- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Geçmiş olsun canım neyin varSelam canlarım. Güzel bir Çarşamba olsun herkese
arkadaşınız obezzto sabahın köründe dr gitti geldi bilekimse gelmez bu karda kışta diye düşünmüştüm ama fulldu dr randevusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım neyin varSelam canlarım. Güzel bir Çarşamba olsun herkese
arkadaşınız obezzto sabahın köründe dr gitti geldi bilekimse gelmez bu karda kışta diye düşünmüştüm ama fulldu dr randevusu
Oo çok güzel. İnşaallah başlar tekrarÇocuk Gelişim Kurusuna başlamıştım ama pandemi yüzünden uzadı
Valla çok güzel gitmişti pazartesi 95 şimdi 96.5 nasıl oldu anlamadım tamam kaçırdıklarım oldu ama ne bilem yaaaa gıcık oldum birinin beni tokatlaması lazımk anam bende de nasıl bi hırs var anlamadım ki olmadık şeylerde hırs yaparım yapmam gereken de yapmıyorum
Geçmiş olsun ne için gitmiştin
Geçmiş olsun. Ne için gittin?
Kızlar siz biliyorsunuz ya regl düzene girsin adet düzenleyici kullanıyorum. Onu kullanmaya başladıktan sonra göğüs bölgemde ağrı oluştu. Onun için gittim dr. Düzenleyiciyi bıraktırdı, sadece adet sökücü verdi bu seferGeçmiş olsun canım neyin var
Hadi ALLAH şifa versinOo çok güzel. İnşaallah başlar tekrar
Kızlar siz biliyorsunuz ya regl düzene girsin adet düzenleyici kullanıyorum. Onu kullanmaya başladıktan sonra göğüs bölgemde ağrı oluştu. Onun için gittim dr. Düzenleyiciyi bıraktırdı, sadece adet sökücü verdi bu sefer
Sonradan atsaydın kekiği çok acılığı olmuyoŞimdi kuru kekikten yaptım, kaynar suyla
Cimcimeyi uyutup içeceğim zira çok açlık hissediyorum
Soğan suyu iç benim reglimi o düzelttiOo çok güzel. İnşaallah başlar tekrar
Kızlar siz biliyorsunuz ya regl düzene girsin adet düzenleyici kullanıyorum. Onu kullanmaya başladıktan sonra göğüs bölgemde ağrı oluştu. Onun için gittim dr. Düzenleyiciyi bıraktırdı, sadece adet sökücü verdi bu sefer
Selamselam canlarım![]()
Hoşgeldin ayşemselam canlarım![]()
Denemedim onu . Soğan suyu nasıl içilir kiSoğan suyu iç benim reglimi o düzeltti
Uyuyup kalmışım torunla beraber, kalktığımda soğumuştu. Ikiye bölüp sıcak suyla karıştırıp içtim, acı deyildiSonradan atsaydın kekiği çok acılığı olmuyo
Pişmiş soğan yemeyen biri olaraktan bi ara bende içmiştim, içilebilir bisey yaniDenemedim onu . Soğan suyu nasıl içilir ki![]()

İzledik, çok beğendik, çok duygulandık, harika bir filmBu akşam ailecek 7. Kogustaki Mucizeyi izledikkarı koca ağladık
izlemediyseniz kesinlikle çok başarılı bir film
![]()