Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ya canım çok kahve istiyor bu saatte içsem sıkıntı olur mu yarın ki kan tahlili için

Aleyküm selam canım
Çok geçmiş olsun inşallah güzel çıkar sonuçların

İyi haberler le gel ins

Selam kizlar,bi kac gündür keyfim yok, hic bisey yapasim yok, Allahim affetsin dayanamiyorum artik bu yasaklara insana ihtiyacim var
Kuzum sokağa çıkmak yasak deyil, kafa dengi bir arkadaşla yürüyüşe çıkabilirsin. Konsum var sagolsun, sık sık beraber yürüyoruz.
Evde 1 kişi ağırlamak yasak deyil, bir arkadaşını davet edebilirsin.
Biz nadiren eşimle kızıma gidiyoruz, o da çocuklarla bize geliyor, damat gelemiyor.

Düzelecek canim sen kilo verdikce düzelecek inşallah.....ben sabah kalktiğimda ilk işim kekik suyla normal su birazda limon suyu kariştirip içiyorum 1 bardak...iştahi bastirip dengeliyor..ama bir anda içiyorum soluklanmadan..yoksa içilecek gibi değil çok acimsi tadi...hem çok sağlikliymiş kekik suyu..

Komsum yok, kafa dengi arkadaslar uzakta ,disarisi soguk yanliz cikmayi sevmiyorum zaten,herkes cocuklu cocuklarda sayiliyo artik cocuksuz gelemiyor ki zaten herkes evde online derste , disari cikip bi yerde oturup biseyler icmeyi özledim arkadaslarimla

Kızımla gidip kanımızı verdik oda kendine ertesi güne randevu almıştı ama gelmişken senide aradan çıkaralım ki sonuçlar seninde yarın çıksın dedi

Bakalım yarın ne diyecek doktor

Bu hafta kafam bir milyon olunca menü paylaşımı da yapmaya fırsatım olmadı ama elimden geleni yaparım bundan sonrası için

Selam kizlar,bi kac gündür keyfim yok, hic bisey yapasim yok, Allahim affetsin dayanamiyorum artik bu yasaklara insana ihtiyacim var

Maalesef çoğumuzda durum aynı
Pandeminin başından beri sayılıdır Anneme yada KVye gitmem inan 3 ay aradan sonra ilk kez geçen hafta uğradım bir kahve içmeye
Alıştık diyorum ama içten içe ne zaman bitecek diye geçiriyorum

Gerçi çoğunluk pandemi yokmuş gibi davranmasa kesin daha erken biterdi diyorum Sokağa çıkma yasağı olduğunda bile millet ekmek almayı bahane ederek sokağa atıyor kendilerini ( TVlerde görüyoruz )
Yinede ümidimizi kesmeyelim
Allahın izniyle geçecek bu süreç de inşallah

Seneler önce kekik suyu almıştım aman Allahın gücüne gitmesin ama berbat bir şeydi Gerçi iyi gelecekse dediğin gibi bir solukta içmeye de razı olurum Bakalım yarın bir sonuçlarımı alayım da ona göre daha da dikkatli olurum

Slm
Bir sağlıkçı olarak bu sürecin bitmesini beklemeyin biraz acımasız olcak ama böyle yaşamaya alisacagiz en az 5 .6 sene belki asiyla bir nebze azaltsakta mutasyona uğrayıp geri gelcek bu illet bizim ulkemizdeki aldığımız önlemlerle bitmez ve bitmeyecek tüm dünyanın bu önlemleri sıkıya almasiyla belki diye dusunuyom .biz bizim vatandaslarimizi eleştiriyoruz ama dünya çok daha kotu eğlenceler saçma sapan partiler verdiği sürece devam rabbim cumlemizin dn çokta bizim yardımcımız olsun

Maalesef ki öyle dediğin gibi acı ama gerçek
Dediğin gibi bununla sınırlı da olsa yaşamayı öğreneceğiz Aslında tüm dünyada insanlar o virüsün en yakınlarında sıkıntılarını görmeden durumun ne kadar kritik olduğunu fark etmeden yaşıyorlar
Olay Çinden çıktı dendi adamlar bitti diye aylar sonra sokak partileri yapıp tekrar hortlattılar tamamen bitmeden
TVlerde bile görüyoruz dediğin gibi Partiler hatta protesto adı altında isyan ederken bile kalabalıkla bir nevi Koronaya kafa atıyorlarlar
Rabbim islah etsin herkesi .....Aminnnn

En sevdiklerimizin sağlığı ve kendi sağlığımız için fedakarlık gerekiyorsa hepimiz üzerimize düşeni yapacağız
Bu arada senin nezninde de tüm Sağlık çalışanlardan Rabbim razı olsun Hakkınız asla ödenmez ama hakkınızı helal edin Rabbim başta siz kanatsız Melekleri sonra da cümlemizi korusun ....Aminnnnnnnnn

Allah razı olsun arkadaşım İnan hergun ölümler bizi derinden yaralıyor . Açıkçası çok şeyler yazıp içimi dökmek istesem de malesef siyaset yaptığım düşünülür o yüzden hiç yazmayım sizlerin duaları bize yeter sizin dualarınızla biz ayaktayız Allah hepinizden razı olsun.

Bugunki menüm
Sabah peynir patatesli yumurta
Ara bir elma
Bir küçük ayva
17.00 iki parça ızgara köfte
Iki parça ızgara et
Bol yeşil salata

Bu hafta tartıda arti gelmekten çok korkuyorum ama eğer almışsam bile bir sonraki hafta telafi edeceğim ınsallah

İyi akşamlar hanımlar...
moni
2-3 gündür el bileklerim ağrıyor romatizmadan keyifsizdim buraya da yazamadım

Kahvaltı 13.30
2 haş. yumurta bol yeşillik 4 tane mantar bütün firinlanmis 5-6 zeytin

Ara 15.00
Yarım elma yarım portakal 3 ceviz sade Türk kahvesi

Akşam 19.00
Bir tabak susuz taze fasulye
Bir kase cacık birazda mantar sote

Su 2.5 lt
Spor sabah aç karnına 20 dk eliptik

Slm kizlaf bugun biraz kacirdim

Sabah 2 kepce corba

Ara kahve

Ogle brokoli haslama 2 kasik yogurt

Ara botki cayi 3 kasik sutlac 3 tane galeta

Aksam 2 tane brokoli

Arada 2 catal helva

Su 3.5 lt ve spor yok

Bugun cok aclik hissediyorum biran once uyumam gerek yoksa herseyden yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…