• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar ya sabah tartıldım ben moralim bozuldu pazartesi 95 çıkan ben bu sabah 96.5 çıktım
Canım menülerine şöyle bir göz attım da tost, makarna, kemalpaşa vs karbonhidrat ve şeker içeren şeyler var ve su miktarın az senin de benimki gibi. Bunlar yüzünden ödem tutmuşsundur muhtemelen. Cumaya kadar bunları kesip bol su içersen toplanır. Nilay keçecinin 2 günlük detoksları süper ödem attırıyor .

Canım menülerine şöyle bir göz attım da tost, makarna, kemalpaşa vs karbonhidrat ve şeker içeren şeyler var ve su miktarın az senin de benimki gibi. Bunlar yüzünden ödem tutmuşsundur muhtemelen. Cumaya kadar bunları kesip bol su içersen toplanır. Nilay keçecinin 2 günlük detoksları süper ödem attırıyor .
Evet akşama hisküs içeyim bari biraz fazla kaçtılar doğru diyorsun bu sabah ta tost vardı eşime dedim bir daha bana yapma kendine yap ye dedim

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Çok şükür bugün çok daha dinç uyandım :KK68: dayanamayıp tartildim :KK48: çok şükür gayet güzel bir rakam gördüm :KK66: devamı da gelecek inşallah.

Burada yine lapa lapa kar yağıyor :KK68:Bugun aslında Kursa gidecektim ama maalesef kardan dolayı iptal edilmiş :KK43: Neyse bende kahvemi yapar öğlenden sonra cam dibinde keyif yaparım :KK66:
Oh ohh maşallah.iyi olmana sevindim oynak bacım:KK19:
ne kursuna gidiyorsun?? Benim de bir kursum vardı şu lanet pandemi başlamadan :( hayal gibi resmen ya :(

Cumaya kadar kilo ver de ister smoothieyle beslen istersen de suyla. Yeter ki ver ama
Valla çok güzel gitmişti pazartesi 95 şimdi 96.5 nasıl oldu anlamadım tamam kaçırdıklarım oldu ama ne bilem yaaaa gıcık oldum birinin beni tokatlaması lazım anam bende de nasıl bi hırs var anlamadım ki olmadık şeylerde hırs yaparım yapmam gereken de yapmıyorum

Evet akşama hisküs içeyim bari biraz fazla kaçtılar doğru diyorsun bu sabah ta tost vardı eşime dedim bir daha bana yapma kendine yap ye dedim
Tost nasıl burnumda tütüyor, eve tost makinası almıyorum yoksa her gün yerim.
Şu smoothie makinesini aldım daha bir kere yaptım gerisi kaldı ne yapsam 3 öğün onunla mu beslensem acaba
Hayır hayır sğalıklı değil 3 öğün smoothie ben bir diyetistenin üç günlük listesindeki tarifi deniyorum. Onu atarım sana.
Evde kabak varsa kabak detoksunu tavsiye ederim. Kaçamaklı günlerde bir öğünü hafif geçirmek için ya da ödem atmak için harika.
Dün bunun kahvaltısını denedim, tadı güzeldi. Diğer öğünleri farklı yaptım ama.

8C690FFA-4A4C-4A1E-92AB-A27AE317D6AA.webp

Tost nasıl burnumda tütüyor, eve tost makinası almıyorum yoksa her gün yerim.

Hayır hayır sğalıklı değil 3 öğün smoothie ben bir diyetistenin üç günlük listesindeki tarifi deniyorum. Onu atarım sana.
Evde kabak varsa kabak detoksunu tavsiye ederim. Kaçamaklı günlerde bir öğünü hafif geçirmek için ya da ödem atmak için harika.
Ayyy evett kabaaak canımmmdır var evde de bu aşkam başlayayım hemen öptüm seni

Back
X