Burasıda fenaydıGünaydın canlar.
Bugün sabah nasıl oldu ben de bilmiyorummüthiş fırtına vardı burada.ben diyeyim el nino siz deyin el cino..sabaha kadar uyuyamadım korkudan. Çatılar uçtu,araçlarda hasarlar var.halen de devam ediyor,bir bitmedi
oynakbasi34 banum aman canım çok dikkat et tatlı, karbon vb. şeylere. Beyza iyi yapıyor, öpüyorum kocaman
Ilk resimde 57 kiloydum.. 3 ay öncesi bir resim.. ...2 ci resimde 63 kiloya yakindim 1 hafta öncesi resim...yanaklarim daha sarkik duruyo...bundan sonra yüz masajinida başlamayi düşünüyorum . Anladimki sağliksiz beslenmek erken yaşliliğa sebep oluyo dikkat etmeliyiz
Eki Görüntüle 2779490
Evet canım çok şükür geçti
Sen nasılsın biraz kilo almissin ama sen halledersin
adin çıktı bi Kerem nazarci obez
Ya bende de aynısı olduIlk resimde 57 kiloydum.. 3 ay öncesi bir resim.. ...2 ci resimde 63 kiloya yakindim 1 hafta öncesi resim...yanaklarim daha sarkik duruyo...bundan sonra yüz masajinida başlamayi düşünüyorum . Anladimki sağliksiz beslenmek erken yaşliliğa sebep oluyo dikkat etmeliyiz
Eki Görüntüle 2779490
Ben bir tur atıp geldim ama yeterli değil.bir kere daha turlamam lazımşiddetli rüzgardan ben de dün yürüyemedim çıkamadım evden, bugün de fena çıkamıcam büyük ihtimal. kar da geliyormuş bakalım
Birşeyler yapcam artik..erken yaşlanmak istemiyorum...Alt tarafı 6 kg ama demekki direk yüzüne yansıyorBen eminim çabucak gönderirsin sen yine o fazlasını
Bu arada nette çok var yüz masajı için Rol-on tarzı şeylerbirde soğuk su da yüzü canlandırıyor fiyatlarda öyle aşırı değil
Aslında Rossmana baksan orda fiyatlarda uygun ve her çeşiti var
Sağlikli beslendiğimde yüzümde sivilcelerde yoktu...ben yüz masajlarini araştiracağim...ve yüz maskelerini..Ya bende de aynısı olduresmen yüzüm sarktı.ne yapıcam bilmiyorum kilo alıp verenlerde oluyormuş böyle
Yüz masajları etkili oluyor muSağlikli beslendiğimde yüzümde sivilcelerde yoktu...ben yüz masajlarini araştiracağim...ve yüz maskelerini..
Denicem canim ...araştirdiğima göre oluyormuş...araştirirken yüzgerme ameliyati..ip askisinada denk geldim..ama asla cesaret edemem...Burun ameliyati neyse...ama yüzde sinirler var ..Allah muhafaza felç olma riski vs varmiş..ve çok korkunc bir ameliyat yüz germe veya askiYüz masajları etkili oluyor mu
Donuyorum canım, sizin oralar nasılSelam kizlar nasilsiniz...ben eski düzenime girebildim çok şükür..cuma tartilma gününde sadece serbest gün yapacağim onuda hak edersem tabi..eksi görebilirsem...
6 kilo fazla deyilde yüzünde belirgin bir sarkma olmuş, yeteri kadar su iciyormusunIlk resimde 57 kiloydum.. 3 ay öncesi bir resim.. ...2 ci resimde 63 kiloya yakindim 1 hafta öncesi resim...yanaklarim daha sarkik duruyo...bundan sonra yüz masajinida başlamayi düşünüyorum . Anladimki sağliksiz beslenmek erken yaşliliğa sebep oluyo dikkat etmeliyiz
Eki Görüntüle 2779490
He he yaşlanıyorum deme deYa bende de aynısı olduresmen yüzüm sarktı.ne yapıcam bilmiyorum kilo alıp verenlerde oluyormuş böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?