettim
Yok bide baklava yiyeydinCanlarım benim
yalnız aeben demiş ya apa nereden bilecek diye ona çok güldümbanane ya onlar ne zaman 2.seviyeye geçerse ben de o zaman geçicem. Ayva bu ya baklava yemedik ya
Bugün catalimla oglanin patatesini kestim catali temizlemek zorunda kaldimDilini değdirsen yine bozuluyor
Paronayak olacak ötesi yokBugün catalimla oglanin patatesini kestim catali temizlemek zorunda kaldim
1 gr unla 1.güne dönüyon mecbur paranoyak olucaz yazik degilmi 7 güneParonayak olacak ötesi yok
emin ol apa duysa seninle gurur duyardıBugün catalimla oglanin patatesini kestim catali temizlemek zorunda kaldim
Aaa Aaa sana kim zincir vuracakmış şaşarım ayolCanlarım benim
yalnız aeben demiş ya apa nereden bilecek diye ona çok güldümbanane ya onlar ne zaman 2.seviyeye geçerse ben de o zaman geçicem. Ayva bu ya baklava yemedik ya
Berfin kuzum diyet yapacaksan yardımcı olalım.Çok sağolun tavsiyeniz için
Yok bide baklava yiyeydin
Olur benim için ptz günü başlamayı düşünüyorumBerfin kuzum diyet yapacaksan yardımcı olalım.
Buraya günlük menü yazabilirsin. Benide etiketleye bilirsin. Ne dersin?
Benimde iki tane kızım var. Arada diyet spor yapıyorlar.
Beni etiketle.Olur benim için ptz günü başlamayı düşünüyorum
Daha yapmadımTmm kuzum buraya yaz
Beni etiketle.
Varmı diyet listen VS?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?