- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım menülerine şöyle bir göz attım da tost, makarna, kemalpaşa vs karbonhidrat ve şeker içeren şeyler var ve su miktarın az senin de benimki gibi. Bunlar yüzünden ödem tutmuşsundur muhtemelen. Cumaya kadar bunları kesip bol su içersen toplanır. Nilay keçecinin 2 günlük detoksları süper ödem attırıyor .Günaydın kızlar ya sabah tartıldım ben moralim bozuldu pazartesi 95 çıkan ben bu sabah 96.5 çıktım
Evet akşama hisküs içeyim bari biraz fazla kaçtılar doğru diyorsun bu sabah ta tost vardı eşime dedim bir daha bana yapma kendine yap ye dedimCanım menülerine şöyle bir göz attım da tost, makarna, kemalpaşa vs karbonhidrat ve şeker içeren şeyler var ve su miktarın az senin de benimki gibi. Bunlar yüzünden ödem tutmuşsundur muhtemelen. Cumaya kadar bunları kesip bol su içersen toplanır. Nilay keçecinin 2 günlük detoksları süper ödem attırıyor .
Şu smoothie makinesini aldım daha bir kere yaptım gerisi kaldı ne yapsam 3 öğün onunla mu beslensem acabaGünaydın
Smoothie hazırlayacaktım kahvaltıya fakat kızçenin tabağından kalanları atıştırdım yetti.
NieeeGünaydın kızlar ya sabah tartıldım ben moralim bozuldu pazartesi 95 çıkan ben bu sabah 96.5 çıktım
Oh ohh maşallah.iyi olmana sevindim oynak bacımSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün çok daha dinç uyandımdayanamayıp tartildim
çok şükür gayet güzel bir rakam gördüm
devamı da gelecek inşallah.
Burada yine lapa lapa kar yağıyorBugun aslında Kursa gidecektim ama maalesef kardan dolayı iptal edilmiş
Neyse bende kahvemi yapar öğlenden sonra cam dibinde keyif yaparım
![]()
Cumaya kadar kilo ver de ister smoothieyle beslen istersen de suyla. Yeter ki ver amaŞu smoothie makinesini aldım daha bir kere yaptım gerisi kaldı ne yapsam 3 öğün onunla mu beslensem acaba
Oh ohh maşallah.iyi olmana sevindim oynak bacım
ne kursuna gidiyorsun?? Benim de bir kursum vardı şu lanet pandemi başlamadanhayal gibi resmen ya
![]()
Valla çok güzel gitmişti pazartesi 95 şimdi 96.5 nasıl oldu anlamadım tamam kaçırdıklarım oldu ama ne bilem yaaaa gıcık oldum birinin beni tokatlaması lazım anam bende de nasıl bi hırs var anlamadım ki olmadık şeylerde hırs yaparım yapmam gereken de yapmıyorumCumaya kadar kilo ver de ister smoothieyle beslen istersen de suyla. Yeter ki ver ama
Geçmiş olsun ne için gitmiştinSelam canlarım. Güzel bir Çarşamba olsun herkese
arkadaşınız obezzto sabahın köründe dr gitti geldi bilekimse gelmez bu karda kışta diye düşünmüştüm ama fulldu dr randevusu
Tost nasıl burnumda tütüyor, eve tost makinası almıyorum yoksa her gün yerim.Evet akşama hisküs içeyim bari biraz fazla kaçtılar doğru diyorsun bu sabah ta tost vardı eşime dedim bir daha bana yapma kendine yap ye dedim
Hayır hayır sğalıklı değil 3 öğün smoothie ben bir diyetistenin üç günlük listesindeki tarifi deniyorum. Onu atarım sana.Şu smoothie makinesini aldım daha bir kere yaptım gerisi kaldı ne yapsam 3 öğün onunla mu beslensem acaba
Ayyy evett kabaaak canımmmdır var evde de bu aşkam başlayayım hemen öptüm seniTost nasıl burnumda tütüyor, eve tost makinası almıyorum yoksa her gün yerim.
Hayır hayır sğalıklı değil 3 öğün smoothie ben bir diyetistenin üç günlük listesindeki tarifi deniyorum. Onu atarım sana.
Evde kabak varsa kabak detoksunu tavsiye ederim. Kaçamaklı günlerde bir öğünü hafif geçirmek için ya da ödem atmak için harika.
Afiyet olsunAyyy evett kabaaak canımmmdır var evde de bu aşkam başlayayım hemen öptüm seni
Geçmiş olsun. Ne için gittin?Selam canlarım. Güzel bir Çarşamba olsun herkese
arkadaşınız obezzto sabahın köründe dr gitti geldi bilekimse gelmez bu karda kışta diye düşünmüştüm ama fulldu dr randevusu
O çok yoğun geliyor bana ya yoksa eski dukancıyım öyle kilo vermiştimMydestinyy canım bir de dukan birayı mutlaka dene o da ödeme çok iyi geliyormuş
Allah yardımcınız olsunAynen öyle gerçi benim işim rahat masa başı ama yine de zor bir de ufakcık evladını bırakıp geliyorsan daha zor
Şimdi kuru kekikten yaptım, kaynar suylaDün yazamadım şu kekik suyunu kendiniz neden yapmıyorsunuz arkadaşlar bi onu denemedim zatenherşey denendi