Ayyy canım başın sağolsun Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Başın sağ olsun canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Annecigin de ne üzülmüştür şimdi kadıncagız cok üzüldüm canım benim Allah sabır versin
Başın sağolsun canım
Allah rahmet etsin, mekânı cennet olsun
Allah ailesine ve sizlere sabır versin
Çok teşekkür ederim KızlarBakalım inşallah en kısa zamanda düzene girer de bende rahatlarım
Valla şeker harici stres yaptığım birşey yok çok şükürama bundan sonra ona da takılmayacağım sadece elimden geleni yapacağım
Pandemiden dolayı biraz yürüyüş sıkıntı oluyor ama artık olmadı evde Leslie falan yaparım az da olsa nasılsa sonra sonra daha uzun yapmaya başlayabilirim
Başınız sağ olsun canımRabbim sizlere sağlıklı uzun ömürler versin...Mekanı cennet olsun ...Aminnnnnn
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin
Allah rahmetiyle muamele eylesin insallah
Başınız sağolsun canım, Allah sabır versin
Başınız Sağolsun saram. Çok üzüldüm
Afiyet olsun canim ne guzel yemissin oyle patatesleri löp löpİyi geceler
menüm
Kahvaltı
1 dilim tb ekmek
Peynir
Zeytin
Patatesli omlet
Salatalık
öğle
Sütlü kahve
1 incecik dilim kek
akşam
Sebze çorbası
Haşlanmış brokoli ve karnabahar
su: 1,5 lt
normalde akşam sadece çorba içecektim ama yine iradesizlil, kızımın tabağından kalan haşlanmış sebzeleri yedim. Normalde problem olmaz ama tartı öncesi akşamda ertesi güne şişkinlik olarak kalabiliyorlar.
bugün ayrıca ödem atmak için dukan birası hazırladım onu içiyorum.
Ne yedin peki 477 oldu acabaŞeker ilacına başladım bu akşam yemekten hemen sonra
Öğlen bir ara yine kötü olunca ölçtüm 477 çıktıinşallah düzene girer de rahatlarim
Yemekten sonra evdekiler portakal yediler anam mübarek bir koktuama kesinlikleeee bir dilim de olsa almadım
Şeker korkusuna bundan sonra daha da dikkatli beslenir kiloları da belki o bahaneyle daha çabuk gönderirim
Yapacak bir şey yok uyandığımda kahvaltı sofrasında ne varsa onu yedimAfiyet olsun canim ne guzel yemissin oyle patatesleri löp löp
Başınız sağ olsun canım. Rabbim size ve ailesine sabırlar nasip etsinDün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm
Ne yedin peki 477 oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?