- 23 Ocak 2021
- 106
- 371
- 18
- 21
Tabi var sorun olmazB Berfin dede berfincim aramıza hoşgeldin ama birşey sormak istiyorum. yaşın 18 in altında. buraya üye olduğundan ve yazdığından anne veya babanın haberi var değil mi? sonra sorun çıkmasın canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi var sorun olmazB Berfin dede berfincim aramıza hoşgeldin ama birşey sormak istiyorum. yaşın 18 in altında. buraya üye olduğundan ve yazdığından anne veya babanın haberi var değil mi? sonra sorun çıkmasın canım.
Hmmm olabilirSanirim görebilmen icin gruba girmen lazim
tamam o halde burada emin ellerdesinTabi var sorun olmaz
Okeytamam o halde burada emin ellerdesin
@aebenablan seninle yakından ilgilenir, yediklerini menülerini yazınca mutlaka etiketlersin![]()
Nerelerdesin kaptanımkızçelerim selamm![]()
evde, iş güç bitmiyor nedenseNerelerdesin kaptanım
Bendede öyleydi, bugün eve bakmaya gelecekler, oğlanlar la jet hızıyla heryeri temizledik, torunları getirdim, eşim evde kaldıevde, iş güç bitmiyor nedense![]()
Memnuniyetletamam o halde burada emin ellerdesin
@aebenablan seninle yakından ilgilenir, yediklerini menülerini yazınca mutlaka etiketlersin![]()
buradan ayrılma ama lütfenBugun ayrı bir açlık hissettim
Ekmek almaya fırına gittim. Oyy mis gibi.
Çoktandır kahvaltı yapmıyorum yumurta peyniri o kadar çanım çektiki
3 hurma yedim ama banamısın demedi.
Akşam yemegi vaktini beklemeden erken yedim biraz
Teyereyagına yumurta kırdım. Yanına zeytin. Sonra kesmedi diyetimde sakıncalı ama peynir de ekledimnasıl yemişim
Şükür o sımsıcak çıtır ekmegi yemedimmmm
Yarın 36 saatlik yapıyorum inşallah. Hem borç orucuna niyetlenicem. İnşallah kolaylıkla atlatırım. Güzel geçerse perşembeden yapmayı düşünüyorum.
Sonrasındamoni ayşem mezüniyetimi istiycem canım
Ama Bi 3_5 kilo daha vermek niyetim. Biraz dinlenip. Bu iki aylık süreç baya zorluydu hayatımda hiç bu kadar aç kalmadım![]()
Fulyacım kokoşlar belli oldusaçları yumurtalayıp yağladım yineartık pazar rutinim olacak. şimdi kahvemi hazırlayacağım
![]()
Aynen bende tesettürlüyümBu arada saçımı boyuyorumtesettürlü olsada saç önemli. İnsan kendisi için bakımlı olmalı zaten. Önce kendini mutlu etmeli değilmi
![]()
Burdayım canımburadan ayrılma ama lütfen![]()
aynen bakım önemliBu arada saçımı boyuyorumtesettürlü olsada saç önemli. İnsan kendisi için bakımlı olmalı zaten. Önce kendini mutlu etmeli değilmi
![]()
Berfin kuzum madem buradasın artık ve diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye diyelim başladığına göre neler yapmayı düşünüyorsun?Aynen bende tesettürlüyüm
Berfin kuzum madem buradasın artık ve diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye diyelim başladığına göre neler yapmayı düşünüyorsun?
Bi listen yahut programın varmı?
Yoksa Bi yol çizelim sana.
Bana bir gün boyunca yeme saatin ve nasıl beslendiğini neler yediğini anlat