• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun ayrı bir açlık hissettim

Ekmek almaya fırına gittim. Oyy mis gibi.

Çoktandır kahvaltı yapmıyorum yumurta peyniri o kadar çanım çektiki☺️

3 hurma yedim ama banamısın demedi.

Akşam yemegi vaktini beklemeden erken yedim biraz

Teyereyagına yumurta kırdım. Yanına zeytin. Sonra kesmedi diyetimde sakıncalı ama peynir de ekledim 🤪 nasıl yemişim
Şükür o sımsıcak çıtır ekmegi yemedimmmm😅

Yarın 36 saatlik yapıyorum inşallah. Hem borç orucuna niyetlenicem. İnşallah kolaylıkla atlatırım. Güzel geçerse perşembeden yapmayı düşünüyorum.
Sonrasında moni moni ayşem mezüniyetimi istiycem canım😍

Ama Bi 3_5 kilo daha vermek niyetim. Biraz dinlenip. Bu iki aylık süreç baya zorluydu hayatımda hiç bu kadar aç kalmadım 🥰

Bugun ayrı bir açlık hissettim

Ekmek almaya fırına gittim. Oyy mis gibi.

Çoktandır kahvaltı yapmıyorum yumurta peyniri o kadar çanım çektiki☺️

3 hurma yedim ama banamısın demedi.

Akşam yemegi vaktini beklemeden erken yedim biraz

Teyereyagına yumurta kırdım. Yanına zeytin. Sonra kesmedi diyetimde sakıncalı ama peynir de ekledim 🤪 nasıl yemişim
Şükür o sımsıcak çıtır ekmegi yemedimmmm😅

Yarın 36 saatlik yapıyorum inşallah. Hem borç orucuna niyetlenicem. İnşallah kolaylıkla atlatırım. Güzel geçerse perşembeden yapmayı düşünüyorum.
Sonrasında moni moni ayşem mezüniyetimi istiycem canım😍

Ama Bi 3_5 kilo daha vermek niyetim. Biraz dinlenip. Bu iki aylık süreç baya zorluydu hayatımda hiç bu kadar aç kalmadım 🥰
buradan ayrılma ama lütfen :110:

Aynen bende tesettürlüyüm
Berfin kuzum madem buradasın artık ve diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye diyelim başladığına göre neler yapmayı düşünüyorsun?
Bi listen yahut programın varmı?

Yoksa Bi yol çizelim sana.
Bana bir gün boyunca yeme saatin ve nasıl beslendiğini neler yediğini anlatırmısın?

Back
X