Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

oynakbasi34 banum aman canım çok dikkat et tatlı, karbon vb. şeylere. Beyza iyi yapıyor, öpüyorum kocaman

Bakalım şimdilik iyi gidiyorum gibi ama perşembe sonuçları alınca anlayacağım Anyayı Konyayı
Akşamlık tavuk çıkardım yanına salata ve yoğurtla yerim diye

Ilk resimde 57 kiloydum.. 3 ay öncesi bir resim.. ...2 ci resimde 63 kiloya yakindim 1 hafta öncesi resim...yanaklarim daha sarkik duruyo...bundan sonra yüz masajinida başlamayi düşünüyorum . Anladimki sağliksiz beslenmek erken yaşliliğa sebep oluyo dikkat etmeliyiz

Alt tarafı 6 kg ama demekki direk yüzüne yansıyor Ben eminim çabucak gönderirsin sen yine o fazlasını
Bu arada nette çok var yüz masajı için Rol-on tarzı şeyler birde soğuk su da yüzü canlandırıyor fiyatlarda öyle aşırı değil
Aslında Rossmana baksan orda fiyatlarda uygun ve her çeşiti var

Ya bende de aynısı olduresmen yüzüm sarktı.ne yapıcam bilmiyorum kilo alıp verenlerde oluyormuş böyle

Birşeyler yapcam artik..erken yaşlanmak istemiyorum....

Yüz masajları etkili oluyor mu
Denicem canim ...araştirdiğima göre oluyormuş...araştirirken yüzgerme ameliyati..ip askisinada denk geldim..ama asla cesaret edemem...Burun ameliyati neyse...ama yüzde sinirler var ..Allah muhafaza felç olma riski vs varmiş..ve çok korkunc bir ameliyat yüz germe veya aski

6 kilo fazla deyilde yüzünde belirgin bir sarkma olmuş, yeteri kadar su iciyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…